İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ön camı sildim dışardan,sonrada aynaları,bez kirlenmişken farlarıda sileyim dedim,olmadı sisleride sileyim peşine dedim,sonra arka stoplara geçtim :) biraz daha dursaydım bezle arabayı komple silecektim :biggrin: bezi bagaja attım kaçtım :vroom::biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün orta susturucu ve kat iptali yaptım kötü sesden dolayı :D araya tüp tarzı eksoz koyuldu yay almıştım olmadı iade edilecek

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Dün onun için çok üzüldüm, çünkü bir tane yeni çiziği olmuş. Sadece yapan hakkında kötü şeyler düşündüm, düşündüklerimin bir kısmını da dile getirdim. Bir tane de futbol topu darbesi almış, sol arka yanından, biraz göçmüş. O velet için de aynı şeyleri düşündüm. Hafta sonu falan takip edeceğim, yakalarsam konuşacağız.

Yorum bağlantısı

Ön camı sildim dışardan,sonrada aynaları,bez kirlenmişken farlarıda sileyim dedim,olmadı sisleride sileyim peşine dedim,sonra arka stoplara geçtim :) biraz daha dursaydım bezle arabayı komple silecektim :biggrin: bezi bagaja attım kaçtım :vroom::biggrin:

Evet geçen silip tertemiz yaptığım camlara yine o kötü kedi şerafettin basmış :angry: özelliklede görüş alanımın olduğu yerde patileri mevcut,en son konuşmamız ve kovalamamı pek dikkate almadı sanırım,kendisine başka süprizlerim olucak yakın zamanda :biggrin:

Yorum bağlantısı

Zorunlu trafik sigortasını yaptırdım:D

Çok ZORunluymuş :D

Bilmezmiyim....hayırlı olsun :biggrin: hediye olarak gasgo'da olaydı iyi olacaktı :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

dün araçı basmak için bi üst kasanın amörtisörlerini aldım sıra geldi yaya onuda bulabilirsek ne ala :D

Yorum bağlantısı

Bilmezmiyim....hayırlı olsun :biggrin: hediye olarak gasgo'da olaydı iyi olacaktı :p

Vermedi ,Pinti sigortacı :p

Bi ara gel,kebap ısmarlıyayım dedi :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün ön fren balatalarımı aldım, yarında değiştireceğim inşallah, daha sonra da :yika:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Arkadaş nerden öğrettim kullanmayı arabayı hanımdan alamıyorum. :D Alsam bir şeyler yapacamda alamıyorum.... :(

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...