İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Uğur Çınar

O zaman ne duruyorsun uğur...bir güzellik yapta görelim. :biggrin:

niyetim varda hakan abi bu tip ürünler kargoda kırılıyor korkum orada :D adama bi mesaj attım cevap bekliyorum şu an :D

Yorum bağlantısı

niyetim varda hakan abi bu tip ürünler kargoda kırılıyor korkum orada :D adama bi mesaj attım cevap bekliyorum şu an :D

O zaman ankara yolları taştan,bu güzellik çıkardı beni baştan diyerek :D ankaraya gideceksin :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bugün kışlık lastikleri takıldı.Yeni bir petlas sezonu daha açılmış oldu :)

Bir yerden elime geçen green açık hava filtreside bana karşıdan sessiz sessiz bakıyor şu an taksana diye ama kararsız kaldım :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

binanın yan tarafına güneş geldi, ön tarafa çektim :)

Üşümesin ESP'lim :brr:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

O zaman ankara yolları taştan,bu güzellik çıkardı beni baştan diyerek :D ankaraya gideceksin :biggrin:

bilmiyorum hakan abi yapacağız bi şekiller :D :D :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün gaz beynini değiştirdim sanki araba şahlandı gibime geldi :D he bide güzellik yapıp arabama arka tampon eki aldım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

bügün gaz beynini değiştirdim sanki araba şahlandı gibime geldi :D he bide güzellik yapıp arabama arka tampon eki aldım :D

foto ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

foto ?

aracı sabah bırakıp akşam alınca foto çekmedi ama bariz aracın hızlanması değişti :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Benim garajda arabanın üstünde devamlı yatan bir kedi var,dün midesini bozmuş ne yediyse arabanın tavanına bırakmış (şerefsiz kedi :angry: ) Onu temizledim,aklıma geldikçe midem kalkıyor hala.görünce bir konuşucam onunla :biggrin:

Yorum bağlantısı

Benim garajda arabanın üstünde devamlı yatan bir kedi var,dün midesini bozmuş ne yediyse arabanın tavanına bırakmış (şerefsiz kedi :angry: ) Onu temizledim,aklıma geldikçe midem kalkıyor hala.görünce bir konuşucam onunla :biggrin:

Havalar soğuk,üşütmüştür :)

Kışlıkları takılıyor

Erkendi abi...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Havalar soğuk,üşütmüştür :)

Erkendi abi...

Kışlıklar 2009 model ve dişleri daha iyi. 5,8-6 mm arası dişleri var. Yazlıklar çok eskimesin. Ayrıca burada geceler -3, -4 olmaya başladı. Sabahları buzlanma ikazı yanıyor. Riske girmeye hiç gerek yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

ic dıs yıkandı. z rotlar degisti kapı fitilleri yenilendi (satıcı sordu abi 2 yıldır ilk defa soruluyor, nasıl eskittin dedi bende hortum sokacadım da yırtıldı dedim) tamam o zaman dedi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Dün takılan kışlıklardan sol arkanın havası inmiş, ona bakıldı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

nasıl yani, havası inmiş sol arka lastiğe sadece öyle baktınız mı? :D:fiuw:

ben de dün lastikçiye uğradım ve dördüde 30 a düşmüş olan lastik havalarını 33 nitrojene tamamladım. :)

Öylece olur mu abi, ona "kzım sana diyorum gelinim sen anla" şeklinde baktım, bir daha başka bir lastiğin havasının ineceğini sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

4 saat süren pasta cila sonrası rengi kendine geldi aracın :D :D beyazı tekrar sevmeye başladım :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi esp + flaşör ile seni düşünemiyorum

Denedim, makasta yakmıyor dörtlüyü :D

Yorum bağlantısı

Malum kedi ile konuşuldu,araç hakkında detaylı bilgi verildi.devamında kedi önde ben arkada 50 metre koşuya çıktık. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Cumartesi günü kışlıkları taktık eve döndüğümde garaja girerken km sayacına gözüm takıldı:

407_km131313.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...