Çetin Kılıç 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Abi ben burdan (Balıkesir) silbak marka takımını 30 TL'ye almıştım, sen kaça nereden hangi marka aldın paylaşabilir misin? Ben de 1 ay evvel sileceklerden gelen gıcırtı sesin den rahatsız olup silbak marka silecek takımı aldım çok memnunum siz memenun değilmisiniz.? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Ben de 1 ay evvel sileceklerden gelen gıcırtı sesin den rahatsız olup silbak marka silecek takımı aldım çok memnunum siz memenun değilmisiniz.? Bende de gıcırtı oluyor bazen ama benim suçum tabi, buz tutmuşken yanlışlıkla elim silecek koluna çarptı ve buzlu buzlu çalıştı silecek, yüzeyini bozmuş olabilirim ama Lokman abi almışsa bi yerden başka bi marka ve fiyata bi bildiği vardır izinden gideyim dedim o yüzden yani. Ha bu arada bu C-max'ın silecekleri kadar basit değişen bir silecek daha görmedim... Bi de konu başlığının özüne hitaben; Kaç gündür hiç bişey yapmadım, kendimi suçlu hissediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Branda ve Üniversal sis farı aldım farları henüz monte etmedim Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 (düzenlendi) Akşam çalışıyordum abi o yüzden telefonla konuştuk,ha burdan da yazayım yinede illa diyo ki uğur benim arabayı satayım sana yok mok diyom illa satacam diyo :D 30 Ocak 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 vergisini yatırdım şimdi 310 tl çik. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Bugün geri kalan kablolar vsvs'ler söküldü. Teybin monte olma sırasında sökülen küllük takıldı. Tamamen orjinal bir Explorer oldu Hepiciğini elcazımla yaptım küfür ede ede 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Bugün geri kalan kablolar vsvs'ler söküldü. Teybin monte olma sırasında sökülen küllük takıldı. Tamamen orjinal bir Explorer oldu Hepiciğini elcazımla yaptım küfür ede ede hakan satamadın mı hala orcinale çeviriyon apaçilikten kurtulacak dimi alan kişi 22 lerde çıktımı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Yok satılmadı daha. Ölücüler denkgeliyor. Ben de kibarca yolu veriyorum şuan gayet orjinal 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Bugün değil ama dün arabam ile ilgili bayağı bir şey yaptım... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235931-gitti-2007-geldi-2010/page__pid__1817229__st__40#entry1817229 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Yok satılmadı daha. Ölücüler denkgeliyor. Ben de kibarca yolu veriyorum şuan gayet orjinal ölücüleri öldürmedin dimi daha inşallah ters tarafına gelmezler. şunun bir kaç orjinal fotosunu koyda şöyle apaçi olmayan bir exp görelim Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Yok satılmadı daha. Ölücüler denkgeliyor. Ben de kibarca yolu veriyorum şuan gayet orjinal Şu an görev yaptığım yer için tam ideal Hakan hocam senin araç... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 ölücüleri öldürmedin dimi daha inşallah ters tarafına gelmezler. şunun bir kaç orjinal fotosunu koyda şöyle apaçi olmayan bir exp görelim Valla arabam ups yani tankım hiçbir zaman apaçi olmadı Üst düzey bir Ex oldu Şuan normal seviyesine indi. fotoğraf konusuna gelince hiç çekesim gelmiyor. Yanımda teyp carputer gözüme batıp duruyor zaten Şu an görev yaptığım yer için tam ideal Hakan hocam senin araç... Şu anki pozisyona göre olur da. Önceki halinde olmaz oralar 1 Yorum bağlantısı
Yücel Direnci 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 geri vites kısmını folyo ile kapladım ve arabamı baştan aşağı güzel bir şekilde temizledim. ve mtv kampanyası ile aracı ozonla temizlettim.bakteri virüs vs. son ve birisi sol çamurluk sinyali sökmeye çalışırken kırmış sinyali alıp taktım... 2 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Sabah kırağı düşmüş ön camına, A101'den aldığım buz çözücüyü sıktım, çözdü... Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Akşam plakalıkları aydınlatan lambalarımı söküp içini dışını temizledim pırıl pırıl oldu. Son bakımımda K&N hava filtremi kağıt filter ile değiştirmiştim temizlerim diye.Anca fırsat bulup temizleye bildim,kendi halinde kurumaya bıraktım.Bu akşamda eve gittiğimde yağlayıp takacağım. Kısmet olursa Cumartesi günüde içini dışını temizleyip önce Kuzuluk Kaplıcalarına Pazar günüde Kartepe'ye çıkıcam.Şöyle temiz temiz gidelim dedim. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 (düzenlendi) Bizim kirli; normalde 7binden 7bine bakıma girerdi. kokoş işte... Tabi nişan oldu mertlik bozuldu Maddi çöküntüler son bakımla bu bakım arasına 13.000km mesafe koydu . Her ay bi parçayı alabildim. 1 ay motor yağım ,1ay bujilerim, 1 ay filtre ve balatalarım... Dün de Gaziantep'in Yerel kahramanı İbrahim Dai usta ile bakımları gerçekleştirdik. İşte görseller Yıkama öncesi Double platinli bosch bujilerimiz. Beni kendine her defasında hayran bırakan Petronas syntium Yağım. Maşallah hiç eksilmiyor. ve inanılmaz pürüssüz kalıyor.. Mesela ilk yağım castrol magnatec'di, 8000'de değiştirmiştim ve karterden akan yağa dokunup parmaklarımla ovaladığımda keçe gibi bir hissiyat vardı. Son 3 bakımdır kullandığım ve bu bakımda 13.000km de boşalttığımız petronas yağ'a baktım ve ilk doldurduğumuz gün ki gibi kusursuz bir pürüzsüzlük ve kayganlık hissiyatı vardı. Sanırım bi 10.000km daha giderdi çok rahat Bu nedenlerle çok rahat diyebilirim ki Petronas kullanabilirsiniz değerli Fordlarınızda Yeni TRW Cotec balatalarım Ve patiler tekrar yere ayak basar.. Plakalıklar artık yok ama ; varken bile yakışıklıydı kerata 31 Ocak 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Ocak 2013 Yazar Paylaş 31 Ocak 2013 maşallaaah,,,maşallah,, ,Bu arabanın difüzörünü her zaman çok beğenmişimdir, 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 maşallaaah,,,maşallah,, ,Bu arabanın difüzörünü her zaman çok beğenmişimdir, Ahmet Kiriş rüyama girdi, Bende söküp attım difüzörleri. Sadece siyah kaplama kaldı 1 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Ahmet Kiriş rüyama girdi, Bende söküp attım difüzörleri. Sadece siyah kaplama kaldı Kardeş araban güzel maşallah.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bir sorum olacak.Ön tampon ekin dikkatimi çekti.Orijinal mi? Yoksa başka bir araca mı ait?Ben arabamı alalı 1 ay oldu ama maalesef benim ön tamponda ek yok.Araştırdım internetten biraz pahalı geldi.Ve itiraf etmeliyim senin ki kadar güzel değil Nereden temin edebiliriz? Bir önerin var mı? 1 Yorum bağlantısı
Onur Ozdemir 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Bu ön lip meselesi için ayrı bir forum bile açılabilir;) F1 varsa ya bu problemin vardır ya da yakındır.F2 nin parçasını uyduran arkadaşlar var forum da fakat sağlam usta gerektiğini düşünüyorum.Bulunduğum yerde de böyle biri olmadığından dişlek şekilde usta buluncaya kadar devam:) 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 (düzenlendi) Kardeş araban güzel maşallah.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bir sorum olacak.Ön tampon ekin dikkatimi çekti.Orijinal mi? Yoksa başka bir araca mı ait?Ben arabamı alalı 1 ay oldu ama maalesef benim ön tamponda ek yok.Araştırdım internetten biraz pahalı geldi.Ve itiraf etmeliyim senin ki kadar güzel değil Nereden temin edebiliriz? Bir önerin var mı? Salman hocam. Aracımda ilk zamanlar standart lip vardı (fotoğraf: http://imageshack.us.../img6hdr2vh.jpg ) Tabi gözüme yetersiz görünüyordu. Bende piyasada veya herkesin kullandığı online alışveriş sitelerinden tüm araçlara uydurulabilen 8cm lik esnek ön lip aldım ve onu çift taraflı bant + silikon ile orjinal lip'e yapıştırdım. Verdiğim para helal olsun çok kaliteli çıktı bant ve silikon. Her türlü iklim şartına ve 190km hıza göğüs gerdi. Tavsiye ederim 31 Ocak 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts