İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Uğur Çınar

dün arka fren merkezlerini değiştirdim gitmişken ortaya kat iptali için eksozcuya gittim adam boşuna para verme böyle kullan dedi bende döndüm geri :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Bugün de benim arabada "MOTOR SİSTEM ARIZASI" uyarısı çıktı. Hemen sanayiye hareket ettim. Yolda arabada çekiş düşüklüğü ve yığılma olduğu açıkça hissediliyordu. Bilgisayarı bağladılar, arıza ısıtma bujilerinde imiş. Hemen değiştirttim.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

solvent eritmesin hasan

Tertemiz yaptı valla. :) Arkasından bol sıcak su ile yıkadım filtre kendine geldi. :p Zaten temizleme solusyonunun içinde de solvent varmış sanırım. Üzerinde öyle birşeyler yazıyordu.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Kışlık lastikler takıldı. 15 inch orjinal jantların üzerindeydi. 17 leri çıkarıp 15 lere geçince araba gözüme bir garip geldi:)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Telefon kitinin mikrofununu taktım, gerisini takamadım kablo yanlış gelmiş :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

4 adet Goodyear Ug8 kışlık lastik alıp taktırdım.Fiyat 215*4=860 tl 4 adet yeni sibop takıldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gaziantep toplantısı dönüşü ikinci ve üçüncü viteste 2000 devir civarlarında bir şıkırtı benzeri ses duymaya başladık Sadık'la beraber :unsure2: sağolsun Sadık bugün için servisten randevu almıştı sabah erkenden gittik beraber ve şükür olsun ki :rolleyes: kötü bir şey çıkmadı. Mazot filtersinin muhafaza çubuğu puntasından atmış ve birbirine değince ses yapıyormuş, bir kaynakla hallettiler bu arada birde yol bilgisayarına yeniden bir güncelleme yapıldı ve servisten ayrıldık :f1: Değerli arkadaşım ve dostum Sadık' a :friends: tekrar çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı, bu arada havada mis gibi güneşli iken birazdan da yıkayayım öğleden sonra kirletiriz :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün kendisi için spor yay bakmaya gideceğim para artarsa eksoz cu ya gideceğim

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Sonunda kendi yaptığım kule gergisini boyayarak taktım. :p

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benzin deposunu fulledim.213 tl aldı gavur :)

İçinde vardı Allah'tan bir de olmasa :)

Afferin :)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Ender

Benzincide kaybolan depo kapağı çıkma olarak alındı, sağ ayna sinyalinin tırnakları kırılan camı yenilendi. Artık basınçlı yıkamalarda yerinden çıkmayacak sonunda.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bugün , genel bakımı yapıldı ( yağ , filtreler , buji vs) teşekküler osman usta :) Son olarak Murat abiden aldığım kar lastiklerimi taktırdım , kışa hazırız :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Resim alalım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

kış başı, düşür arabayı iyi gelir

abi 20 yere sordum bi yerde buldum oda fk aldım bende :D 5 cm aldım ama 7 8 cm düşer garnti :D

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Resim alalım ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/200098-yakisikli-bidik-nami-diger-bizim-ufaklik/page__st__1040

abi 20 yere sordum bi yerde buldum oda fk aldım bende :D 5 cm aldım ama 7 8 cm düşer garnti :D

Takmadan önce presle. :p Birde amortisörlerin millerini kısalttın mı bomba olur valla. Benden söylemesi. Tornacı adamsın her türlü yaparsın. :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

http://www.fordclubt.../page__st__1040

Takmadan önce presle. :p Birde amortisörlerin millerini kısalttın mı bomba olur valla. Benden söylemesi. Tornacı adamsın her türlü yaparsın. :)

ya hasan kıyamadım kesmeye yenisi aldım amöritsörler sıfır dı :D onlarla devam :D hasan 6 cm kesin düşer gbii 13 lüklere sürüngen gibi gezeceğiz ama korkum var babam beni sopayla kovalar diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Yakıt aldım, Kış lastikleri takıldı (Petlas Snowmaster, geçen sene almıştım çok memnun kaldım), Fren disklerindeki hatalar araç üstünde düzeltildi. Titreme sorunu çözüldü.vaktim olunca video ve fotoğraflarını da paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan
(düzenlendi)

Malum kış yolda, çok rızam olmasa da dün Trabzon'a gidip 50 A Povver akü taktırdım (uygun varta bulamadım).

tarihinde Tamer Akkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün İnwells marka silecekleri taktım. İlk izlenimlerim olumlu. Ancak birinin köşesi hafif iz yapıyor. Bakalım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...