İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Tamer Akkan

Arexons yağmur kaydırıcı ve motor temizleme spreyi ile gereken müdahale yapıldı :) İki üründe güvenle kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Kışlık ayakkabılarını giydirdim, artık Eskişehir'de - li dereceler görülmeye başladı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Silecek ve paspas siparişi verdim.Yarın da kışlık lastik alıcam kendisine.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

1,5 yıldan biraz fazla zamandır işe arabayla gidiyordum, günlük yaklaşık 70 km yol yapıyordum. Geçen sene önce dayım ve eşiyle gittik, masrafı onlarla paylaştık. Sonra nişanlılk zamanında eşimle gittik, ondan para almadım :p , ama şimdi tek başına masraflı olduğundan iki gündür evde. Karı buzu hepsi olduğu gibi duruyor. Acil olarak organize tarafına gidecek müşteri arıyorum. Bulamazsam yarım saatlik yol 1,5 saate çıkıyor. Önce otobüs,sonra servis derken epey de can sıkıcı oluyor. Yani yatıyor bizim aslan.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

:hahahoho: isteseydin bu gün eşim kelimesini kullanamazdın. :D

O zaman "bak almıyorum ama deftere yazıyorum" dedim. O da "yaz, yaz alırsın" dedi. Bu konularda rahat konuşuyoruz, bazen çok güzel espriler yapıyor, gülmekten ölüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Karlarını temizledim, buzları kaldı..

Kar başladı, hala kalwax buz çözücü, buğu gidericim, kolonyam gelmedi :ninja:

şikayetvar.com 'a gideceğim ama markalar sekmesinde Özyürek Corp. göremedim :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Triger ve devirdaim değişti.

Kışlık lastikte takarsak tam olacak.

235/45/17 kış lastiği :s toto_loto_?

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

1 Kasımda kışlık lastikleri takarak kış hazırlıklarına başlamıştık. Bugün de yağ, yağ filtresi, hava filtresi, ön fren balataları, cam suyu ve silecekler değişti. Yarın 35lik yaylar çıkacak; orjinal yaylar takılacak. Aşağı yukarı kışa hazır hale geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

şikayetvar.com 'a gideceğim ama markalar sekmesinde Özyürek Corp. göremedim :p:D

Tam liste ver de yarın isteyeyim...

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

- 2 adet yeni D1S Phillips OEM 4300 K xenon ampul aldim... cigerim acidi fiyatlarindan :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

buzları temizleyip 07.20 de yola cıktım sol on kaputtan ses gelir gibi oldu. herhalde kayseri ankara arası git gelde bir kac yol yapımı cukuruna girmistim amortisor gittmis dedim. su fıskırttım su yok donmus megerse onun sesiymis -5 derce ankaranın tepesi. yarın anifirz atayım bari

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

K&N hava filtresini solvente yatırdım. Fotoğraflarını çekeceğim. Kendi temizleme solüsyonuyla düzenli olarak temizliyordum fakat birde böyle denemek istedim. Çünkü mor rengi iyice kaybolmuştu. Temizleme işlemi bittikten sonra fotoğrafları sizlerle paylaşırım. :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Beleşse ben de isterim :p yoksa medaşa söylerim, evin her tarafına elektrik direği diktiririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

karda gidiyo mu la o araba, 2 adet te paten ilave et listeye, yokuş aşağı benzin yakma

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

karda gidiyo mu la o araba, 2 adet te paten ilave et listeye, yokuş aşağı benzin yakma

Petlas'larımın paten özelliği sayesinde yokuş aşağı-yukarı hep kayarak gidiyorum ben :p
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...