Uğur Çınar 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-abarth-palio-mk1-zender-arka-tampon-eki-93835772/pasif-ilan/#classifiedTitle kaç aydır bi güzellik yapsan mi deyip düşünürüm araçıma :D D Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 http://www.sahibinde...classifiedTitle kaç aydır bi güzellik yapsan mi deyip düşünürüm araçıma :D D O zaman ne duruyorsun uğur...bir güzellik yapta görelim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 O zaman ne duruyorsun uğur...bir güzellik yapta görelim. niyetim varda hakan abi bu tip ürünler kargoda kırılıyor korkum orada adama bi mesaj attım cevap bekliyorum şu an Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 niyetim varda hakan abi bu tip ürünler kargoda kırılıyor korkum orada adama bi mesaj attım cevap bekliyorum şu an O zaman ankara yolları taştan,bu güzellik çıkardı beni baştan diyerek ankaraya gideceksin Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Bugün kışlık lastikleri takıldı.Yeni bir petlas sezonu daha açılmış oldu Bir yerden elime geçen green açık hava filtreside bana karşıdan sessiz sessiz bakıyor şu an taksana diye ama kararsız kaldım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 binanın yan tarafına güneş geldi, ön tarafa çektim Üşümesin ESP'lim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 O zaman ankara yolları taştan,bu güzellik çıkardı beni baştan diyerek ankaraya gideceksin bilmiyorum hakan abi yapacağız bi şekiller :D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 bügün gaz beynini değiştirdim sanki araba şahlandı gibime geldi he bide güzellik yapıp arabama arka tampon eki aldım 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 bügün gaz beynini değiştirdim sanki araba şahlandı gibime geldi he bide güzellik yapıp arabama arka tampon eki aldım foto ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 foto ? aracı sabah bırakıp akşam alınca foto çekmedi ama bariz aracın hızlanması değişti 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Benim garajda arabanın üstünde devamlı yatan bir kedi var,dün midesini bozmuş ne yediyse arabanın tavanına bırakmış (şerefsiz kedi ) Onu temizledim,aklıma geldikçe midem kalkıyor hala.görünce bir konuşucam onunla Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Benim garajda arabanın üstünde devamlı yatan bir kedi var,dün midesini bozmuş ne yediyse arabanın tavanına bırakmış (şerefsiz kedi ) Onu temizledim,aklıma geldikçe midem kalkıyor hala.görünce bir konuşucam onunla Havalar soğuk,üşütmüştür Kışlıkları takılıyor Erkendi abi... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Havalar soğuk,üşütmüştür Erkendi abi... Kışlıklar 2009 model ve dişleri daha iyi. 5,8-6 mm arası dişleri var. Yazlıklar çok eskimesin. Ayrıca burada geceler -3, -4 olmaya başladı. Sabahları buzlanma ikazı yanıyor. Riske girmeye hiç gerek yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 ic dıs yıkandı. z rotlar degisti kapı fitilleri yenilendi (satıcı sordu abi 2 yıldır ilk defa soruluyor, nasıl eskittin dedi bende hortum sokacadım da yırtıldı dedim) tamam o zaman dedi 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Dün takılan kışlıklardan sol arkanın havası inmiş, ona bakıldı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 nasıl yani, havası inmiş sol arka lastiğe sadece öyle baktınız mı? ben de dün lastikçiye uğradım ve dördüde 30 a düşmüş olan lastik havalarını 33 nitrojene tamamladım. Öylece olur mu abi, ona "kzım sana diyorum gelinim sen anla" şeklinde baktım, bir daha başka bir lastiğin havasının ineceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 4 saat süren pasta cila sonrası rengi kendine geldi aracın :D beyazı tekrar sevmeye başladım :nazar: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Ani fren rölesi taktım... Şimdi esp + flaşör ile seni düşünemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2012 Paylaş 25 Kasım 2012 Şimdi esp + flaşör ile seni düşünemiyorum Denedim, makasta yakmıyor dörtlüyü Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 Benim garajda arabanın üstünde devamlı yatan bir kedi var,dün midesini bozmuş ne yediyse arabanın tavanına bırakmış (şerefsiz kedi ) Onu temizledim,aklıma geldikçe midem kalkıyor hala.görünce bir konuşucam onunla Malum kedi ile konuşuldu,araç hakkında detaylı bilgi verildi.devamında kedi önde ben arkada 50 metre koşuya çıktık. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 Cumartesi günü kışlıkları taktık eve döndüğümde garaja girerken km sayacına gözüm takıldı: 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts