İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mert Yeldan

Ben eve taktım 1 metre ledi.. 30 metre salonu aydınlatıyor.. :D

Sarayda mı yaşıyosun agam 30 metre salon nedir öyle :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Mert Maraş'ta en küçük ev 180 metre kare. Ancak Maraşlılar oturmak için 220 metre kare üstü olacak ve 4+1 5+1 olacak. Şu anda benim oturduğum evin salonu 30 metre fiyatı 85 bin :D kirası 400 tl :D Gerisini sen düşün yani diğer evlerin fiyatını falan :D

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gel seninle orjinal naylonla takaslıyalım onu .. ( Plakasının hatrına :p )

Yoook, yanına E arıyorum S'nin :D

Mert Maraş'ta en küçük ev 180 metre kare. Ancak Maraşlılar oturmak için 220 metre kare üstü olacak ve 4+1 5+1 olacak. Şu anda benim oturduğum evin salonu 30 metre fiyatı 85 bin :D kirası 400 tl :D Gerisini sen düşün yani diğer evlerin fiyatını falan :D

Bizim salonda 45m2. Gereksiz bu kadar büyük salon bence. 30m2 üstü bos kullanılmış bence. Onun yerinde odalara dağıtılabilir 15m2.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi,o evin ısıtması için doğalgaz ne geliyor? Yazık günah o kadar büyük eve yahu

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi,o evin ısıtması için doğalgaz ne geliyor? Yazık günah o kadar büyük eve yahu

Benim oturduğum evde yalıtım yok 190 tl bu ay geldi. Merkezi ısıtma ve 60daire var.

Bizim salonda 45m2. Gereksiz bu kadar büyük salon bence. 30m2 üstü bos kullanılmış bence. Onun yerinde odalara dağıtılabilir 15m2.

Kesinlikle doğru.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Geçen hafta büyük bir lastik macerası yaşamıştık. Dağınık olan bagajı toplayıp, stepne ve krikoyu yerine taktım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Burada arazi sorunu yok :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bugün biraz işkence yaptım kız arkadaşıma arabayla pratik yaptırdım. allahtan önceden kullanmışlığı var çok hırpalamadı ama 2 kez stop ettirdi. yakıt ortalamasını 5,4 ten 5,9 a çıkardı. . . :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

bugün biraz işkence yaptım kız arkadaşıma arabayla pratik yaptırdım. allahtan önceden kullanmışlığı var çok hırpalamadı ama 2 kez stop ettirdi. yakıt ortalamasını 5,4 ten 5,9 a çıkardı. . . :D

Psikolog lazımmı :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Arap sabunuyla yıkadım...Sonra duruladım...Şimdi rüzgara karşı astım kuruyor... :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arap sabunuyla yıkadım...Sonra duruladım...Şimdi rüzgara karşı astım kuruyor... :biggrin:

Hocam buda bir zevk :D Mondeoyu alalı 2 yıl oldu iki kez yıkadım :D Birinde 3 saat uğraştım ( Acemi olunca) Bir daha yıkamam dedi. Ama aracı heryerde ve herkese yıkatmadığım için yazın bir kez de kendim yıkadım :( Yıkamacılarım 15 tl olan ücreti benden 10 tl olarak alıyorlar ve aldıkları her kuruş helalmiş dedim :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

6 saatlik bir çalışma ve 3 kafadar arkadaşla komple ses yalıtımı yaptık ve artık bass sesinden zırıldamayan bir arabam oldu ;):nazar: :nazar:

emre ne malzeme kullandın :D bitüselfmi

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yok ya bir hafta sürmez en fazla bir gün basit iş :D koltukları söktün mü sıkıntı yok :D

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Dört tane çelik jant aldım, ses sistemini sony yaptım, bi-xenonları taktım, orjinal cam rüzgarlığı da buldum... :wub:

Sonra bi baktım "daha vergisini ödemedin neyine senin bunlar" :bambam: dedim!

Yani kısaca çok güzel hayaller kurdum aracım için... :lazy: :lazy: :lazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

ST tamponu boyaya bıraktım, bagajı komple temizledim arabadaki kitapları vs kaldırdım 3 4 güne takarız tamponumuzu bakalım inşallah

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Valla Ankara'dan bastım kontağa soluğu Mersin'de aldım, kirli kirli evin altına bıraktım yarına kadar dinlensin yarın banyosunu yaptırırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...