Cengiz Aratemur 19 Haziran 2014 Yazar Paylaş 19 Haziran 2014 Km dilde,yıl dolmasından dolayı,motor yağı,buji,yağ filtresi,hava filtresi değişti..alt takımlar vs kontrol edildi... motor baya tozluymuş be ya geçtiğimiz günler'de serseri taş yüzünden kırılan camın,filmi çekildi.... bugün baktım'da aracı aldığımdan bu yana...21 ay olmuş ve 8 bin km yol gitmişim 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Cengiz km yapmak istiyorsan arabayı bana ver 3 yılda 62 bin yaparım itinayla. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 %35 derece olan,amerikan cam filmi uygulandı..... yapım aşaması ...baya bi zahmetli ve hassas işçilik istiyor.... bitmiş hali... :nazar: Güzel araç güzel renk bende cam filmi düşünüyorumda sizin araçtaki gibi hafif koyuluk yeterli. Gayet güzel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Güzel araç güzel renk bende cam filmi düşünüyorumda sizin araçtaki gibi hafif koyuluk yeterli. Gayet güzel olmuş.. Teşekkürler....malum adana gibi, sıcağıyla ünlü şehirde olunca! cam filimsiz olmuyor....kömür gibi,koyu renk ,araç içerisini göstermeyen cam filimlerini kesinlikle ne kulanırım nede tavsiye ederim...(kullanana saygı duyarım) benim cam filminden beklentim,güneş ışığı emilimini artırarak camdan içeri yansıyan güneş ısısı geçişini azaltak. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts