Cem Işık 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Mesleğe güveniyorum, Trafikçi arkadaşlar da güvenirse ne ala, yoksa sökeriz .. 4 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 bügün connectin bakımını yaptırdım yetmedi palio yu alıp alt yıkama üst yıkama yaptırıp şartladım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ön cama yoldan taş sıçradı. Mercimek kadar çatlağım oldu nur topu gibi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Bagajda sağda ve solda bulunan 2 adet küçük kapağın tutma yerlerine led ışık yaptım bagajım artık daha aydınlık ve ledler de görünmüyor... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 (düzenlendi) bugün hava filtresinin tozunu aldım, map ve maf sensörlerini yağsız spreyle temizledim, birde iç dış yıkama yapıldı. 4 Mart 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 K&N hava filtresi aldım, haftasonu takacağım, bakalım fark edecek mi ? Bir de sabahları camdaki buzlarla boğuşmak için silgeçli buz kazıyıcı aldım 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 K&N hava filtresi aldım, haftasonu takacağım, bakalım fark edecek mi ? Bir de sabahları camdaki buzlarla boğuşmak için silgeçli buz kazıyıcı aldım Bundan mi aldin hocam ayni mi acaba mondeo ile focus?? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 K&N hava filtresi aldım, haftasonu takacağım, bakalım fark edecek mi ? Bir de sabahları camdaki buzlarla boğuşmak için silgeçli buz kazıyıcı aldım Hayırlısı olsun, filtreyi değiştirmeden önce motor sesini dinle, değiştirdikten sonra bir daha dinle, arabanın nefes alışı nasıl rahatlıyor gör. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Lokman abi, geçen gün 5 bin km'de değiştirmiştim filtreyi. eskisini bagaja koymuşlar. şöyle baktım temiz görünüyor. ne yapayım, hava ile güzelce temizleyip saklayayım ve sonra ki 5 binde tekrar kullanayım mı, yok değmez; Atayım mı? yedekte dursun bence. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Bundan mi aldin hocam ayni mi acaba mondeo ile focus?? Marka aynı ama model farklı Tolgay Bey. Aşağıdaki linkten aldım. http://www.hepsiburada.com/liste/ford-kn-kutu-ici-filtre-33-2874-7418/productDetails.aspx?productId=otelf7418&categoryId=20024763 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Hayırlısı olsun, filtreyi değiştirmeden önce motor sesini dinle, değiştirdikten sonra bir daha dinle, arabanın nefes alışı nasıl rahatlıyor gör. hayırlı olsun. Abi o kadar fark ediyor mu? O verilen paraya değer mi diyorsun? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Hayırlısı olsun, filtreyi değiştirmeden önce motor sesini dinle, değiştirdikten sonra bir daha dinle, arabanın nefes alışı nasıl rahatlıyor gör. hayırlı olsun. Bu video'yu izledikten sonra kağıt filtre ile K&N 'nin farkını daha iyi anladım ancak aklıma takılan bir soru var: Hava filtresi bu kadar kolay hava geçirince aracın yazılımı hava ve yakıt karışımını olması gereken seviyeye getirmek için daha fazla yakıt harcamaya sebep olmaz mı? Belki üst devirler için daha iyi olabilir ama 3000 devir altında daha uzun süre araç kullandığımızı düşünürsek hem yakıttan zarar edip hem de hava - yakıt karışımını ayarlayayım derken aracın "aklını" da karıştırmayalım? :unsure2: Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Lokman abi, geçen gün 5 bin km'de değiştirmiştim filtreyi. eskisini bagaja koymuşlar. şöyle baktım temiz görünüyor. ne yapayım, hava ile güzelce temizleyip saklayayım ve sonra ki 5 binde tekrar kullanayım mı, yok değmez; Atayım mı? Tertemiz duruyordu ya, bir hava tutalım at bagajda kalsın 5000 de bir değiştirirsin olmazmı ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Üstündeki karları temizledim.. kar yağıyor 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Üstündeki karları temizledim.. kar yağıyor Bende üzerindeki güneş ışıltılarını temizledim, burası güneşten geçilmiyor da ( karlıyerleregıcıkverenadamsımaylisi ) 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 (düzenlendi) değişik bi filmdi sani 5 Mart 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 (düzenlendi) Bugün arabam için hayal edilen: Gerçekte olan: Hayalini kurmak bile insana başkabir duygu katıyorr ... . Gerçekte olan Allahtan atletli çıkmamış 5 Mart 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Abi o kadar fark ediyor mu? O verilen paraya değer mi diyorsun? Bu video'yu izledikten sonra kağıt filtre ile K&N 'nin farkını daha iyi anladım ancak aklıma takılan bir soru var: Hava filtresi bu kadar kolay hava geçirince aracın yazılımı hava ve yakıt karışımını olması gereken seviyeye getirmek için daha fazla yakıt harcamaya sebep olmaz mı? Belki üst devirler için daha iyi olabilir ama 3000 devir altında daha uzun süre araç kullandığımızı düşünürsek hem yakıttan zarar edip hem de hava - yakıt karışımını ayarlayayım derken aracın "aklını" da karıştırmayalım? :unsure2: ben parasını fazlasıyla çıkarttım o konuda birşey diyemem ama yakıtta bir değişiklik olmadı bilgin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 3 gündür görüşmüyoruz...sabahları göz göze geliyoruz o kadar Yorum bağlantısı
Baran Ekici 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Araç içi süpürgeye ihtiyacım vardı, hepsiburadadan şöyle bir şey aldım. http://www.hepsibura...efview%3dlister Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Haftaya muayene var,Servise aldım,bi güzel kontrolleri yaptık Hata yok gibi görünüyo ,bakalım kısmet Far ayarından hafif kusur yeriz herkes gibi kesinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Eli bilmem de kol Ahmet Kiriş'in koluna benziyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Mersinli biri böyle hırka giyeer mi bilmiyorum.. Adanalı da giymez heralde.. dışardan misafir mi abi.. ? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 8 gündür kapalı garajda yatıyordu ...Çok ta kirli bırakmıştım .Bir o kadarda toz binmiş üstüne...mendille tuttum kapı kolunu ve tek marşta çalıştırdım...ses mi...özlemişim yaa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 8 gündür kapalı garajda yatıyordu ...Çok ta kirli bırakmıştım .Bir o kadarda toz binmiş üstüne...mendille tuttum kapı kolunu ve tek marşta çalıştırdım...ses mi...özlemişim yaa... Çatlak Yani kir pas çatlatacak boyayı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts