Şahin Topaloğlu 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 Silecek lastiklerim yıpranmış.Bende komple yırttım... Yarın yenisini alacağım artık... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Silecek lastiklerim yıpranmış.Bende komple yırttım... Yarın yenisini alacağım artık... genelde biz şöyle yaparız: yenisi alır takarız, sonra eskinini ne yaparsan yap 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 kapsını bagajını açtım havalandırdım kapattım servise geçtiğimden beri haftaiçi yerinden oynamıyor anlamsız bir şekilde işe arabayla gittiğim günleri özlüyorum onca trafiği çekmeme rağmen ... ne yaptın bizim işi ? 2. makinayı bulacak gibiyim lakin sendeki malzeme yeter mi şimdilik bize beya ? Bende nxt var bir sağlam bilek var güçlü kuvvetli vede seksi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 ne yaptın bizim işi ? 2. makinayı bulacak gibiyim lakin sendeki malzeme yeter mi şimdilik bize beya ? Bende nxt var bir sağlam bilek var güçlü kuvvetli vede seksi yardım lazımsa geleyim suha abi bende cbs nin teflonsu var :D Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 yardım lazımsa geleyim suha abi bende cbs nin teflonsu var :D pasta + cila yapacaz. ve en önemlisi araçtaki fırça çiziklerini gidermem lazım Adam her daim lazım bana uyar gel tabiki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 yardım lazımsa geleyim suha abi bende cbs nin teflonsu var :D yeşil tişörtü kap gel Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 (düzenlendi) yeşil tişörtü kap gel olur çağlar abi gelirim sıkıntı yok ne zaman oluyır 10 Ekim 2012 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 Bugün muayeneden geçtik. 5 tane hafif kusur var Muayene bölümünde detayları anlatırım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 Dün bozulan ve ustanın tamir edilmez denen dörtlü hava ventilini söktüm 1-2 parça attim topladım. Bir kaç saat sonra kople bozuldu bende boş kalmamak için tuz ruhuyla kupayı yıkamayı denedim ama çabuk yorulup pes ettim Az önce Ankara'dan parça sipariş ettim, şimdi aracımda oturup işin tekrar uzamaması için dua ediyorum. Not: Araç Iveco Turucker 380 beton mikseri Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 Bugün muayeneden geçtik. 5 tane hafif kusur var Muayene bölümünde detayları anlatırım. Geçmiş olsun hadi,neler var merak ettim.1 ay sonra bende götürcem. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 Farları söktüm zenonları çıkardım H7 ampuller uymadı elektrikçiye götürdüm fiş yapacak akşamda takacam... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 5 yıllık trafik seti, yangın söndürücü yenileriyle değiştirildi.. Süs değil işlevsel olarak kullanıma hazır hale getirildi.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Geçmiş olsun hadi,neler var merak ettim.1 ay sonra bende götürcem. Biraz fazla kusurluyuz ama idare edin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Biraz fazla kusurluyuz ama idare edin Farlara ne zaman düzgün diyorlarki zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Farlara ne zaman düzgün diyorlarki zaten Farlarla ilgili konu açacam inşallah Hakan Bey. Gece görüşü çok az geliyor. Zenon oluyor mu? bizim farlara diye bir konu açacam inşallah fırsat bulursam Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Farlara ne zaman düzgün diyorlarki zaten bana dediler hakan abi farlar kusursuz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Farlarla ilgili konu açacam inşallah Hakan Bey. Gece görüşü çok az geliyor. Zenon oluyor mu? bizim farlara diye bir konu açacam inşallah fırsat bulursam Zenon olurda bir dahaki muayenede geçmez. bana dediler hakan abi farlar kusursuz Sen hariçsin uğurcuğum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Zenon olurda bir dahaki muayenede geçmez. Sen hariçsin uğurcuğum :D teşekkürler bende şaşırdım altı sene de ilk defa farlardan kusursuz geçti :D Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 :D teşekkürler bende şaşırdım altı sene de ilk defa farlardan kusursuz geçti :D Amerikanlar dahilmi peki ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Amerikanlar dahilmi peki ? evet sadece normal parklar olmadığı için hafif kusur Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 evet sadece normal parklar olmadığı için hafif kusur Al işte hani geçmişti Şaka bir yana bende giderken iptal etmeyi düşünüyordum,hafif kusursa sökmeye gerek yok o zaman. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Al işte hani geçmişti Şaka bir yana bende giderken iptal etmeyi düşünüyordum,hafif kusursa sökmeye gerek yok o zaman. amerikan parklar hafif kusur değil benim normal park ampülleri takılı değildi ondan hafif kusur :D Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 amerikan parklar hafif kusur değil benim normal park ampülleri takılı değildi ondan hafif kusur :D E o zaman amerikan park geçiyormu uğur ? benim parklar takılı. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 E o zaman amerikan park geçiyormu uğur ? benim parklar takılı. sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 sıkıntı yok İyimiş yahu uğraşmama gerek kalmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts