Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Şifremi unuttum diyince şöyle diyor... Microsoft hesabınızı ve aşağıdaki resimde görüntülenen karakterleri girin. Microsoft hesabı nedir ki ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Şifresini unuttuğun mail adresini soruyor abi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 mail adresin abi. arasana beni bu tip durumlarda, niye zora düşüyorsun ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Valla ortağın hesabı... Muhtemelen kaptırmış şifreyi.. dur deneyim bakalım gizli sorusu neymiş.. Hahaha... Gizli sorusu şuymuş: Mother's birthplace Muhtemelen hacklediler bunu.. şimdi ne yapıyoruz... ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Abi onun bazı soruları oluyor ikna olurlarsa hesabın senin olduğuna kurtarıyorlar ama nereden giriliyordu bilmiyorum.Bir de sorular cevaplar ingilizce galiba. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Abi eski şifrenizi girmeniz gereken bir alan var oraya ulaşın. Bende kaptırdım bir keresinde eski şifremi girince geri aldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Ulaştım oraya da bilgileri bilmiyorum.. Ortağı bekleyeceğim.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Telefon numarası istiyorsa telefon ile doğruluyorsun abi... Yok telefonla doğrulamak istemiyorumu seçersen, geriye dönük 2 eski şifreni ve tanımlı diğer mail adresini veriyorsun. 2 gün içinde tanımlı diğer mail adresinle sana geri dönüyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Hiç bir güvenlik düşündüğünü sanmıyorum... Bu sebeple telefonunu falan da girmemiştir.. Her yerde şifresi aynı zaten.. Düşünün nasıl biri olduğunu Şimdi kontro lettiğimde facebook şifresinin henüz hacklenmemiş olduğunu gördüm.. Diğer maili ile mailini değiştrmek istedim.. O mailiyle de başka birinin facebook açtığını gördüm Ama o mailine malum şifresi ile ulaşabildim.. Gelsin bakalım nasıl açıklayacak bunları Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Vesile ile ben de herkese e-posta hesaplarındaki güvenlik ayarlarından (hotmail, gmail vb.) "alternatif e-posta" özelliğini aktif etmelerini öneriyorum. Şifre unutulsa da hesap çalınsa da diğer e-postadan kurtarılabiliyor. Tabi diğer e-posta hesabını da çaldırmamak şart 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Vesile ile ben de herkese e-posta hesaplarındaki güvenlik ayarlarından (hotmail, gmail vb.) "alternatif e-posta" özelliğini aktif etmelerini öneriyorum. Şifre unutulsa da hesap çalınsa da diğer e-postadan kurtarılabiliyor. Tabi diğer e-posta hesabını da çaldırmamak şart Facebook, hotmail ve gmail şifrelerim hatta yemeksepeti şifrem bile farklıdır Biri giderse hepsi gümlemesin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Geldi.. maili kurtardım... Ancak facebooktaki diğer üyeliği açıklayamadı Güvenlik ayarlarını tamamladım.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Abi ortinin niye hesaplarını şifrelerini kurcalıyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 ortağını görmüş biri olarak, zaman gelir de O seni kurtarır demiştim, yanılmışım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Abi ortinin niye hesaplarını şifrelerini kurcalıyorsun kendi istedi.. bilgisayar bilgisi sıfıra yakındır... outlook üstünden okur maillerini... Mail alamıyorum bi bak dedi.. Devamı geldi işte.. ortağını görmüş biri olarak, zaman gelir de O seni kurtarır demiştim, yanılmışım Uyanık olabilir ama, sanal alem işi gevşeklik kabul etmez.. hackleyiverirler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 ikinci face hesabını açmayı bilmiş ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 ikinci face hesabını açmayı bilmiş ama onun da şifresini aynı yapmış ama Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Geçmiş olsun..Hayatımız şifre oldu.Aklımızda onlarcasını tutmaya çalışıyoruz..Yazsakta başa bela.Geçen türkiye.gov.tr şifresini unutmuşum 35 defa denedikten sonra ancak buldum Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Geçmiş olsun..Hayatımız şifre oldu.Aklımızda onlarcasını tutmaya çalışıyoruz..Yazsakta başa bela.Geçen türkiye.gov.tr şifresini unutmuşum 35 defa denedikten sonra ancak buldum Allahtan bankalar gibi 5'den sonra bloke olmuyor,yoksa ptt para basar Yorum bağlantısı
Recommended Posts