İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Cem Işık

Mesleğe güveniyorum, Trafikçi arkadaşlar da güvenirse ne ala, yoksa sökeriz .. ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün connectin bakımını yaptırdım yetmedi palio yu alıp alt yıkama üst yıkama yaptırıp şartladım :p:D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ön cama yoldan taş sıçradı. Mercimek kadar çatlağım oldu nur topu gibi :p

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bagajda sağda ve solda bulunan 2 adet küçük kapağın tutma yerlerine led ışık yaptım bagajım artık daha aydınlık ve ledler de görünmüyor...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

bugün hava filtresinin tozunu aldım, map ve maf sensörlerini yağsız spreyle temizledim, birde iç dış yıkama yapıldı.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

K&N hava filtresi aldım, haftasonu takacağım, bakalım fark edecek mi ? Bir de sabahları camdaki buzlarla boğuşmak için silgeçli buz kazıyıcı aldım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

K&N hava filtresi aldım, haftasonu takacağım, bakalım fark edecek mi ? Bir de sabahları camdaki buzlarla boğuşmak için silgeçli buz kazıyıcı aldım :)

Bundan mi aldin hocam ayni mi acaba mondeo ile focus??

20130304190314.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlısı olsun, filtreyi değiştirmeden önce motor sesini dinle, değiştirdikten sonra bir daha dinle, arabanın nefes alışı nasıl rahatlıyor gör.

hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman abi, geçen gün 5 bin km'de değiştirmiştim filtreyi. eskisini bagaja koymuşlar. şöyle baktım temiz görünüyor. ne yapayım, hava ile güzelce temizleyip saklayayım ve sonra ki 5 binde tekrar kullanayım mı, yok değmez; Atayım mı?

yedekte dursun bence. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Hayırlısı olsun, filtreyi değiştirmeden önce motor sesini dinle, değiştirdikten sonra bir daha dinle, arabanın nefes alışı nasıl rahatlıyor gör.

hayırlı olsun.

Abi o kadar fark ediyor mu? O verilen paraya değer mi diyorsun?

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

hayırlı olsun.

Bu video'yu izledikten sonra kağıt filtre ile K&N 'nin farkını daha iyi anladım ancak aklıma takılan bir soru var:

Hava filtresi bu kadar kolay hava geçirince aracın yazılımı hava ve yakıt karışımını olması gereken seviyeye getirmek için daha fazla yakıt harcamaya sebep olmaz mı? Belki üst devirler için daha iyi olabilir ama 3000 devir altında daha uzun süre araç kullandığımızı düşünürsek hem yakıttan zarar edip hem de hava - yakıt karışımını ayarlayayım derken aracın "aklını" da karıştırmayalım? :unsure2: :unsure2: :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Lokman abi, geçen gün 5 bin km'de değiştirmiştim filtreyi. eskisini bagaja koymuşlar. şöyle baktım temiz görünüyor. ne yapayım, hava ile güzelce temizleyip saklayayım ve sonra ki 5 binde tekrar kullanayım mı, yok değmez; Atayım mı?

Tertemiz duruyordu ya, bir hava tutalım at bagajda kalsın 5000 de bir değiştirirsin olmazmı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Üstündeki karları temizledim.. kar yağıyor :)

Bende üzerindeki güneş ışıltılarını temizledim, burası güneşten geçilmiyor da :)

( karlıyerleregıcıkverenadamsımaylisi )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

değişik bi filmdi :D sani :D

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz
(düzenlendi)

Bugün arabam için hayal edilen:

Gerçekte olan:

Hayalini kurmak bile insana başkabir duygu katıyorr ... :D. Gerçekte olan Allahtan atletli çıkmamış :D

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi o kadar fark ediyor mu? O verilen paraya değer mi diyorsun?

Bu video'yu izledikten sonra kağıt filtre ile K&N 'nin farkını daha iyi anladım ancak aklıma takılan bir soru var:

Hava filtresi bu kadar kolay hava geçirince aracın yazılımı hava ve yakıt karışımını olması gereken seviyeye getirmek için daha fazla yakıt harcamaya sebep olmaz mı? Belki üst devirler için daha iyi olabilir ama 3000 devir altında daha uzun süre araç kullandığımızı düşünürsek hem yakıttan zarar edip hem de hava - yakıt karışımını ayarlayayım derken aracın "aklını" da karıştırmayalım? :unsure2: :unsure2: :unsure2:

ben parasını fazlasıyla çıkarttım :)

o konuda birşey diyemem ama yakıtta bir değişiklik olmadı bilgin olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Haftaya muayene var,Servise aldım,bi güzel kontrolleri yaptık :)

Hata yok gibi görünüyo ,bakalım kısmet :)

Far ayarından hafif kusur yeriz herkes gibi kesinde :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mersinli biri böyle hırka giyeer mi bilmiyorum.. Adanalı da giymez heralde.. dışardan misafir mi abi.. ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

8 gündür kapalı garajda yatıyordu ...Çok ta kirli bırakmıştım .Bir o kadarda toz binmiş üstüne...mendille tuttum kapı kolunu ve tek marşta çalıştırdım...ses mi...özlemişim yaa... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

8 gündür kapalı garajda yatıyordu ...Çok ta kirli bırakmıştım .Bir o kadarda toz binmiş üstüne...mendille tuttum kapı kolunu ve tek marşta çalıştırdım...ses mi...özlemişim yaa... :D

Çatlak :D

Yani kir pas çatlatacak boyayı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...