Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Yine Ford Focus'tan vazgeçemedim....Ford'la yola devam.. 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan Cengiz abi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hayırlı olsun Cengiz,Ghia farklıdır keyfini sür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Cengizim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 maşallah çok temiz kazasız belasız iyi günlerde kullanın :nazar: 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun SW keyfi başkadır.Kaça maloldu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Rakamları bilmiyorum ama tam zamanında olmuş bu değişim 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Maşallah çok temiz araba bildiğim kadarıyla SW Ghia pek bulunmuyo allah kaza bela vermesin :nazar: Teşekkürler... Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan Cengiz abi. Teşekkürler... bir sw sevdalısı olarak bayıldım :nazar: :nazar: güle güle kazasız belasız kullanın.... Teşekkürler.... SW aşkı bir başkadır hayırlı olsun Cengiz,Ghia farklıdır keyfini sür. Teşekkürler..Fatih abi.. Cengizim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan kardeşim. Teşekkürler..Mehmet hocam.. maşallah çok temiz kazasız belasız iyi günlerde kullanın :nazar: Teşekkürler... Hayırlı olsun. Teşekkürler... hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Teşekkürler ... hay maşallah :nazar: Teşekkürler... Hayırlı olsun SW keyfi başkadır.Kaça maloldu? Teşekkürler... Kesinlikle ....aracı bursadan getirdim...yol masrafı ile 26500 tl ye mal oldu. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Rakamları bilmiyorum ama tam zamanında olmuş bu değişim Teşekkürler Çağlar abi... Güle güle kullanın Teşekkürler Sani.... hayırlı olsun. Teşekkürler Mustafa.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun Cengiz Maşallah çok güzel. İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan Desene memleketimden bir focus daha eksildi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun, Allah'ım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Canlı canlı gördük maşallah çok güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayirli ugurlu olsun abi.. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın bu güzel Focus'u. Güle güle kullan Cengiz abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Harika,güle güle kullanın...bu sw benim aklımı çok çeliyor.... Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Hayırlı olsun Cengiz Maşallah çok güzel. İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullan inşallah Teşekkürler Süha.. Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan Desene memleketimden bir focus daha eksildi Teşekkürler... Aynen Hayırlı olsun. Teşekkürler Fatih hocam... Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Tü tü tü tü tü maşallah. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler Ahmet abi... Hayırlı uğurlu olsun, Allah'ım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Canlı canlı gördük maşallah çok güzel duruyor. Teşekkürler Ümit hocam.. Hayirli ugurlu olsun abi.. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Teşekkürler Sami.. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın bu güzel Focus'u. Güle güle kullan Cengiz abi. Teşekkürler Ali hocam... Harika,güle güle kullanın...bu sw benim aklımı çok çeliyor.... Teşekkürler Hakan abi... Cengiz güle güle kullan :nazar: Teşekkürler Sabri usta... Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin :nazar: Teşekkürler Mert... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts