Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 3 aydır aradığım bir ses vardı, bugün o sesin kaynağını bulduk serviste... Bu ses sadece araç soğukken ve özellikle motor yüke bindiğinde gelen, torpida tarafında bir yayın plastik bir aksama vurma sesine benzeyen bir sesti.. Ses araç içinden duyuluyor ama kaynağı dışardaydı.. Bir çok yeri söktük bir çok deneme yaptık... Sonucu bugün aldık... Sağ çamurluk içinden motor bloğuna bağlı olan şasi kablosu soğukta sertleşip, amortisör kulesine çarpıyormuş.. Kabloyu izole edip sabitledik.. Bitti şükür.. Nevşehir Bepa'dan Aslan ve Murat ustalara, bu sesi gurur meselesi yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.. Sesi bulamasak, çamurluğu da sökecektik 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Benimde kapı döşemesi sökülüp,izole edilmesi lazım Havaların ısınmasını bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Hava ısınınca ses kalmaz ki, soğukta yapacaksın.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Hava ısınınca ses kalmaz ki, soğukta yapacaksın.. Kalacak bu ses abi. Kapı boyandığında,nasıl yaptılarsa İzole edilmemiş belli. Hani,çukurlarda değil,tümsekte bile esneme yapsa Gıcır gıcır ses var Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Yaptım aslında telefonda resimleri var bi yükelemeye çalışayım ancak birinin led'i diğerininden biraz farklı oldu düzeltemedim henüz. Led'li kedi gözü: Güzel olmuş abi eline sağlık.Özellikle stopların köşesindeki üçgen kısım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Güzel olmuş abi eline sağlık.Özellikle stopların köşesindeki üçgen kısım Stopların boydan boya led yaptım kaportaya yapıştırılı vaziyette... Yorum bağlantısı
Başar Mert 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Benzin pompası+triger seti+vantilatör kayışı değişti birde silecekler eskimişti silecekler değişti 500 lira sıkışmış bizimkinede çakardı ustalar. Yorum bağlantısı
Başar Mert 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bugünde kusursuz olaraktan muayeneden geçti bakalım aracım maaşallahı var. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Dün akşam,yağı,filtreleri değiştirdik... Bide direksiyon yağını Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 (düzenlendi) Üyelerimizden Timuçin'in babasının focusuna İlker Kadılar'dan koltuk kılıfı. Aslında detaylı fotoğraf çekip konu açacaktım ama ben uyurken takılmış sonuna yetişebildim İlker Abi elinize kolunuza sağlık. 23 Şubat 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Yıkatmaya verdim nasıl seviniyordur gariban 1 aydır temizlenmez.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Anfi ve bagaja 20 cm bas hoparlörü taktırdım, birde kızım için kafalık monitörü taktırdım..Sırada double din ana ünite var.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Anfi ve bagaja 20 cm bas hoparlörü taktırdım, birde kızım için kafalık monitörü taktırdım..Sırada double din ana ünite var.. resim olmadan inanmayız . 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Arabam yıkanmış getirdiler tertemiz olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Bugün arabam için bp'yi bırakıp shelle geçtim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Arabam yıkanmış getirdiler tertemiz olmuş Far yıkama kapağını değiştir artık ya Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Far yıkama kapağını değiştir artık ya Far yıkama kapağını değiştir artık ya İşler çok yoğun 1 ayda zor yıkatabildim arabayı bir çok işi var yapılacak. 1- Zenon far yükseklik ayarının plastiği bulunacak hala duruyor 2- Arkadan acayip sesler geliyor onlara bakılacak 3- Kol dayama torpido ses yapıyor menteşesinde sorun var ona bakılacak 4- Ön sağ yukarı el tutacağı çıktı nasıl takarım bilmiyorum 5- Ön far yıkamanın kapağını aldım boyatıp taktıracağım 6- Yeni sorunum klimanın sıcaklık ayarlayıcısı yanmış onu bulmaya çalışıyorum 7- son... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 İşler çok yoğun 1 ayda zor yıkatabildim arabayı bir çok işi var yapılacak. 1- Zenon far yükseklik ayarının plastiği bulunacak hala duruyor 2- Arkadan acayip sesler geliyor onlara bakılacak 3- Kol dayama torpido ses yapıyor menteşesinde sorun var ona bakılacak 4- Ön sağ yukarı el tutacağı çıktı nasıl takarım bilmiyorum 5- Ön far yıkamanın kapağını aldım boyatıp taktıracağım 6- Yeni sorunum klimanın sıcaklık ayarlayıcısı yanmış onu bulmaya çalışıyorum 7- son... 2- Arka taraftan gelen ses için ilk bakacağın elfren halatı (plastik cırt kelepçeyle sabitleyin) ve arkasından viraj demir lastiği. Lastiği takarken dikkat edin lastiğin takıldığı yerde aşınma varsa oraya bez bant sararak yapın. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 El freni halatı ve viraj demir lastiğine bakmadım onlarada bakayım teşekkürle hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 El freni halatı ve viraj demir lastiğine bakmadım onlarada bakayım teşekkürle hocam.. Özellikle bu. Çok fena ses yapıyor. Eğilip baktığında görünür zaten. Elinle salla sallanıyorsa ses yapan o olma ihtimali çok yüksek. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Özellikle bu. Çok fena ses yapıyor. Eğilip baktığında görünür zaten. Elinle salla sallanıyorsa ses yapan o olma ihtimali çok yüksek. Bir de şu durum var bundan anlayan usta bulmak zor senin durum gibi muhtemelen aksaray'a giderim... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Sustalı anahtar yaptırdım bugün. Bende Ankara'da sustalı yaptırdım. 3. anahtar olarak. Çok iyi oldu. Bir de şu durum var bundan anlayan usta bulmak zor senin durum gibi muhtemelen aksaray'a giderim... Şu durum derken. EL freni halatının tekere yakın olan yerde hilal çeklini aldığı yer var. Eğilip bakarsan görünür. Baktın sallanıyorsa. İki plastik cırt kelepçeyle orada kol var ona tutturacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Bende Ankara'da sustalı yaptırdım. 3. anahtar olarak. Çok iyi oldu. Şu durum derken. EL freni halatının tekere yakın olan yerde hilal çeklini aldığı yer var. Eğilip bakarsan görünür. Baktın sallanıyorsa. İki plastik cırt kelepçeyle orada kol var ona tutturacaksın. Aha bu durum bende var işte.Görünen şey el freni halatımıymış. Of of öğrenmem gereken çok şey var benim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Aha bu durum bende var işte.Görünen şey el freni halatımıymış. Of of öğrenmem gereken çok şey var benim Halat görünecek zaten. Görünmesinde sorun yok. Ancak o halatı o kola sabitleyen kelepçede sorun oluşuyor ve halat boşa düşüyor ve sallandıkça kola çarpıyor. Onun için cırt kelepçe ile sabitleyeceksin. Birşey yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts