Misafir 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 sabah çıkarken şöyle bi etrafında dolaşdım bişey varmı diye. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Arexons yağmur kaydırıcı ve motor temizleme spreyi ile gereken müdahale yapıldı İki üründe güvenle kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Kışlık ayakkabılarını giydirdim, artık Eskişehir'de - li dereceler görülmeye başladı. 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Biten zorunlu trafik sigortasını yaptım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Karlarını temizledim, buzları kaldı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Silecek ve paspas siparişi verdim.Yarın da kışlık lastik alıcam kendisine. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 1,5 yıldan biraz fazla zamandır işe arabayla gidiyordum, günlük yaklaşık 70 km yol yapıyordum. Geçen sene önce dayım ve eşiyle gittik, masrafı onlarla paylaştık. Sonra nişanlılk zamanında eşimle gittik, ondan para almadım , ama şimdi tek başına masraflı olduğundan iki gündür evde. Karı buzu hepsi olduğu gibi duruyor. Acil olarak organize tarafına gidecek müşteri arıyorum. Bulamazsam yarım saatlik yol 1,5 saate çıkıyor. Önce otobüs,sonra servis derken epey de can sıkıcı oluyor. Yani yatıyor bizim aslan. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 isteseydin bu gün eşim kelimesini kullanamazdın. O zaman "bak almıyorum ama deftere yazıyorum" dedim. O da "yaz, yaz alırsın" dedi. Bu konularda rahat konuşuyoruz, bazen çok güzel espriler yapıyor, gülmekten ölüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Triger ve devirdaim değişti. Kışlık lastikte takarsak tam olacak. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Karlarını temizledim, buzları kaldı.. Kar başladı, hala kalwax buz çözücü, buğu gidericim, kolonyam gelmedi şikayetvar.com 'a gideceğim ama markalar sekmesinde Özyürek Corp. göremedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Triger ve devirdaim değişti. Kışlık lastikte takarsak tam olacak. 235/45/17 kış lastiği toto_loto_? Yorum bağlantısı
Baran Ekici 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 1 Kasımda kışlık lastikleri takarak kış hazırlıklarına başlamıştık. Bugün de yağ, yağ filtresi, hava filtresi, ön fren balataları, cam suyu ve silecekler değişti. Yarın 35lik yaylar çıkacak; orjinal yaylar takılacak. Aşağı yukarı kışa hazır hale geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Kar başladı, hala kalwax buz çözücü, buğu gidericim, kolonyam gelmedi şikayetvar.com 'a gideceğim ama markalar sekmesinde Özyürek Corp. göremedim Tam liste ver de yarın isteyeyim... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 - 2 adet yeni D1S Phillips OEM 4300 K xenon ampul aldim... cigerim acidi fiyatlarindan Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Okula giderken ve gelirken şöyle bi baktımda yine tozlanmış Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 buzları temizleyip 07.20 de yola cıktım sol on kaputtan ses gelir gibi oldu. herhalde kayseri ankara arası git gelde bir kac yol yapımı cukuruna girmistim amortisor gittmis dedim. su fıskırttım su yok donmus megerse onun sesiymis -5 derce ankaranın tepesi. yarın anifirz atayım bari Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 K&N hava filtresini solvente yatırdım. Fotoğraflarını çekeceğim. Kendi temizleme solüsyonuyla düzenli olarak temizliyordum fakat birde böyle denemek istedim. Çünkü mor rengi iyice kaybolmuştu. Temizleme işlemi bittikten sonra fotoğrafları sizlerle paylaşırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Tam liste ver de yarın isteyeyim... Beleşse ben de isterim yoksa medaşa söylerim, evin her tarafına elektrik direği diktiririm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Tam liste ver de yarın isteyeyim... Kar başladı, hala kalwax buz çözücü, buğu gidericim, kolonyam gelmedi şikayetvar.com 'a gideceğim ama markalar sekmesinde Özyürek Corp. göremedim karda gidiyo mu la o araba, 2 adet te paten ilave et listeye, yokuş aşağı benzin yakma Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Tam liste ver de yarın isteyeyim... http://www.fordclubt...684407 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 karda gidiyo mu la o araba, 2 adet te paten ilave et listeye, yokuş aşağı benzin yakma Petlas'larımın paten özelliği sayesinde yokuş aşağı-yukarı hep kayarak gidiyorum ben 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts