İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Onur Çankaya

Çok bakımsız kaldı araba..Yağmur-çamur-kar derken içi dışı leş gibi oldu..Adamakıllı temizlik şart.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Ben bi'şey yapmadım ama babam hakkını vermiş (yıkatmış, temizletmiş)...

Yorum bağlantısı
Furkan Özbay

Yanından geçerken bi selam verdim halini hatırını sordum :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bugün yine binip okula gidip geldim. Bi de çarşıya gittim. Yol da kendisine bol bol iltifat ettim. 3-4 gündür İlker abiye yaptırdığım koltuk kılıflarını hala taktıramadım.

Bugün nihayet koltukları sildirdim. Bir iki gün içinde kılıfları taktırırım inşallah.

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

ne dene bilirki başka 41 kere :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

tr de teksin şuan benim için :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

arkası havada kalmış sanki, zaten kesmemiş miydin helezonu

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

sağol abi daha niceleri vardır ole deme bea :p

belirttiğim gibi benim gönlümde boncuk tek profösyönelce yapılmış ve yapılmaya devam eden tek focus :nazar:;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ön 11 cm arka 6 cm basık ondan ole arkaya biri oturunca eşitleniyor nerdeyse böyle iyi yoksa kasislerden geçemem :D zaten ay sonu arkayada el atcaz ;)

Müdür bence şu marşpiyeli sök. onun yerine esnek liplerden çek. zaten kasislerde sıkıntı yapar gibi :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

dün 15 bin bakımı yapıldı, lpg filtreleri dahil herşey yenilendi, araba kendine geldi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Karnını doyurdum, bugünde ekzost muayenesi için randevu aldım, katılım payı da almıyorlarmış üstelik :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Ön göğüsten söktüğüm malzemeleri daha takmadım,öylece geziyorum :) ama şuan arabada tık yok :) tamamen sessizliğe büründü :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Parçaları kaybetmediğin müddetçe sorun yok dimi. :)

Hepsi bir arada evde duruyordu en son :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Ön ve yan camlara yağmur kaydırıcı(A101'den paket almıştım kaydırıcı-buz çözücü-buğu önleyici) uygulaması yaptım üstün körü, silecekler daha rahat çalışıyor... :good1:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ablamın 206'sının teybinde takılan butonu değiştirdim.

Yerinden çıkan kapı motorunu düzelttim.

Bagaja 1m şerit led taktım ap aydınlık oldu.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Antifiriz eksitmiş tamamladım yine eksitmiş kesin biraz daha istiyor bende vermiycem :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kendisi 40km uzaktaki servise götürdüm. Önden gelen tıkırtı problemi hala çözülmedi. Pazartesi kökten bırakacağım, 1 haftada hallederler herhalde :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

yağ ve yağ filtresini değiştirdim mis gibi oldu :D bir dahaki yağı 182500 inşallah

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

App plaka yaptırmıştım. Çerçevelerini silerek yapıştırdım + ön sinyalleri parklara bağlatarak amerikan park yaptırdım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bagaja 1m şerit led taktım ap aydınlık oldu.

Ben eve taktım 1 metre ledi.. 30 metre salonu aydınlatıyor.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Ben eve taktım 1 metre ledi.. 30 metre salonu aydınlatıyor.. :D

Bizim niyette yoktu da başka bir şey ararken elime geldi, ayak üstü takayım dedim tek başına 5w ampul olmasa daha iyiydi :D

Kendisi 40km uzaktaki servise götürdüm. Önden gelen tıkırtı problemi hala çözülmedi. Pazartesi kökten bırakacağım, 1 haftada hallederler herhalde :(

Fransız da ses kesilmez kesilse de yenisi çıkar. Hem arabasında hem canlısında :D tecrübe ile sabittir :D

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Gel seninle orjinal naylonla takaslıyalım onu .. ( Plakasının hatrına :p )

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...