İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ayrıca normal demeyelim... Axa 3816 istedi sadece kaskoya.. Ak 2'nin çok üstü idi ama net aklımda yok şimdi..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ayrıca normal demeyelim... Axa 3816 istedi sadece kaskoya.. Ak 2'nin çok üstü idi ama net aklımda yok şimdi..

Emmi sen 3800 den kasko yaparmıydın :D axa ben kasko yapmam demenin kibarını söylemiş bence :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

axa ben kasko yapmam demenin kibarını söylemiş bence :D

Bu fiatlar o kadar normal gelmeye başladı ki :D

İrfan Hocanın mondeo için ak sigortadan teklif istedik.. Gelen fiyat 272.000 lira. (ikiyüzyetmişiki bin)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu fiatlar o kadar normal gelmeye başladı ki :D

İrfan Hocanın mondeo için ak sigortadan teklif istedik.. Gelen fiyat 272.000 lira. (ikiyüzyetmişiki bin)

hahaha ford fabrikasını mı kaskoluyorlar :D bi daha mondeo üretmesin felan diye :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Emmi arabanın kasko değerini 1 milyon yazınca %30 prim kaçınılmaz olmuş :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hayır prim.. Kasko primi.. :D

tişört satan dükkan açtım diyelim, tüm tişörtler aynı beyaz ve aynı beden diyelim.

içerde bekkliyorum, bir müşteri geliyor, tipini beğenmiyorum, tişörtler bizde 5.000TL diyorum, ardından geleni beğenesim tutuyor, 5 TL diyorum, yasal mıdır? hukuki açıdan sorun yok mudur?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tişörtün fiyatını bir kurum açıklamadığı sürece yasaldır..

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Gebzeden dönüyordum,gecenin 12 buçuğunda üşenmedim yıkadım aracımı benzinlikte. :biggrin:

2013_02_06_858.jpg

2013_02_06_856.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Çankaya

''Bir gün kapalı garajımız olacak.Ben de seni sık sık yıkayıp temizleyeceğim''diyerek hem kendimi hem de arabamı kandırdım.

Belki köpek bile alırız dedim. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Kaskosunu 938.- TL. ye yaptırdım. (Hem de 12 ay taksitle.)

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

murat dere hocamın katkılarıyla yaptım umarım beğenirsiniz?

070220131672.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

Dün aracımı yetkili servise götürdüm 75.000 bakımı yapıldı Triger kayışı, V kayışı, devirdaim pompası, fren hidroliği de ayrıca isteğim üzerine değişti. Motor temizliği yapıldı.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Naylonun patlayan park ampulü değişti..

Yol üstünde 2 özel servis'e uğradım hepsi mırın kırın etti ; bir elektirikçiye girdim ısrarlarıma dayanamayıp naylon mühendislerine söylene söylene değiştirdi :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Aaa benimkinin aynısı olmuuş... :crazy: Güle güle kullan Levent. :bravo:

Tabii, benimkinde hızlı yanıp yavaş sönecek şekilde devre var: Ehem ehem... :http://muratdere.com.tr/index.php/3-stop-lambasna-flasoer

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

4 amartisör ve amartisör bilyaları 4 disk 4 balata 2 z-rot ön ve arka salıncak burçları sağ-sol lastik körükleri 4 buji yağ ve filitreleri değişti kartel söküldü temizlendi ve son olarakda aracı yıkadık.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

070220131672.jpg

Harika olmuş ellerinize sağlık, aynısı benim aracımda da mevcut. Hele de 23 olunca toprağına kurban daha da bir güzel olmuş güle güle kullanın :nazar:xt7Gz.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Yaklaşık 3-4 aydır yıkanmıyordu.. 2 hafta önce yıkadım, daha da yıkanmadı..

Bugün ablamın AÖF sınavı vardı.. Yağmurda pikapla off-road yaptım deyim yerindeyse.. Beyaz aracın kararmasına az kaldı.. Başaracağım :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçen haftadan beri yıkamamıştım, hem sitemizin kedileri patilemiş hemde yaramaz çocuklar '' Beni yıka '' yazmışlar. Bir güzel gönlümce yıkayıp, parlattım, parfümledim, lastikleri parlattım ve Sadık'la ( Taşyürek ) beraber çarşıya gittim geldim sanki hiç mazot yakmadı temiz olunca araba sanki hiç yere basmıyor gibi

:D :D Neyse Maşallah diyelim nazar değmesin hiç kimseye :nazar: :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...