Alptuğ Özcan 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Samsun'da gerçekleşen rallinin seyirci özel etabından kareler F3 ile pist testi Yağız Avcı şahlandırıyor aracı Yarıta talihsiz anlarda oldu pilotlar için Pilot yarışı bu halde tamamlıyor Ford'un bayan pilotu.Gğzel yarış çıkarttı tebrikler 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Farlarını beğendim arabanın Ben de içindekini Bu arada sokmuş F3 ü tozun toprağın içine 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 O F3'ün e işi var orada yahu.. Orayı en iyi test edecek araç yada F1'dir ya da FUN Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2012 Yarışın başlamasına 15dk kala 2 tane F3 girdi piste,bi tanesi pek zorlamadı aracı ama diğeri (ilk resimde görünen) viraja hızlı girerek aracın limitlerini zorladı.Motor sesini duydum araçlar dizeldi,piste herhalde seyircileri oyalamak için girdiler yarışçılar gelene kadar. Bu arada fotoğraflar kendi çekimimdir alıntı değildr Bir tanede Lancer (yanlış hatırlamıyosam) tam önümde büyük bi kayaya çarptı ve sağ ön tarafını dağıttı,arka tamponuda koparttı,fotoğraf çekemedim o arada kendimi gelen taşlardan koruyodum Yorum bağlantısı
Borga Tansel 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 (düzenlendi) Ben de içindekini Bu arada sokmuş F3 ü tozun toprağın içine Terbiyesiz işte Bak ben ne güzel asfaltta sürüyorum, suyumu çıktı Bu arada Tahir abi bekar olduğunu bu kadar belli etme 26 Ağustos 2012 tarihinde Borga Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2012 Focus ve toprak yol,tam benlik Birgun bende tampon bırakabilirim tarlaya falan ucup Bende severim toprak yol ve focus ikilisini fakat şuanki araçla yapamıyorum daha doğrusu kıyamıyorum araca Ama adamlar tadını çıkardı parkurun Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 Arabanın hakkını ver hakkını.... Toz duman az çıkıyor kardeşim yıkılıyor olması lazımdı o yolların... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 2 ayda birde olsa, arabayı böyle yerlere sokmak lazım. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 (düzenlendi) Askerin ralli de malli de ne işi olur? Ben de duysam şaşırırdım ancak 39. Hitit Rallisi'nin 1.ve 2. etabında çevre güvenliğini sağlamak adına görevliydim. Bu kadar muhteşem fotoğraflar olmasa da birkaç foto ve video bende de mevcut. En kısa sürede eklerim bu konuya. 27 Ağustos 2012 tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 gözümüz bayram etti, yalnız bu ralli arabalarına yay şart Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 gözümüz bayram etti, yalnız bu ralli arabalarına yay şart Yay derken abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Allaaah tam da bana göreymiş, fiesta nın farlarına da bittim vallahi Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 F III makam arabası sağ arkada neden otursunki adam pistte Yorum bağlantısı
Ahmet Karahan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 (düzenlendi) Samsun'da gerçekleşen rallinin seyirci özel etabından kareler F3 ile pist testi Yağız Avcı şahlandırıyor aracı Yarıta talihsiz anlarda oldu pilotlar için Pilot yarışı bu halde tamamlıyor Ford'un bayan pilotu.Gğzel yarış çıkarttı tebrikler ezgililerin arkası deeemi bura 29 Ağustos 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi resimler ile toplu alntı yapmayınız lütfen Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Askerin ralli de malli de ne işi olur? Ben de duysam şaşırırdım ancak 39. Hitit Rallisi'nin 1.ve 2. etabında çevre güvenliğini sağlamak adına görevliydim. Bu kadar muhteşem fotoğraflar olmasa da birkaç foto ve video bende de mevcut. En kısa sürede eklerim bu konuya. Gelince askerlik yaptım falan dersin diye , bu iletini kaydediyorum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Gelince askerlik yaptım falan dersin diye , bu iletini kaydediyorum. Bayan fiesta şöförü burcu burkut erenkul'u görmüşmüdür acaba Hastasıyız dedeeee 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bayan fiesta şöförü burcu burkut erenkul'u görmüşmüdür acaba Hastasıyız dedeeee Ben O'nun öğrencisi olmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bayan fiesta şöförü burcu burkut erenkul'u görmüşmüdür acaba Hastasıyız dedeeee Gidip , St mi ? Diye sorasım var Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Gidip , St mi ? Diye sorasım var Sen bir de Simin Bıçakcıoğlu'nu gör. Fiat'çı olmamam için tek neden Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Sen bir de Simin Bıçakcıoğlu'nu gör. Fiat'çı olmamam için tek neden O'na da , Abarthalım mı diye sorarız. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Burcu Burkut ve arabasıyla yakından iletişim kurmuş biri olarak şapka çıkartırım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bayan fiesta şöförü burcu burkut erenkul'u görmüşmüdür acaba Aracın kapısında B.Erenkul yazıyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts