İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Furkan Avcı

Hafta sonu benim 407 nin şanzıman beyni değişti. Bir de chip tunning yaptırdık 160 BG oldu artık. 1. ve 2. viteste çıldırdı, diğer viteslerdede çok belirgin bir güç var artık.

Cumartesi babamın mondeo'da Osman ustanın ellerinden öpmeye gitti, bakımı yapıldı tekrar garajına döndü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Dedim bi otokoç'a götüreyimde bilgisayara bağlıyayım, Sensörlerde falan bişi varmı diye(malüm arıza lambası yok)

4sene önce makinesini kaldırdık attık dedi,atelye şefi :D

Ee dedim bana 96model araba geliyor,onun bile cihazı var,bakıyorum.

Burası FORD dedi.

iyi anlamdamı,kötü anlamdamı dedi bilemiyorum :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçen gün benimki kapıları kilitledi :D

Arabayı çalıştırdım, araçtan indim, kapıyı kapattım, karlarını temizleyim dedim, bir müddet sonra şık etti :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bugün yeniden yumurtasından çıktı :wub::nazar: Yağ ve filtreleri hazır. Bujiler bugün spariş edilecek ve bakıma gireceğiz

(Bu arada plakalıksız ilk pozu :good1: )

Çerçeve silinmeli :good1:

Dedim bi otokoç'a götüreyimde bilgisayara bağlıyayım, Sensörlerde falan bişi varmı diye(malüm arıza lambası yok)

4sene önce makinesini kaldırdık attık dedi,atelye şefi :D

Ee dedim bana 96model araba geliyor,onun bile cihazı var,bakıyorum.

Burası FORD dedi.

iyi anlamdamı,kötü anlamdamı dedi bilemiyorum :D

Ford'un ta...

Arabayı çalıştırdım, araçtan indim, kapıyı kapattım, karlarını temizleyim dedim, bir müddet sonra şık etti :D

Tanıdık geldi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Smileylerden anladığıma göre olay yedek anahtara yakın bir yerde gerçekleşmiş :)

Emmi ne ettinde araba küstü sana :D sürücü kapısını açılıp kapandıktan sonra yapmamalıydı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

eee?

olm bak git :jedi:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Smileylerden anladığıma göre olay yedek anahtara yakın bir yerde gerçekleşmiş :)

Emmi ne ettinde araba küstü sana :D sürücü kapısını açılıp kapandıktan sonra yapmamalıydı...

Evin önündeydim ya :)

Ford işte.. hepsinin de kilidi bozuk.. Güvenlik gereği oluşan bir kilitleme değil bu. Bazen yolda giderken de yapıyor.. Eskisi de yapardı, daha eskisi de yapardı..

Bana da.. :fiuw: arabaya baktım baktım.. hangi camı kırsam ki derken,

Neyse dedim cam kırmayım şimdi,

Hanıma seslendim, yedek anahtarı Arda ile gönderdi :D

Dipnot, araç çalışırken uzaktan kumanda çalışmıyor..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Çok fena küsmüş. :D

beni ilk focusun sonruufu kurtarmıştı ve araç çalışırken kumanda çalışıyordu :s

olm bak git :jedi:

:hohoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hafta sonu kardeşim gelmişti, ona verdim. Biraz dolaşmışlar. Dün akşam da ben aldım, karnını doyurdum, yatırdım. Hala yatıyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Evin önündeydim ya :)

Ford işte.. hepsinin de kilidi bozuk.. Güvenlik gereği oluşan bir kilitleme değil bu. Bazen yolda giderken de yapıyor.. Eskisi de yapardı, daha eskisi de yapardı..

Bana da.. :fiuw: arabaya baktım baktım.. hangi camı kırsam ki derken,

Neyse dedim cam kırmayım şimdi,

Hanıma seslendim, yedek anahtarı Arda ile gönderdi :D

Olmazki bu işler 1000km ötede.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün amerikan parkların park ı çortladı :D dayanamıyp içini açtım su almış aldığım adamla temasa geçtim az kalsın :bambam: :bambam:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bugün yine binip okula gidip geldim. Bi de çarşıya gittim. Yol da kendisine bol bol iltifat ettim. 3-4 gündür İlker abiye yaptırdığım koltuk kılıflarını hala taktıramadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

ön ve yan camdaki karı buzu temizleyip ise gittim. is yerinini kapalı garajına koydum hafta sonuna kadar anca erir burada buzları. hafta sonu hava iyi olursa birde yıkatırım ohhhhh binerim f1 ime

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bugün Eskişehir'de (şanzıman ve chip tunningden sonra)

- Yağ (Mobil ESP Formula 5W-30, 5 lt)

- Yağ filtresi

- Mazot filtresi

- Hava Filtresi

- Polen Filtresi

değişti, Allah kaza bela vermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Arabamı babama verdim öğlen, ardından baktım...Su şişesinde kalan 3 yudum suyu döktüm arkasından... :elveda:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

2013 yılı MTV borcunun 1. taksitini ödedim.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

kırk yılın başı bir kere lazım oldu ondada çalışmadı. servisi çagırdım aküsü boşalmış şarj ettirdim. :biggrin::p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Patlayan sol kısa farın ampulunu değiştirdim.

İnternetten mobil 5/30 yağ,yağ filtresi,hava filtresi(2 tane) ve polen filtresi siparişi verdim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...