Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Yine Ford Focus'tan vazgeçemedim....Ford'la yola devam.. 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan Cengiz abi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hayırlı olsun Cengiz,Ghia farklıdır keyfini sür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Cengizim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 maşallah çok temiz kazasız belasız iyi günlerde kullanın :nazar: 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun SW keyfi başkadır.Kaça maloldu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Rakamları bilmiyorum ama tam zamanında olmuş bu değişim 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Burak Çınar yazdı: Maşallah çok temiz araba bildiğim kadarıyla SW Ghia pek bulunmuyo allah kaza bela vermesin :nazar: Teşekkürler... Mustafa Ülgen yazdı: Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan Cengiz abi. Teşekkürler... Bahtiyar Kılcı yazdı: bir sw sevdalısı olarak bayıldım :nazar: :nazar: güle güle kazasız belasız kullanın.... Teşekkürler.... SW aşkı bir başkadır Fatih Uzun yazdı: hayırlı olsun Cengiz,Ghia farklıdır keyfini sür. Teşekkürler..Fatih abi.. Mehmet Kaya yazdı: Cengizim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan kardeşim. Teşekkürler..Mehmet hocam.. Cüneyt Işıkkent yazdı: maşallah çok temiz kazasız belasız iyi günlerde kullanın :nazar: Teşekkürler... Selçuk Özkan yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler... İsmail Avcı yazdı: hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Teşekkürler ... Fikri Keleş yazdı: hay maşallah :nazar: Teşekkürler... Mustafa Yanar yazdı: Hayırlı olsun SW keyfi başkadır.Kaça maloldu? Teşekkürler... Kesinlikle ....aracı bursadan getirdim...yol masrafı ile 26500 tl ye mal oldu. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Çağlar Bayur yazdı: Rakamları bilmiyorum ama tam zamanında olmuş bu değişim Teşekkürler Çağlar abi... Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın Teşekkürler Sani.... Mustafa Tüfekçi yazdı: hayırlı olsun. Teşekkürler Mustafa.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun Cengiz Maşallah çok güzel. İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan Desene memleketimden bir focus daha eksildi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun, Allah'ım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Canlı canlı gördük maşallah çok güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayirli ugurlu olsun abi.. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın bu güzel Focus'u. Güle güle kullan Cengiz abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Harika,güle güle kullanın...bu sw benim aklımı çok çeliyor.... Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Süha Demirtaş yazdı: Hayırlı olsun Cengiz Maşallah çok güzel. İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah Teşekkürler Süha.. İbrahim KAMALI yazdı: Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan Desene memleketimden bir focus daha eksildi Teşekkürler... Aynen Fatih Öztürk27 yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Fatih hocam... Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Ahmet Kıyak yazdı: Tü tü tü tü tü maşallah. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler Ahmet abi... Ümit Kocabaş yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, Allah'ım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Canlı canlı gördük maşallah çok güzel duruyor. Teşekkürler Ümit hocam.. Sami Demirpaz yazdı: Hayirli ugurlu olsun abi.. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Teşekkürler Sami.. Ali Eren yazdı: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın bu güzel Focus'u. Güle güle kullan Cengiz abi. Teşekkürler Ali hocam... Hakan Erken yazdı: Harika,güle güle kullanın...bu sw benim aklımı çok çeliyor.... Teşekkürler Hakan abi... Sabri Güngör yazdı: Cengiz güle güle kullan :nazar: Teşekkürler Sabri usta... Mert Erçetin yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin :nazar: Teşekkürler Mert... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts