İçeriğe Yönlendir

C-Max İçin Bisiklet Tutucu

Ziya Mutlu

Recommended Posts

Ziya Mutlu

Arkadaşlar merhaba kızımın yeni bisikleti arabanın bagajına sığmıyor ve her seferinde koltukları yatırmak zorunda kalıyorum trafikte genelde sedan araçlarda görüyorum bisiklet tutucu benim merak ettiğim sizlerden c-max a bu tutuculardan takıp kullanan varmı racım 2006 c max dizel giha ben hem kızımın hemde kendime alacağım bisikletimin taşınması nasıl olur çözüm önerileriniz nelerdir bunları merak ediyorum teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Her araca uygun olacak şekilde üretildiğinden sorun olmayacaktır. Benim tavsiyem ilk montajı satıcıya yaptırın. Memnun kalmazsanız hemen iade edin. F1'de uzun süre kullanmıştım. Pedalları da uzakta tutan ve arka tampon üzerine oturan ayaklarla sorunsuz ve sessizdi. Ancak MK3 mondeo aracıma kısa bagaj mesafesi nedeniyle tampon üzerine oturtamadık ve kullanmadım. Tavan taşıma sistemleri daha güvenli ve pratik. Ancak pahalı. Uzun yıllar araçtan bağımsız kullanma planınız varsa kesinlikle tavan taşıma sistemlerini incelemenizi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Ziya Mutlu

teşekkürler güvenç bey ama acaba c-max ta kullanan varmı benim asıl merak ettiğim o

Yorum bağlantısı
Ziya Mutlu

evet siteden inceledim avcılarda bayisi varmış bende orda oturuyorum yarın uğrar taktırırım gözümle görmüş olurum teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mustafa AYSAN

çooooook eski bir konu. belki de aracınızı sattınız. uygun birşeyler bulabildiniz mi kullanışlı mıydı? ben de taktırmak/takmak istiyorum. sorun yaşadınız mı?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kemal Arslan

Ben hepsiburadadan 50 tl lik bagaj takılanlardan aldım. Sadece kanca kısmına bisiklet şamyeli geçirdim çizmesin diye. Bir üst kayışları taktıktan sonra bagaj kapağının yanlarına kaydırdım biraz. Üst stop lambasının orası plastik yük binip kırmasın diye. Montajı çok kolay sökmesi de çok kolay. 2 tane 26 jant dağ bisikletini çok güzel  taşıdı. Herhangi bir çizme, vurma v.s. gibi bir problem çıkarmadı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...