İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mert Yeldan
  Mehmet Özyürek yazdı:

Ben eve taktım 1 metre ledi.. 30 metre salonu aydınlatıyor.. :D

Sarayda mı yaşıyosun agam 30 metre salon nedir öyle :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)
  Mert Yeldan yazdı:

Mert Maraş'ta en küçük ev 180 metre kare. Ancak Maraşlılar oturmak için 220 metre kare üstü olacak ve 4+1 5+1 olacak. Şu anda benim oturduğum evin salonu 30 metre fiyatı 85 bin :D kirası 400 tl :D Gerisini sen düşün yani diğer evlerin fiyatını falan :D

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Ersen Tapan yazdı:

Gel seninle orjinal naylonla takaslıyalım onu .. ( Plakasının hatrına :p )

Yoook, yanına E arıyorum S'nin :D

Mert Yeldan yazdı:

Mehmet Kaya yazdı:

Mert Maraş'ta en küçük ev 180 metre kare. Ancak Maraşlılar oturmak için 220 metre kare üstü olacak ve 4+1 5+1 olacak. Şu anda benim oturduğum evin salonu 30 metre fiyatı 85 bin :D kirası 400 tl :D Gerisini sen düşün yani diğer evlerin fiyatını falan :D

Bizim salonda 45m2. Gereksiz bu kadar büyük salon bence. 30m2 üstü bos kullanılmış bence. Onun yerinde odalara dağıtılabilir 15m2.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mehmet Kaya yazdı:

Abi,o evin ısıtması için doğalgaz ne geliyor? Yazık günah o kadar büyük eve yahu

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
  Sani Gerşon yazdı:

Yoook, yanına E arıyorum S'nin :D

Kolay gelsin ozaman :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Mert Yeldan yazdı:

Abi,o evin ısıtması için doğalgaz ne geliyor? Yazık günah o kadar büyük eve yahu

Benim oturduğum evde yalıtım yok 190 tl bu ay geldi. Merkezi ısıtma ve 60daire var.

Sani Gerşon yazdı:

Bizim salonda 45m2. Gereksiz bu kadar büyük salon bence. 30m2 üstü bos kullanılmış bence. Onun yerinde odalara dağıtılabilir 15m2.

Kesinlikle doğru.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Geçen hafta büyük bir lastik macerası yaşamıştık. Dağınık olan bagajı toplayıp, stepne ve krikoyu yerine taktım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Mert Yeldan yazdı:

Burada arazi sorunu yok :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bugün biraz işkence yaptım kız arkadaşıma arabayla pratik yaptırdım. allahtan önceden kullanmışlığı var çok hırpalamadı ama 2 kez stop ettirdi. yakıt ortalamasını 5,4 ten 5,9 a çıkardı. . . :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
  Ali Ozan Yurtsever yazdı:

bugün biraz işkence yaptım kız arkadaşıma arabayla pratik yaptırdım. allahtan önceden kullanmışlığı var çok hırpalamadı ama 2 kez stop ettirdi. yakıt ortalamasını 5,4 ten 5,9 a çıkardı. . . :D

Psikolog lazımmı :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Arap sabunuyla yıkadım...Sonra duruladım...Şimdi rüzgara karşı astım kuruyor... :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Arap sabunuyla yıkadım...Sonra duruladım...Şimdi rüzgara karşı astım kuruyor... :biggrin:

Hocam buda bir zevk :D Mondeoyu alalı 2 yıl oldu iki kez yıkadım :D Birinde 3 saat uğraştım ( Acemi olunca) Bir daha yıkamam dedi. Ama aracı heryerde ve herkese yıkatmadığım için yazın bir kez de kendim yıkadım :( Yıkamacılarım 15 tl olan ücreti benden 10 tl olarak alıyorlar ve aldıkları her kuruş helalmiş dedim :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Emre Akyol yazdı:

6 saatlik bir çalışma ve 3 kafadar arkadaşla komple ses yalıtımı yaptık ve artık bass sesinden zırıldamayan bir arabam oldu ;):nazar: :nazar:

emre ne malzeme kullandın :D bitüselfmi

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yok ya bir hafta sürmez en fazla bir gün basit iş :D koltukları söktün mü sıkıntı yok :D

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Dört tane çelik jant aldım, ses sistemini sony yaptım, bi-xenonları taktım, orjinal cam rüzgarlığı da buldum... :wub:

Sonra bi baktım "daha vergisini ödemedin neyine senin bunlar" :bambam: dedim!

Yani kısaca çok güzel hayaller kurdum aracım için... :lazy: :lazy: :lazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

ST tamponu boyaya bıraktım, bagajı komple temizledim arabadaki kitapları vs kaldırdım 3 4 güne takarız tamponumuzu bakalım inşallah

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Valla Ankara'dan bastım kontağa soluğu Mersin'de aldım, kirli kirli evin altına bıraktım yarına kadar dinlensin yarın banyosunu yaptırırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...