Süha Demirtaş 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Aracın kapısında B.Erenkul yazıyor? evet yani ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Kafam dalgın Süha. 2 gündür sabahtan akşama kadar bütünleme sınavı yapıyoruz. Arabayı kullanan Burcu Erenkul mu demek istedim. Sen öyle yazınca farklı biri kullanıyor gibi algıladım ben... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 iki ismi var kızın aynen abi. Burcu burkut erenkul Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Anladım Süha sağol, dalgınlık işte... 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Gelince askerlik yaptım falan dersin diye , bu iletini kaydediyorum. TSK benim askerlik yaptığımı sayıyor, sen saymasan da olur Bayan fiesta şöförü burcu burkut erenkul'u görmüşmüdür acaba Hastasıyız dedeeee Canlı canlı yakından gördüm ancak başında kask olduğu için bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim. Gerçi gözlerini yakından gördüm ya o bana yeter Ben O'nun öğrencisi olmak istiyorum. Ben de olabilirim 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 beni sordu mu ? Bizim deli fişek Süha nerede? dedi. Türkiye turuna çıktı dedim bende... Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 ezgililerin arkası deeemi bura Evet abi ezgililerin arkası,dolgu alan Yanarım yanarım da tam önümde gerçekleşen Evo kazasını fotoğraflayamadığıma yanarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts