İçeriğe Yönlendir

2003 Focus Sw Ghia Gitti......2006 Focus Sw Ghia Geldi...

Cengiz Aratemur

Recommended Posts

Sercan Eskin

Hayırlı olsun çok temiz ve güzel aracınız var..

Plakalarda çok yakışmış güle güle kullanın :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Cengiz hayırlı olsun, Maşallah çok güzel bir araba bulmuşsun. :nazar: Allah kaza bela vermesin kardeşim.

konuyu çok geç far kettim kusura bakma lütfen.

Teşekkürler,Sadık abi...Allah razı olsun,amin abicim...

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Leyn, ben de yeni gördüm bu konuyu yav.! Arabayı değiştiğini biliyorum da, konu hiç dikkatimi çekmemiş yani. Forumun en araba meraksızı olduğumdan herhal.! :D Hayırlı olsun, çok yakışıklı duruyor. Renk olarak da tam Adana'ya uygun bir renk, 1 yıl yıkatma, kimse görmez tozunu.! :p:)

Teşekkürler,Muhammed abi.. :)

renk olarak : eski araçlarım'dan,temizlik konusunda çok çektim :yika::D ....bunda rahatım artık :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Triger seti değişti.. :)

resim783.jpg

resim784.jpg

resim785.jpg

sökülen triger kayışı ve gergi bilyası,neredeyse sıfır gibiydi....hiçbi yıpranma çatlaklık yoktu..

lakin kafam artık rahat.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

%35 derece olan,amerikan cam filmi uygulandı.....

resim788.jpg

resim790.jpg

yapım aşaması ...baya bi zahmetli ve hassas işçilik istiyor....

resim789.jpg

bitmiş hali...

resim792.jpg

resim793.jpg

resim794.jpg

resim795.jpg

:nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cengiz Aratemur

Aracı aldığım günden berli aklımda olan (kısmet bugüneymiş) jantı ve yeni pabuçları taktırdım :)

Benim çok hoşuma gitti... :)

ya sizin arkadaşlar :flowers:

resim027k.jpg

:nazar:

resim028j.jpg

resim029r.jpg

resim030uh.jpg

resim031n.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Burak Köksal

çok temiz görünüyor maşallah kazasız belasız kullanın inş. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş
:nazar: Hayırlı olsun, iyi günlerde eskisinler. Bence çok yakışmış.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Çok beğendim. Yapılanlar da ince işçilikle yapılmış ve yakıştırılmış...

Allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin...

Küçük bir eleştiri: Gece yolu görmeyi azaltacağı için, ön cama film yapılmasaydı daha iyi olurdu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Çok beğendim. Yapılanlar da ince işçilikle yapılmış ve yakıştırılmış...

Allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin...

Küçük bir eleştiri: Gece yolu görmeyi azaltacağı için, ön cama film yapılmasaydı daha iyi olurdu...

Teşekkürler...Turgay abi... :)

Amim çümlemize...

ön camda filim yok abicim... ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cengiz çok güzel olmuş.. çok beğendim.. Güle güle kullan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Akıllı adamın işi başkadır.

Yaptıklarına baktığımda detay inceliği var. Böyle bir adamın ön cama film yaptırması anormal olurdu... Fotolar beni yanılttı...

Teşekkürler...Turgay abi... :)

Amim çümlemize...

ön camda filim yok abicim... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayırlı olsun kardeşim çok temizmiş be yav.... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Cengiz çok güzel olmuş.. çok beğendim.. Güle güle kullan...

Teşekkürler,Emmi.... :)

Cengiz abi güzel olmuş,keşke haberleşseydik kapı döşemelerini falan sökmeden çok güzel film çektirirdik sana :( Hemde sıfıra sıfır... Kaça mal oldu filmler? Markası ne ?

Teşekkürler,Mert.... :)

kapı kartonlarının sökülmesini ben istedim....yapan arkadaş istersen sökmeden'de olur....ama tavsiye etmem !..vs..deyince

zaten bende sökülmesini istiyorum dedim :D

7 yıldır tanırım bu arkadaşı işi temiz....250 tl ye mal oldu...normal şartlarda daha yüksek üçreti ;)

amerikan çizilmez,solmaz,kararmaz filan....ben bilmem dedim 3-4 yıl sonra bi sorun yaşarsam..iyi reklam ederim seni :seytan:

:nazar: :nazar:

Teşekkürler.... :)

Hayırlı olsun kardeşim çok temizmiş be yav.... :nazar:

Teşekkürler,Şahin abi.... :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Ah abim ah,tavsiye etmemi falan yok.bu isin.Gene cizilmez,solmaz,5yil garantili 3M cam filmini biraz daha ucuza cektirirdik.Neyse saglik olsun :) Filminin markasi ne abi lumar mi?

Mert...piyasada bu işi yapan birçok kişi var....hiç birinin fiyatı birbirini tutmuyor, geçmişte bir hata yapıp 1 aracımı,3-5 arayıp ustayım diyen bi yerde yaptırdım,pişman oldum.... cam filminin markasını hiç sormadım desem :D

bana söylediği baya bi kaliteli ürün olduğu :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Cengiz hayırlı olsun varlığı ile yokluğu belli olmayan fkat kaliteli filmler bunlar ;)

Jantlar orjinal mi replica mı ? Tekerler ne marka ve hepsi çok güzel olmuş yakışmış ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Cengiz hayırlı olsun varlığı ile yokluğu belli olmayan fkat kaliteli filmler bunlar ;)

Jantlar orjinal mi replica mı ? Tekerler ne marka ve hepsi çok güzel olmuş yakışmış ;)

Teşekkürler,Süha... :)

aynen ;)

jant lastik için bi konu açmıştım Süha....bilgiler orada var :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236773-f-2-ghia-janti-verip-f-25-collection-janti-almak-fiyat/page__st__20

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Muhsin Küçüktuna

Cengiz kardeşim yeni gördüm. SW otolara karşı biraz uzağım ancak araban gerçekten çok güzel. jantları da güzelliğine güzellik katmış Allah nazarlardan saklasın. Güzel günlerde kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cengiz Aratemur

Cengiz kardeşim yeni gördüm. SW otolara karşı biraz uzağım ancak araban gerçekten çok güzel. jantları da güzelliğine güzellik katmış Allah nazarlardan saklasın. Güzel günlerde kullan.

İyi dileklerin için teşekkürler Muhsin abi.... sw araçlar nedense beni kendilerine hayran bırakıyor.nerede sw araç görsem 2 . defa başımı çevirip tekrar bakarım '''marka gözetmeksizin'''...geniş ferah iç mekan,geniş bagaj hacmi oturaklı gidişi vs ..hele ki ! aile geniş ise biçilmiş kaptan :)  

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Arabanızı güle güle kullanın. Jantlar ve filmler çok yakışmış. Tavana bagaj çıtası taktırsan süper durur... :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın

ALLAH tekerini düz bastırsın inş güle güle kulanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...