Misafir 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Arka sağ stop ampulu patlamış onu değiştirdim.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 Ne zamandır arabam için pedal seti arıyordum ama bir türlü beğenemedim, daha doğrusu diğer arabalarımda da kullandığımdan dolayı pedal üzerinde bulunan lastiklerinin çabuk erimesinide sevmediğimden artı olarakta sol ayak koyma parçasının sadece otomatik araçların pedal setinde olmasından dolayı resimdeki gibi bir çözüm yolu yaratmaya çalıştım, sizce nasıl olmuş taksam iş yapar mı ? ne dersiniz ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 Lpg filtresi değişti, ayar güncellendi. Ve; şok! şok! şok! Yıllardır polemik yaratan ve üyeleri geren plakalıklarımı iptal ettim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 2 ay olmuş tenini okşamayalı...gönlünü aldım... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Lpg filtresi değişti, ayar güncellendi. Ve; şok! şok! şok! Yıllardır polemik yaratan ve üyeleri geren plakalıklarımı iptal ettim Ee, foto yok mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Maslaktan su alayım dedim crv yi kaptırdım, neyseki süperlerinötesi jatko bende 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2012 Paylaş 28 Aralık 2012 1500km'deyken servisin zoruyla hava filtremi söküp sıfır takmıştım. 7500km sonra söktüğüm filtreyi geri taktım. Pandizot ses yapıyordu, kapı süngerini siyaha boyayıp pandizotun değdiği her yere yapıştırdım. Ses %99 kesildi. Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 2007 kasımda sıfır km olarak aldığım scenicin silecekleri ilkkez değişti. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 dün anfiinin eriyen sigortasını değiştirdim bide geçenlerde kışlık paspas aldım Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 hiçbişey yapmadım 1 haftadır ole yatıyor pis pis kapının önünde Kardeşim kirlisi bile güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Bugün ön sis kapakları ve panjuru söktüm, daha önce plastiplediğim bu parçalarda soyulmalar olduğundan tamamen kazıdım, zımpara dan sonra plastik astar atıp piano black rengine boyadım, cillop oldu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 denemekten ne kaybederiz? bence gayet güzel olur... Teşekkür ederim, saat 5 den sonrada arabayı yıkadım ha haberin olsun... :D Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Akşam işyerinde lifte aldım,Altına üstüne baktım,sonrada yıkamaya çektim,Yıkamacıyla beraber güzelce yıkadık Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Hava filtresini değiştirdim, yıkattım ve yoldan geçen araçlar sürtmesin diye yalnız kalıp kafasını dinleyecebileceği bir yere çektim. 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 valla daha bir kaç ay olmasına rağmen onun yerine alacağım araca ve alternatiflere baktım. gerçi bir de bunun değerini merak edip baktım. keşke biraz zarar da olsa takasla versem. uğraşmak istemiyorum. antin kuntin adamlar gelip uğraştıracak vs. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Anıttepe Sonax'a gittik iç dış yaptık geldik gazımız bitti benzinle geldik gazı alıcaz yarın da Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 saat lambası patlamış onu değiştik,sarı far ampülleri beyazları ile değiştirdik lastik yanaklarına atlas plastikten beyaz kaplama aldık değiştirdik bu süper oldu,park sensörü taktık,kısmetse yarında far sensörü takacağız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 (düzenlendi) Bugün mauyeneye girdim ve geçtim, özellikler frenlerim süper çıktı, ben bile şaştım, km yüzbini geçti ve hala aynı balatalar var, fren ölçümünde hata sıfır çıktı mükemmel sonuç. Bu arada mecburen bi-xenonlu farlarımı söküp orjinalleri taktım, ampüller Bosch Plus 90 dı, gece aracı kullanmam gerekince dumur oldum resmen, meğer xenona nasıl alışmışım, plus90 falanda masalmış, resmen elfeneri bu halojenler yahu, muayeneden geçer geçmez anında farlarımı değiştim, halojenle dünyam karardı resmen 31 Aralık 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Kılıç 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 bugün aracıma opcön tampon aldım cilala parlat yapıldı karnını doyurduk ve istirate çekildi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 bugün aracıma opcön tampon aldım cilala parlat yapıldı karnını doyurduk ve istirate çekildi elin deymişken benimkinide yıkayabilirmisin aman diyim tampona dikkat kırma Yorum bağlantısı
Onur Kılıç 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 elin deymişken benimkinide yıkayabilirmisin aman diyim tampona dikkat kırma getir kardeşim ayıpsın yıkarız yani ama tampona bişi diyemem kırılabilir :D:D:D:D:D:D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Yeni yılın ilk gününde kendisini yıkadım,kaputa boya koruma yaptım.baktım iyi gidiyor bagaja geçtim ordan tavana Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Dün polen filtresini değiştirdim ama ondan önce temizlik vardı yeni yıla tertemiz girdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts