Ahmet Karaayvaz 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: buda güzlemiş, işe yaramazsa bas silikon spreyi keyfine bak, ben çok yerde motorsiklette vs bir sürü yerde kullanırım bu spreyi... Gıcırtı menteşelerden çıktı hocam , tüylü bez bant sardım ses kesildi , fitillerden gelen ses yok çok şükür Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ahmet Karaayvaz yazdı: Gıcırtı menteşelerden çıktı hocam , tüylü bez bant sardım ses kesildi , fitillerden gelen ses yok çok şükür menteşe kapının değil koltukların karşılığı demek istedin sanırım... bulduysan geçmiş olsun hadi Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: menteşe kapının değil koltukların karşılığı demek istedin sanırım... bulduysan geçmiş olsun hadi Kapıların şaselerdeki buluşma yerine menteşe mi denir damak mı denir ne denirse işte hocam 😂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ahmet Karaayvaz yazdı: Kapıların şaselerdeki buluşma yerine menteşe mi denir damak mı denir ne denirse işte hocam 😂 kilit karşılığı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: kilit karşılığı İşte buralara bir tür bez bant doladım , buralardan geliyormuş işte . Çok şükür gitti gelmedi daha 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ahmet Karaayvaz yazdı: İşte buralara bir tür bez bant doladım , buralardan geliyormuş işte . Çok şükür gitti gelmedi daha 😂 çok dayanmaz keser atar ama olsun, yine sararsın, kapıdaki karşılığına bak, plastik kaplama olacak, o sağlamsa ayarsızlık olabilir.... Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: çok dayanmaz keser atar ama olsun, yine sararsın, kapıdaki karşılığına bak, plastik kaplama olacak, o sağlamsa ayarsızlık olabilir.... Bir ara servise de baktıracağım zaten anormal gıcırdıyor , ayarsızlık kesin var da benim ki geçici çözüm zaten . İlçedeyim , ile gidince ilk iş o olacak . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts