İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Gürçay Hüseyin

Az once elime Mondeo ST220'den kablolari ile birlikte elektrokromatik dikiz aynasi gecti... Taksam mi satsam mi karar veremedim :D

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Az once elime Mondeo ST220'den kablolari ile birlikte elektrokromatik dikiz aynasi gecti... Taksam mi satsam mi karar veremedim :D

Tak, beğenmezsen sat... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün aracım içinn iki tane ferrarı korna siparişi verdim

:D

Yorum bağlantısı
Mert Dinçol

Güzel bir iç dış yıkama yaptırdım keyfim yerine geldi :)

Yorum bağlantısı
Adil Güzel

kDqw0.jpg

1jPOy.jpg

8Cgiu.jpg

Zaten temiz olan aracımı , Ankara'nın kışında , sabahın sekizinde 2 derece sıcaklıkta iki saatimi ayırıp yıkadım. O da fotojenik pozlar verdi bunun karşılığında.

:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ferrarini modası geçti diye bende bugun fala fala taktırdım sallıyorum ortalığı :D ayrıca mugen tipi vites topuzu taktık tornada vites koluna diş açtık ve boyunu biraz daha kısalttık :biggrin:

aslında emre 3 borulu havalı alacaktım iki takim son anda vazgeçtim millete yazık olmsn diye bi video koyda sesini duyalım bari :p:p

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün yaylar sonunda takıldı karnı doydu ön tampon ekini almaya gitti sorundan dolayı alamadım haftaya kaldıo :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ali abi aynı anahtar ben dede var bizim de taşlatma yapmamıza gerek var mı?

Yeni anahtar taşlanacak elbette :)

Bu arada ben akşam sipariş verdim, sabahı saat 11 de elimdeydi, kargo ya muhabbetimizden sonra anında vermişler, bugünde Balıkesir sanayide 5 tl ye taşlattım, monte ettim cillop oldu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Direksiyon sola çevirilirken sağ taraftan bir ses geliyordu (sürtme sesi gibi). Elektirikli direksiyon pompası var 407'de. Tüm hidrolik boşaltılıp yenilendi. Sonuç problem düzeldi. Maliyet 30 TL

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bir haftadır hanım kullanıyordu. :( Sabah direksiyonunu öptüm benim canım arabam özledinmi beni dedim, :wub: Hanımın bir bakışı vardıki sormayın gitsin.... :shok:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Bir haftadır hanım kullanıyordu. :( Sabah direksiyonunu öptüm benim canım arabam özledinmi beni dedim, :wub: Hanımın bir bakışı vardıki sormayın gitsin.... :shok:

Sen varya harbi kaşınıyorsun gibi geldi bana kardeşim, ablamın yanında nasıl hareketler öyle,iyi cesaret ya ablamında polis olduğunu ve çantasında bir ağırlığı olduğunu unutmuyorsun değil mi ? :D :D :D:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Bu arada ablama selamlarımızı iletirsen sevinirim, Aleyna'yada tabiki.

edit : Selam eklemesi

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

bügün sağolsun :D gaz beynıne giden su hortum patladı hararet tavan yaptı :D ikinci olduğu için alışığım :D hemen değiştitirdim :D sanayı de şansa da açık yer varmış :D

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Birazdan çıkıp ciğerlerini açacağım.

Uzun zamandır ihmal ettiğim bir şey yaptım. Şöyle bi 30 km boyunca 4.vites yüksek devirle gezdim. 4.viteste 180'e falan çıktı.

bügün sağolsun :D gaz beynıne giden su hortum patladı hararet tavan yaptı :D ikinci olduğu için alışığım :D hemen değiştitirdim :D sanayı de şansa da açık yer varmış :D

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Geçmiş olsun uğur çok mu sıkıştırdın :)

yok ya gökhan anam babam vardı :D arabada gaza geçmemişti şüphelendim zaten :D ama bi gün önce :D biraz sıkıştırmıştım ama şuçlu parcayı takan ustada yarın eklerim olmadı hortumun fotosu nu :D

Uzun zamandır ihmal ettiğim bir şey yaptım. Şöyle bi 30 km boyunca 4.vites yüksek devirle gezdim. 4.viteste 180'e falan çıktı.

Geçmiş olsun.

teşekkürler ali abi

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu aralar hiç birşey yapmıyorum, sadece bizi gezdiriyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Az bas biraz :) fiatı olan herkes gazlıyor :)

yok ya herzaman gazlıyamıyor um gökhan :D yakıt 35 kuruşun üstüne çıkıyor :D

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur kardeşim geçmiş olsun...

teşekkürler mahmut abi

Mustang mübarek :)

katı çıkartınca :D mustang oldu

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Sabah işe gelirken üstündeki karları temizledim :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...