Uğur Çınar 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 dün arka fren merkezlerini değiştirdim gitmişken ortaya kat iptali için eksozcuya gittim adam boşuna para verme böyle kullan dedi bende döndüm geri Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Bugün de benim arabada "MOTOR SİSTEM ARIZASI" uyarısı çıktı. Hemen sanayiye hareket ettim. Yolda arabada çekiş düşüklüğü ve yığılma olduğu açıkça hissediliyordu. Bilgisayarı bağladılar, arıza ısıtma bujilerinde imiş. Hemen değiştirttim. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 solvent eritmesin hasan Tertemiz yaptı valla. Arkasından bol sıcak su ile yıkadım filtre kendine geldi. Zaten temizleme solusyonunun içinde de solvent varmış sanırım. Üzerinde öyle birşeyler yazıyordu. Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Kışlık lastikler takıldı. 15 inch orjinal jantların üzerindeydi. 17 leri çıkarıp 15 lere geçince araba gözüme bir garip geldi:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Telefon kitinin mikrofununu taktım, gerisini takamadım kablo yanlış gelmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 4 adet Goodyear Ug8 kışlık lastik alıp taktırdım.Fiyat 215*4=860 tl 4 adet yeni sibop takıldı. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Gaziantep toplantısı dönüşü ikinci ve üçüncü viteste 2000 devir civarlarında bir şıkırtı benzeri ses duymaya başladık Sadık'la beraber sağolsun Sadık bugün için servisten randevu almıştı sabah erkenden gittik beraber ve şükür olsun ki kötü bir şey çıkmadı. Mazot filtersinin muhafaza çubuğu puntasından atmış ve birbirine değince ses yapıyormuş, bir kaynakla hallettiler bu arada birde yol bilgisayarına yeniden bir güncelleme yapıldı ve servisten ayrıldık Değerli arkadaşım ve dostum Sadık' a tekrar çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı, bu arada havada mis gibi güneşli iken birazdan da yıkayayım öğleden sonra kirletiriz 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Serhan abi yol bilgisayarına ne gibi bir güncelleme yapıldı? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 bügün kendisi için spor yay bakmaya gideceğim para artarsa eksoz cu ya gideceğim Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Öyle benzin istiyor alacam diye kandırıyorum..) Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Sonunda kendi yaptığım kule gergisini boyayarak taktım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 (düzenlendi) Benzin deposunu fulledim.213 tl aldı gavur İçinde vardı Allah'tan bir de olmasa Sonunda kendi yaptığım kule gergisini boyayarak taktım. Afferin 8 Aralık 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Ender 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Benzincide kaybolan depo kapağı çıkma olarak alındı, sağ ayna sinyalinin tırnakları kırılan camı yenilendi. Artık basınçlı yıkamalarda yerinden çıkmayacak sonunda. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Bugün , genel bakımı yapıldı ( yağ , filtreler , buji vs) teşekküler osman usta Son olarak Murat abiden aldığım kar lastiklerimi taktırdım , kışa hazırız Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Sonunda kendi yaptığım kule gergisini boyayarak taktım. Resim alalım 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 kış başı, düşür arabayı iyi gelir abi 20 yere sordum bi yerde buldum oda fk aldım bende 5 cm aldım ama 7 8 cm düşer garnti Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Resim alalım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/200098-yakisikli-bidik-nami-diger-bizim-ufaklik/page__st__1040 abi 20 yere sordum bi yerde buldum oda fk aldım bende 5 cm aldım ama 7 8 cm düşer garnti Takmadan önce presle. Birde amortisörlerin millerini kısalttın mı bomba olur valla. Benden söylemesi. Tornacı adamsın her türlü yaparsın. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 http://www.fordclubt.../page__st__1040 Takmadan önce presle. Birde amortisörlerin millerini kısalttın mı bomba olur valla. Benden söylemesi. Tornacı adamsın her türlü yaparsın. ya hasan kıyamadım kesmeye yenisi aldım amöritsörler sıfır dı onlarla devam hasan 6 cm kesin düşer gbii 13 lüklere sürüngen gibi gezeceğiz ama korkum var babam beni sopayla kovalar diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Servet acayip gaz verdi.. İniyorum şimdi yanına.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Yakıt aldım, Kış lastikleri takıldı (Petlas Snowmaster, geçen sene almıştım çok memnun kaldım), Fren disklerindeki hatalar araç üstünde düzeltildi. Titreme sorunu çözüldü.vaktim olunca video ve fotoğraflarını da paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 (düzenlendi) Malum kış yolda, çok rızam olmasa da dün Trabzon'a gidip 50 A Povver akü taktırdım (uygun varta bulamadım). 9 Aralık 2012 tarihinde Tamer Akkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Danış 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 düzeltilmiş hali şöyle bir alete bağlanıyor disk 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Dün İnwells marka silecekleri taktım. İlk izlenimlerim olumlu. Ancak birinin köşesi hafif iz yapıyor. Bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts