Guest Hakan Tarım 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Güzel memleketim seviyorum Denizli'yi, 2 sene boyunca carputer falan filan öyle dururdu. Hatta camı açık unuttuğumuz bile olmuştur. Yorum bağlantısı
Yücel Direnci 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Patlattıkları camı birazdan değiştirtmeye gideceğim. geçmiş olsun abi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Patlattıkları camı birazdan değiştirtmeye gideceğim. Geçmiş olsun buralarda pek olan birşey değil o yüzden senin kadar sakin kalamazdım(başka konuda da okudum çok kez patlatmışlar, hatta hafta tatili yamış bi gün boş geçmiş falan diye dalga geçmiştin) Yorum bağlantısı
Alkan Koca 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 (düzenlendi) Cumartesi günü, 2 adet çift filamenli ampül ile amerikan park yaptık, 4 TL'ye maloldu. (sinyal duylarına 2 adet delik delmek zorunda kaldık). Ama çok hoşuma gitti; Dün de daha önce aldığım gri karbonu amatör olarak orta konsola, vites körük altına ve torpidonun üstündeki metalik kuşağa uyguladık, biraz alelacele oldu zaten amacımız elimiz alışsın diyeydi, daha sakin bi zamanda çerçeyi çıkartarak yapacağım(inşallah); BU da videosu; ortadaki led güzel olmamış bence onun yerine fordun aydınlatmalı logoları var daha süper durur gibi yinede senin fikrin abi far altı led parklara bayıldım çok güzel uyum içide olmuş 4 Şubat 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 ortadaki led güzel olmamış bence onun yerine fordun aydınlatmalı logoları var daha süper durur gibi yinede senin fikrin abi far altı led parklara bayıldım çok güzel uyum içide olmuş Ortadaki led sağ-sol far altlarından(45cm +45 cm) kalan 10 cm'lik artıktı. Arkadaş şuraya yapıştıralım buraya yapıştıralım derken orada karar kıldık herhangi bir şeyi yok ancak karşıdan gelirken benim araç olduğu belli oluyor Ancaaak şu aydınlatmalı logolar nedir nasıldır nereden temin edilir merak ettim kardeşim??? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Mustafa ve Yunusla D2S yeni ampülleri taktık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Niye kızayım mübarek, Fikir alıp, bildiğini yapmak denince sen geliyorsun aklıma 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 acaba hangi harf grubundan aldı kine..... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 acaba hangi harf grubundan aldı kine..... Bayaa bi harfini bilmişsin 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Oyun parkına götürdüm bugün...salıncağa falan bindi...sonra kaydıraktan kaydı...üstü başı toz toprak olmuş...kızdım çektim kapıya...cezalı.. . 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 İç temizlik için randevu alındı. Sigorta ve kasko yapıldı.Gerçi bedava yapıldılar Ağanın eli tutulmaz derler pardon bıyıklının 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 İç temizlik için randevu alındı. Sigorta ve kasko yapıldı.Gerçi bedava yapıldılar Ağanın eli tutulmaz derler pardon bıyıklının ne kadar tuttu abi kasko sigorta merak ettim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 İç temizlik için randevu alındı. Sigorta ve kasko yapıldı.Gerçi bedava yapıldılar Ağanın eli tutulmaz derler pardon bıyıklının Çarşambanın gelişi Pazartesiden belli olurmuş.. Bizim şüphemiz yok çok şükür Hayırlı olsun... Tam ferrarilik oldu... Gördün mü 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Tam ferrarilik oldu... Gördün mü En güzel poliçe, ferrari parçalayan poliçedir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 ne kadar tuttu abi kasko sigorta merak ettim Bedava dedi ya la 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 ne kadar tuttu abi kasko sigorta merak ettim Çölde 1 hafta susuz kalsan.1 litre suya ne kadar verirdin.Cebinde de 2000 gayme olsa Çarşambanın gelişi Pazartesiden belli olurmuş.. Bizim şüphemiz yok çok şükür Hayırlı olsun... Tam ferrarlik oldu... Gördün mü 2 gün bedava keyfini sürecem Baktım abi.Göynüm rahat artıkın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Ama gerçekten bedava gibi bir şey oldu... Ben hala şoktayım.. Jatkolu, köpeğe çarpmakla pert olabilme potansiyeline sahip bir araç için bir tek far parasına kasko yapılması bence bedavadır.. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 rakam ne ...bedavanın karşılığı ne... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 rakam ne ...bedavanın karşılığı ne... Ben söyleyemem.. Hediyenin fiyatı söylenmez 3 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Ben söyleyemem.. Hediyenin fiyatı söylenmez Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 rakam ne ...bedavanın karşılığı ne... Kabaca kasko 1.5 adana de ,tavuk şiş de,iskender de,TL de sana kalmış 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 rakam ne ...bedavanın karşılığı ne... kime göre neye göre ama ip ucu far diyor. tekini kampanyada 860 lira gördüm bi çift far parası ise sigorta+kasko için normal diyelim 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Ben söyleyemem.. Hediyenin fiyatı söylenmez Ben yazdım abi sonra herkes ister sana zarar vermesin.Nerden çıkacak yoksa benim kasko ve sigortanın parası.Bölüştürüver forumdakilere işte Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 ama ip ucu far diyor. tekini kampanyada 860 lira gördüm bi çift far parası ise sigorta+kasko için normal diyelim Kuruşla falan yanılmış olabilirsin.. o kadar diyim yani.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 kime göre neye göre ama ip ucu far diyor. tekini kampanyada 860 lira gördüm bi çift far parası ise sigorta+kasko için normal diyelim Bedava dediysek suyunu çıkar demedik Yorum bağlantısı
Recommended Posts