Ersen Tapan 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 aracı bugün sabah servise bıraktım 15.000 bakımı için . biraz önce aradılar , motor kurum temizliği yapalım otosan dan getirdiğimiz özel bir malzeme ile dediler . 15000 de kurum mu olur elleşmeyin dedim . indirimli 100 lira imiş . akşam detaylı bi bilgi alayım neymiş bu temizlik. 100 liralık yakıt alınır bir güzel gazlanır ; kurum falan kalmaz Yorum bağlantısı
Serkan Önder 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 bujiler, yağ, tüm filtreler ve antifiriz deişimi yaptırdım.ve su eksiltme vardı genleşme kabı çatlamış onuda deiştirdik.300 tl tuttu. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Eşimin arabasına park sensörü takıldı .. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Karnını doyurdum, 120 liralık lpg, 50 liralık benzin aldı hayvan diyecem ayıp olacak 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Sabah erkenden muayene'ye gittik, şükür problemsiz geçtik. Salı günü içinde randevumuzu aldık 90,000 Km ağır bakımımız var onuda yaptırdıkmı canavar gibi düşeriz yollara Allah'ın izni ile. Herkese kazasız belasız günler diliyorum..... Ha bu arada sabahıda iple çekiyorum Tekir organizasyonu için akşam bile yemek yemedim yarın için. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bugün, emme manifoltundaki kelebeklerini değiştirdik. Çıkan kelebeklerin ikisinin yatakları deforme olmuş durumdaydı.. Manifolta giren ince bir hortumun da yırtık olduğunu gördük, onu da değiştirdik.. Sökmesi çok zor, bu sebeple sökmüşken karter havalandırma hortumunu da değiştirdik.. Çıkan hortum iyi durumdaydı, atmadım.. Yenisi 57 lira.. Tüm bunları yapmadan önce herhangi bir sorun hissetmiyordum, inşallah değiştikten sonra da yaşamam... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bugün, emme manifoltundaki kelebeklerini değiştirdik. Çıkan kelebeklerin ikisinin yatakları deforme olmuş durumdaydı.. Manifolta giren ince bir hortumun da yırtık olduğunu gördük, onu da değiştirdik.. Sökmesi çok zor, bu sebeple sökmüşken karter havalandırma hortumunu da değiştirdik.. Çıkan hortum iyi durumdaydı, atmadım.. Yenisi 57 lira.. Tüm bunları yapmadan önce herhangi bir sorun hissetmiyordum, inşallah değiştikten sonra da yaşamam... Güle güle kullan abi. Eski hortum yine depoya di mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Eski hortum yine depoya di mi Tabiki, bir garibin işini görür Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Söyliyim mi abi ne yaptığımı Resim isteriz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bu böcekler zamanla toz toplayacak,yerinizde olsam hemen sökerdim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 not: diğeri de şeydi; Abi'm dedi ki "hazır olayı abarttın, iki de dantel örtüver" Ben de "sunroof'a güneşlik de çekeyim" dedim, abim de "güpürlü olsun" dedi yapacaktım valla da yemedi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Elde her gün bez, diğer tarafların tozları alınırken böcüklerin tozu da alınırdı Ata da "oyuncağa çevirdiniz arabayı, ağırlığı vardı, elinizde maskara oldu" diyor not: diğeri de şeydi; Abi'm dedi ki "hazır olayı abarttın, iki de dantel örtüver" Ben de "sunroof'a güneşlik de çekeyim" dedim, abim de "güpürlü olsun" dedi yapacaktım valla da yemedi Dantelsiz sunroof mu olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 not: o kadar kötü mü olmuş ya, iyidir uğur böcüğü oysa ki Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Mor Çatı'Nın adresini bulabilirsem neden olmasın Arkanızda fordclub var korkmayın not: o kadar kötü mü olmuş ya, iyidir uğur böcüğü oysa ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 not: diğeri de şeydi; Abi'm dedi ki "hazır olayı abarttın, iki de dantel örtüver" Ben de "sunroof'a güneşlik de çekeyim" dedim, abim de "güpürlü olsun" dedi yapacaktım valla da yemedi Oysaki çok yakışacaktı, Ata 'da beğenebilirdi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Aracın içini boşverin siz bence ; dışına çalışın biraz ; hem araba temiz kalır hep 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Sen perde işine gir gir... Göstergenin üstüne de bir tane iğne işi dantel.. Tamamdır... Bayan arabası olduğu belli olsun... 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bence başlangıç olarak vites koluna ve sinyal kollarına toka takarak başlayın modifiyeye; gerisi gelir nasılsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Ruhsat sahibi Eşlerin malı ortaktır, araba iki olunca da biri sana düşer 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Bence başlangıç olarak vites koluna ve sinyal kollarına toka takarak başlayın modifiyeye; gerisi gelir nasılsa Hımm.. gerektiğinde saçı falan bağlamak için mantıklı aslında.. Şu da çok yakışmış... 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Biz eşim ile arabaları değiştik ; 1 ayda arabadan çıkanlar ile toka koleksiyonum oluşacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 geçen gün ben de "arabam vıdı vıdı, arabama vıdı vıdı" konuşuyordum (arabama şunu yaptıralım, bunu yaptıralım gibi) el cevap : "lem kredi benden, kasko benden, benzin bile benden, araba senin.. iyi yere tükkan açmışın " Bence bu şekilde devam et.. yakında kabullenecektir.. Senin araban şeklinde yorumlara başlayacaktır 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Mantar tip açık hava filtresini sıvı temizleyici ile yıkadım. Filtre kotton olduğu için 2 gündür kurumasını bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts