İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Önder Kuru

Kalorifer düğmelerim china'dan geldi 20 dk. evvel bugün öğlen arası monte edeceğim...

Üzerindeki tozları üfleyerek temizlemeye çalıştım,bezi bir yerde unutmuşum :biggrin:

Geçen de sadece camları silmiştin, yakın olsan ben yıkayacağım hayrına... :angry: ( :biggrin: :biggrin: :biggrin: )

Yorum bağlantısı

Geçen de sadece camları silmiştin, yakın olsan ben yıkayacağım hayrına... :angry: ( :biggrin: :biggrin: :biggrin: )

Çok iyi olur :biggrin: bende cila atarım sonra :biggrin:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Naylonun patlak plaka lambası değiştirildi :)

İyi hatırlattın benimki de değişecekti... :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Çok iyi olur :biggrin: bende cila atarım sonra :biggrin:

Başlamışken benim max'a da yatay geçiş yaparız...

Yorum bağlantısı

Başlamışken benim max'a da yatay geçiş yaparız...

Çok iyi olur...forumda böyle yapmışlığımda vardır.... :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Çok iyi olur...forumda böyle yapmışlığımda vardır.... :)

..da istanbul - balıkesir biraz uzak sabah git yıka - cila yap akşam gel... Pek mantıklı gelmedi :biggrin:

Ama oralara yolum düşerse sabah erkenden rahatsız ederim... :drinks:

Yorum bağlantısı

..da istanbul - balıkesir biraz uzak sabah git yıka - cila yap akşam gel... Pek mantıklı gelmedi :biggrin:

Ama oralara yolum düşerse sabah erkenden rahatsız ederim... :drinks:

Her zaman,yeterki zamanlar uysun... :yes:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bugün kendi arabam için değil de, başkalarının arabaları ve can güvenliği için birşey yaptım.

Trafiğin 70 km ile aktığı bir 3 şerit yolda, sağ şeritteki dikdörtgen ızgaralardan birtanesi yerinden çıkıp yanlamasına içine düşmüş ve uzun kısmı kendi çukurundan yaklaşık 30cm kadar dışarı çıkmış kapan gibi duruyordu. Öyle bir dökme demire 70 km ile çarpmak demek pert bir otomobil ve Allah korusun yaralanma- belki de can kaybı demek..

Tabi ben diğer vatandaşlar gibi sadece ondan kaçıp yanından geçip sıramı salmak ile yetinmedim. Işıklardan u çekip,dolanıp aracı 5 metre ilerisine yol üzerine park ettim. Üçgen reflektörümüde kırık mazgalın 10 15 metre önüne koyup gerekli önlemi alarak trafik ekiplerini aradım.

40 Dakikalık bekleyişten sonra Gaziantep Su ve Kanalizasyon işleri (gaski) kamyonu geldi. Bol bol teşekkür ettiler, Bende geldikleri ve ilgilendikleri için onlara teşekkür ettim ve üçgenimi alıp oradan uzaklaştım. Trafiği takip ettiğimiz kadar, üzerinde ilerlediğimiz yoluda sürekli izlememiz gerektiğini bir kez daha anlamış oldum.. :good1:

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Her zaman yaptığım gibi iki yağ bakımı arasında hava filtresini değiştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ön sertleştirilmiş amortisörlerim patladı. 6cm basıklığa rağmen 9 ay kadar dayandılar :D Yeni KYB marka amortisörlerimi alıp taktıracam yarın

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Aracımın benden önceki sahibi veya sahipleri sanırım koltuğa yan oturarak araç kullanıyorlarmış. (Yan oturarak kullanınca araç az yakıyormuş. :biggrin: ) Koltuk süngerinin sol tarafında biraz eziklik oluşmuştu. Lokma anahtarım olmadığından kendim sökemedim oturağı. Dün İlker Kadılar (Döşemecioğlu) arkadaş sağ olsun o kadar yoğun işinin arasında ilgilendi ve işimi halletti.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

nerede ve kaça değiştirdin Ali?

bende Turtle Wax şampuan ve Turtle Wax hızlı cila yaptım. görsel olarak Sonaxa göre daha başarılı gibi geldi. ayrıca öndeki araçtan küçük bir taş sıçraması sonucu oluşan çiziği rötuş yaptırdım. kısmet olursa yarın da hava filtresini değiştireceğim.

Sanayide ford parçacısından filtre aldım ve tanıdık bir ustam vardı ona değiştirttim. Filtre 25 lira işçilik almadı ustam.

Hızlı ciladan sonra foto çekmedin mi abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yağ,yağ filtresi,polen filtresi,hava benzin filtreleri,cam suyu,+işcilik 150 tl ile hallettim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Muayeneye götürdüm sabah Tuzla'ya, hiç bir eksik bulamayınca "plaka lambası işlevsiz" diyerek hafif kusur verdiler.

Şİmdi gelsin cam filmi :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Muayeneye götürdüm sabah Tuzla'ya, hiç bir eksik bulamayınca "plaka lambası işlevsiz" diyerek hafif kusur verdiler.

Şİmdi gelsin cam filmi :)

sakın derim abi acayıp cevirme var vy aralar haberin olsun dusun muhursuz plakaları bile durduruyolar şu aralar

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...