Serdar Göktaş 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 -Dün 30 bin bakımı yapıldı. -emniyet kemeri garantiden değişti... -ayak aydınlatması servis tarafından aktif hale getirildi. -bi güzel yıkandı, sonax hızlı cilası atıldı ve hazır hale geldi. 15 tatile az bir zaman kaldı ve bizim oğlan yolculuğuna şimdiden hazırlandı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 (düzenlendi) Yeni yılın ilk gününde kendisini yıkadım,kaputa boya koruma yaptım.baktım iyi gidiyor bagaja geçtim ordan tavana Ne uğraştırıyorsun, kısaca komple yaptım, dayanamadım desene 2 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Ne uğraştıryorsun, kısaca komple yaptım, dayanamadım desene Amacım sadece kaputtu aslında ama dayanamadım işte yanlara yapmadım abi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Amacım sadece kaputtu aslında ama dayanamadım işte yanlara yapmadım abi Yapaydın iyiydi, yanlar çamur olur kir olur, boyaya zarar verir o pislikler :biggrin: Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Yapaydın iyiydi, yanlar çamur olur kir olur, boyaya zarar verir o pislikler :biggrin: Erindim işte kahretsin,şimdi çok pişmanım neyse haftasonu komple yapar gönlünü alırım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Ben bir başaldımmı motor bölümü kapı içleri eşikler vs. alayına dalıyorum, hem iyi ter attırıyor, sporda oluyor bana Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Ben bir başaldımmı motor bölümü kapı içleri eşikler vs. alayına dalıyorum, hem iyi ter attırıyor, sporda oluyor bana +1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 dün güzelcene bıcı bıcı yaptı bugun akşam karnını doyuracağım :D Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Güzelce yıkandı, hava filtresi ve aküsü değişti. Yorum bağlantısı
Kaan Akkor 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 2013 yılına ait başlık parasını ( mtv ) ödedim... 180 TL 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Ben bir başaldımmı motor bölümü kapı içleri eşikler vs. alayına dalıyorum, hem iyi ter attırıyor, sporda oluyor bana Onu haftasonları yapıyorum abi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Sustalı anahtar siparişi verdim, hançer gibi olanı da kaput açmak için kullanacağım... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Kış lastiği takılmasından sonra 120'den sonra titrediği için tekrar balans ayarına götürdüm. Arka sol lastiğin ters yönde takıldığı da ortaya çıktı. Balans ayarı yapıldı, kendine geldi, cebim biraz daha boşaldı. Yorum bağlantısı
Kaan Akkor 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 kredi kartının ayın 6 sındaki hesap kesimini bekliyorum. Sonrasında garanti bankasının yaptığı kampanya ile birlikte 3 taksit ile ödeyeceğim 180 lirayı HSBC / 6 taksit yaptı. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 nerden verdiğinizi ve prosedürü anlatabilirseniz sevinirim.... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238735-sustali-anahtar-yaptirdim/page__fromsearch__1 Bu konuda baya bi ayrıntılı yazıştık... Kısaca; 1. sahibinden.com'da burakanahtar bulunur, 2. Focus mondeo connect için olan çipsiz metal aksamı "yassı" olacak şekilde sustalı kap için önce telefonla bilgi verilir. 3. Burak anahtar "yassı uçlu" olarak isminizi not alır, 4. sahibinden.com'dan "102294052" no'lu ilandan 3 taksit sipariş verilir. (Bundan sonrası ürün gelince) 5. Gelen ürünün içi açılır bizdeki hançerin içindeki çip diğerine geçirilir. 6. Oto anahtarı yapan birisine de metal kısmı taşlattırılır. 7. Kontağa takılır. 8. Araç çalıştırılır. 9. vitese takılır. 10. Yola çıkılır. 11. Buraya kadar okudunsa 12. Helal Olsun... :D Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Arka sağ cam indi kalkmadı. Plastik bir parçayı kırmış. 50 tl sıkışmış dedi usta. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 http://www.fordclubt...__fromsearch__1 Bu konuda baya bi ayrıntılı yazıştık... Kısaca; 1. sahibinden.com'da burakanahtar bulunur, 2. Focus mondeo connect için olan çipsiz metal aksamı "yassı" olacak şekilde sustalı kap için önce telefonla bilgi verilir. 3. Burak anahtar "yassı uçlu" olarak isminizi not alır, 4. sahibinden.com'dan "102294052" no'lu ilandan 3 taksit sipariş verilir. (Bundan sonrası ürün gelince) 5. Gelen ürünün içi açılır bizdeki hançerin içindeki çip diğerine geçirilir. 6. Oto anahtarı yapan birisine de metal kısmı taşlattırılır. 7. Kontağa takılır. 8. Araç çalıştırılır. 9. vitese takılır. 10. Yola çıkılır. 11. Buraya kadar okudunsa 12. Helal Olsun... :D Bende mail ile yassı olmayan tipte varmı diye sordum, mağazamıza bakın diye lakayıt bir cevap geldi, sanki biz bakmadık oraya, bilgi yetersiz diye yazmama ve sormama rağmen tavır hiç hoşuma gitmedi, beleşte verseler almam artık, gidip Balıkesirden parayı basıp alacağım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Bende mail ile yassı olmayan tipte varmı diye sordum, mağazamıza bakın diye lakayıt bir cevap geldi, sanki biz bakmadık oraya, bilgi yetersiz diye yazmama ve sormama rağmen tavır hiç hoşuma gitmedi, beleşte verseler almam artık, gidip Balıkesirden parayı basıp alacağım Zaten sitede yassı olmayanın resmi vardı direk sipariş verebilirdiniz, Balıkesir'de sormuştum 1-2 ay önce 150-250 arası fiyat verdiler ve kodlama yapılacak falan içime sinmedi... Tavır önemli tabi, ben 3 kez mesaj yolladım her birine cevap yazdılar, hatta en son mesajımda anahtarın resminin olduğu bir link vermiştim ona bakıp da cevap yazdılar. Ondan sonra aradım ismimi not ettirdim "yassı" olacak diye. Baştan "ben normal göndereyim yanında yassı kısmını da eklerim siz de değiştirebilir yada anahtarcıya değiştittirsiniz taşlatırken" dedi yok dedim siz üzerine yassı kısmı monte edin öyle gönderin dedim "tamam ben montajlarım" dedi, hayırlı işler dedim kapattım, akşamına da siparişi verdim... hızlı okuma tekniği eğitimi aldığım için yazdığınız 12 maddeyi okumam 2 saniye falan sürmekte :bravo: Yine de helal olsun... sahi hızlı okuyunca aynı zamanda hızlı anlayabiliniyor mu? :unsure2: 3 Ocak 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Zaten sitede yassı olmayanın resmi vardı direk sipariş verebilirdiniz, Balıkesir'de sormuştum 1-2 ay önce 150-250 arası fiyat verdiler ve kodlama yapılacak falan içime sinmedi... Tavır önemli tabi, ben 3 kez mesaj yolladım her birine cevap yazdılar, hatta en son mesajımda anahtarın resminin olduğu bir link vermiştim ona bakıp da cevap yazdılar. Ondan sonra aradım ismimi not ettirdim "yassı" olacak diye. Baştan "ben normal göndereyim yanında yassı kısmını da eklerim siz de değiştirebilir yada anahtarcıya değiştittirsiniz taşlatırken" dedi yok dedim siz üzerine yassı kısmı monte edin öyle gönderin dedim "tamam ben montajlarım" dedi, hayırlı işler dedim kapattım, akşamına da siparişi verdim... Yine de helal olsun... sahi hızlı okuyunca aynı zamanda hızlı anlayabiliniyor mu? :unsure2: Bende resim ekledim, bunu görünce mağazamıza bakmadan yazmışsınız dediler, bende baktım, iş garanti olsun diye resimde koydum dedim, sadece mağazaya bakın diyince tepem attı, niyetiniz belli, ister al ister alma diye düşünüyorsunuz dedim, neyse şimde kusura bakmayın dediler yumuşamaya başladım 3 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Bende resim ekledim, bunu görünce mağazamıza bakmadan yazmışsınız dediler, bende baktım, iş garanti olsun diye resimde koydum dedim, sadece mağazaya bakın diyince tepem attı, niyetiniz belli, ister al ister alma diye düşünüyorsunuz dedim, neyse şimde kusura bakmayın dediler yumuşamaya başladım Yumuşayın 56 TL'ye işi bitirin... :biggrin: hızlı okumada tabiki tüm kelimeleri tam olarak okumuyorsunuz gözünüzün gördüğü alan genişlediği için aradaki belirli kelimeleri gözünüz seçip siz tamamlıyorsunuz gibi birşey oluyor birde taşlatma muhabbetini anlamadım ordaki amaç nedir? "Taşlatma"dan kasıt, size gelecek sustalı anahtarın metal yassı kısmı tabiri caizse "ham" durumda yani dümdüz işlenmemiş, anahtarcı sizdeki anahtarın tırtıklı kısımlarını kopyalayacak yeni anahtara makinede, yani "taşlayacak"... Tabi buarada ben sanki anahtar gelmiş de hepsini halletmişim gibi bir durum oluyor söyleyeyim daha ürün gelmedi ben de daha bir şey yaptırmadım yani ;) 3 Ocak 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Bende yumuşadım ve aldım, kargoya verdiler bile, yarın işi bitiririm artık, benim anahtarda bu şekilde, özellikle resimdekinin aynını istedim. 3 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 ali abi aynı anahtar ben dede var bizim de taşlatma yapmamıza gerek var mı? Taşlanacak... daha önce verdiğim konu linkine bak orada Yunus Emre'ye ait fotoları var http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238735-sustali-anahtar-yaptirdim/page__fromsearch__1 Bende yumuşadım ve aldım, kargoya verdiler bile, yarın işi bitiririm artık, benim anahtarda bu şekilde, özellikle resimdekinin aynını istedim. Bana hala kargolandığına dair mesaj gelmedi :angry: Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Taşlanacak... daha önce verdiğim konu linkine bak orada Yunus Emre'ye ait fotoları var http://www.fordclubt...__fromsearch__1 Bana hala kargolandığına dair mesaj gelmedi :angry: abi son dakka giriyolar :D 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 abi son dakka giriyolar :D 04/01/2012 --- 07.32'de kargolanmış... :bravo: Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Mustafa beyden istediğim resimlerin renkli çıktısını aldım,yarın operasyon var büyük ihtimal ile Yorum bağlantısı
Recommended Posts