Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 8 gündür kapalı garajda yatıyordu ...Çok ta kirli bırakmıştım .Bir o kadarda toz binmiş üstüne...mendille tuttum kapı kolunu ve tek marşta çalıştırdım...ses mi...özlemişim yaa... kapalı yerde 2.0 tdci marş sesi ara gaz da veriyor musun abi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çatlak Yani kir pas çatlatacak boyayı Kedi gezmiş üstünde...ayak izinden takip ettim...Bide ne göreyim toplamış kızları alem yapıyor ... Önden çıkmış , tavanı takip edip arka camdan kayarak inmiş... Gözüne tutunca ışığı çok mahçup oldu... Boyayı çizme akıllı ol dedim...kediye... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Boyayı çizme akıllı ol dedim...kediye... O kafaya koymuş abi.. Çizecek 3 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) kapalı yerde 2.0 tdci marş sesi ara gaz da veriyor musun abi Marşla beraber tüm otoparkı bi huzur aldı ki sorma... Verdim gazı verdim gazı... Arkada bi mercees 270 cdi var adam dohtur ,hep galoşla biniyor arabasına...araba hacabat oldu...griydi siyah oldu... 9 Mart 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Hahaha.. kuruma boğdun Samsunu Tilki dumanlı havayı severmiş... Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bilin bakalım bu el kimin? :D Bu el kimin acaba ? :D Ehtiyar delikanlılar buluşmuş yine Mersin'de. 4 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 hepsiburada dan aldığım çamaşır makinesinden kazandığım 75 tl puan ile gidip benzin aldım. Şu kredi kartı puan kampanyalarından normalde yapamayacağım kadar benzin tasarrufu yapıyorum. Bir önceki sene 270 liralık bedava benzin kazanmıştım. 2012 de 350 liraya çıkardım. Bu sene mart itibari ile 200 liralık bedava benzin aldım. Kesinlikle takip edilmeli diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Kenan Kantarcı 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Opetten ATF hidrolik yağı aldım, direksiyon hidroliğini şırınga ile boşaltıp değiştirdim. Hazneden motor yağı gibi simsiyah yağ çıktı. Ama yağı değiştirmeme ragmen manevi huzurdan başka direksiyon yumuşaması gibi bir değişiklik hissetmedim Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 hepsiburada dan aldığım çamaşır makinesinden kazandığım 75 tl puan ile gidip benzin aldım. Şu kredi kartı puan kampanyalarından normalde yapamayacağım kadar benzin tasarrufu yapıyorum. Bir önceki sene 270 liralık bedava benzin kazanmıştım. 2012 de 350 liraya çıkardım. Bu sene mart itibari ile 200 liralık bedava benzin aldım. Kesinlikle takip edilmeli diye düşünüyorum. Bu aralar shellin bonusla kampanyası var. her 50tl 5 tl, 13 nisan'a kadar. Ben değerlendirmeye başladım. Normalde her ay 200tl mazot alıyordum tek seferde kampanyayı duyunca 50 50 alıyorum 2 haftadır. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Shell kartı diye birşey mi var.Bu nedir puan mı birikiyor yoksa kredi kartı gibi birşey midir bu Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Shell kartı diye birşey mi var.Bu nedir puan mı birikiyor yoksa kredi kartı gibi birşey midir bu Evet var...ben geçen ay puanlarımdan 60 tl mazot aldım hatta....kesinlikle tavsiye ederim....Hem internetten hemde cepten puan bilgileri geliyor...yakıt almadan önce mutlaka pompaya okutman yeterli akan.... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Mart 2013 Yazar Paylaş 12 Mart 2013 Emmiye kasko yaptırmasam olurmu dedim.... Sonrada iyi bir fırça yedim... Kasko sigorta yapıldı.....fırça bana kar kaldı. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Evet var...ben geçen ay puanlarımdan 60 tl mazot aldım hatta....kesinlikle tavsiye ederim....Hem internetten hemde cepten puan bilgileri geliyor...yakıt almadan önce mutlaka pompaya okutman yeterli akan.... Shell den mi alıyoruz bunu.Başka bir iilem yapmaya gerek varmı Emmiye kasko yaptırmasam olurmu dedim.... Sonrada iyi bir fırça yedim... Kasko sigorta yapıldı.....fırça bana kar kaldı. Sigortacı adama sorulacak en son soruyu sormuşsun sen.Fırçayla kurtardığına şükret. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Shell den mi alıyoruz bunu.Başka bir iilem yapmaya gerek varmı Evet shell den alıyoruz...sisteme kayıt yapıyor onlar.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Shell kartı diye birşey mi var.Bu nedir puan mı birikiyor yoksa kredi kartı gibi birşey midir bu Shell club smart kartı var abi. Emmiye kasko yaptırmasam olurmu dedim.... Sonrada iyi bir fırça yedim... Kasko sigorta yapıldı.....fırça bana kar kaldı. Hayırlı olsun o zaman. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Emmiye kasko yaptırmasam olurmu dedim.... Sonrada iyi bir fırça yedim... Kasko sigorta yapıldı.....fırça bana kar kaldı. Abi sorman hata olmuş,ama son anda iyi toparlamışsın Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Evet shell den alıyoruz...sisteme kayıt yapıyor onlar.... Saolasın Hakan.Birdahaki gidişimde alayım bende bir tane.Akmasa da damlar Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Saolasın Hakan.Birdahaki gidişimde alayım bende bir tane.Akmasa da damlar Her halde...1000 puan 10 tl yakıt yapar bilgine... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Bu aralar shellin bonusla kampanyası var. her 50tl 5 tl, 13 nisan'a kadar. Ben değerlendirmeye başladım. Normalde her ay 200tl mazot alıyordum tek seferde kampanyayı duyunca 50 50 alıyorum 2 haftadır. Tavsiye ederim. şu anda access e bp de kampanya var 50tl veriyor hsbc dede total de kampanya var 50tl veriyor ... world dede ilk 100 lira sonrası her 100 liraya 10 lira kampanyası var ... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 hepsiburada dan aldığım çamaşır makinesinden kazandığım 75 tl puan ile gidip benzin aldım. Şu kredi kartı puan kampanyalarından normalde yapamayacağım kadar benzin tasarrufu yapıyorum. Bir önceki sene 270 liralık bedava benzin kazanmıştım. 2012 de 350 liraya çıkardım. Bu sene mart itibari ile 200 liralık bedava benzin aldım. Kesinlikle takip edilmeli diye düşünüyorum. Neyi ne kadara aldın Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Neyi ne kadara aldın 1702w5w modeli aldım samsung un en son hepsiburada en ucuza geldi 699 lira tuttu. 100 lira hediye çeki verdiler birde world card dan 75 lira puan world oldugu içinde kargo bedava ya geldi. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 bügün akşam bi güzel yıkadım kendine geldi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Cancağızımla sabah bir göz göze geldik birbirimize sevgi ile bakıp ayrıldık, '' ne zaman gidiyoruz dedi en kısa zamanda '' dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts