Muhammet Arslan 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Ben de yeni mondeo'mun yeni plakalarını boyadım. Arabamı yıkatıp fotoğraf çekebilirsem arabam bölümünde tanıtacağım ama günaşırı nöbetler belimi büktü Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Kısa far ayarı düşük, uzun far ayarı açısı bozuk. Adama sordum, kardeşim bu far h4, tek ampül nasıl kısa uzun kaçık olur, ayrıca farım orjinalden 1 kademe daha yüksek. Cihazınızın kalibresi bozuk, kalibrasyon raporu istiyorum. Beyfendi kalibrasyon raporu veremeyiz, cihazımız kalibreli şüpheniz olmasın, o zaman sizden süphe duyuyorum, siz ölçüm yapmayı bilmiyorsunuz, beyfendi evraklarınız ,güle güle ( burada ufaktan kovulduğumu hissettim ) ........ Burda bi kahkaha attım Resimlerini Tuvtürk istasyonlarına dağıtıyorlarmış. Burada ise bööööyle yine ucundan kaçtı galiba 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 ön ve arka kısıma taban aydınlatma yaptım..bagaj aydınlatmasını ise led ile deiştirdim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Burda bi kahkaha attım Burada ise bööööyle yine ucundan kaçtı galiba Çook erken başladın kaçırmaya sani. 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Sabah sabah iyi güldürdün beni Ertan abi..... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Gri arabadan nefret ediyorum... Sağ ön çamurluk boyalı mı ? Yorum bağlantısı
Ali Deniz 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Gri arabadan nefret ediyorum... Mehmet abi AS220'ye yol mu görünüyor? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Gri arabadan nefret ediyorum... Sağ ön çamurluk boyalı mı ? Kaput dahil boyalı Yorum bağlantısı
Fatih Köken 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Aracımı bu hafta başı ziebart'a bıraktım yapılan işlemler 1.Detaylı İç Temizlik ve Koruma 2.Halı,Vinil ve Deri Koruma 3.Motor Temizligi 4.Klima Temizligi 5.Far Temizligi 6.Boya Koruma 7.Öncam Yagmur İtici Kaplama 8.Ozonlama Dün akşam aldım gerçekten çok güzel olmuş bir kaçgün arabasız kalmama degdi dogrusu Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Aracımı bu hafta başı ziebart'a bıraktım yapılan işlemler 1.Detaylı İç Temizlik ve Koruma 2.Halı,Vinil ve Deri Koruma 3.Motor Temizligi 4.Klima Temizligi 5.Far Temizligi 6.Boya Koruma 7.Öncam Yagmur İtici Kaplama 8.Ozonlama Dün akşam aldım gerçekten çok güzel olmuş bir kaçgün arabasız kalmama degdi dogrusu böyle bir temizlik ne kadara maal oluyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Mehmet abi AS220'ye yol mu görünüyor? Yok ama bu nefretimi değiştirmiyor Başlığa cevap... Birazdan yanına ineceğim.. Takım çantam hazır... Bakalım kablo kesmeden neler yapabileceğim. Yorum bağlantısı
Fatih Köken 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Normalde tek tek yapılırsa 1600TL bu altın palet diye geçiyor 750TL Burası tanıdık özel fiyatla 450TL'ye bitti 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Jantları alırken kampanaları gri'ye boyamışlardı. Sonradan farkettim, gri kampanalar arka jantı sönük gösteriyordu. Jant biraz daha açığa çıksın diye kampanaları siyah boyadım. Eski hali; Yeni hali; Bunlarda yapım hali; 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Dün müşterimde kurulumu beklerken uzun zamandır ertelediğim Carbon Clean'i yaptırdım. Kapı ve plakalarımı led'lerle değiştirdim. Carbon clean yapılırken normal prosedür 1.5 saatken benimki 2 saati biraz geçti. Firma sahibi "niye bu kadar uzadı" deyince teknisyen "abi araba yakmıyor ki, ne yapayım " dedi 2 Yorum bağlantısı
Murat SÜSLÜ 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Arabama cumartesi günü saat 19.00 dan beri binmiyorum az önce brandasını açtım sildim ve almanya otomobil federasyonu arması aldım arabama onu takıcam inşallah yarında bmw aynalarım hella kornalarım geliyor güzel olucağa benziyor Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 komple müzik sistemi yaptım %80 oranında bitti eksikler i de bügün halledeceğim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Dün müşterimde kurulumu beklerken uzun zamandır ertelediğim Carbon Clean'i yaptırdım. Kapı ve plakalarımı led'lerle değiştirdim. Carbon clean yapılırken normal prosedür 1.5 saatken benimki 2 saati biraz geçti. Firma sahibi "niye bu kadar uzadı" deyince teknisyen "abi araba yakmıyor ki, ne yapayım " dedi Bizim ki 45dk sürüyor . 500ml bir tüp yahu en fazla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Bizim ki 45dk sürüyor . 500ml bir tüp yahu en fazla Sen dün istinye borusan'ın oralarda mıydın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Arabayı sabah sanayiye bıraktım, ön düzenler kontrol edilecek. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Sen dün istinye borusan'ın oralarda mıydın? Cumartesi orada idim hayırdır ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Cumartesi orada idim hayırdır ? Dün "kırmızı" bi araba gördüm de tam orada. Tamponuna iyice yaklaştım, kapısından içeriyi görmeyi denedim ama göremedim. Sensen selam vermeden geçmem ayıp olurdu Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Dün "kırmızı" bi araba gördüm de tam orada. Tamponuna iyice yaklaştım, kapısından içeriyi görmeyi denedim ama göremedim. Sensen selam vermeden geçmem ayıp olurdu Yok ben değildim, yani şöyle emin olabilirsin benim aracımın arkasına iyicene kimse yaklaşamaz haha 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Yok ben değildim, yani şöyle emin olabilirsin benim aracımın arkasına iyicene kimse yaklaşamaz haha Zaten o tacizden sonra kovalamayınca ona emin oldum, yine de sorayım dedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Dün kendisine bakım ürünleri aldık. Turtle Wax Cilalı Şampuan Turtle Wax Yağmur Kaydırıcı Würth Cam Sabunu Torpido Temizleme Mendili (Koçtaş'tan aldık adını unuttum siyah paketi var) Dalgıç Oto Yangın Tüpü (1 lt) 2 adet Microfiber Bez Çabuk başladınız, şımarmasın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts