İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Hikmet Demirtaş

DERS ( 2) den devam.

Ancak, metin arasına yerleştirmek ssıkıntı yarattı vaktim yok, sadece resimleri paylaşacağım...

isteyen olursa mail adresine word dosyası olarak gönderebilirm.

pd1dnp5.gifjr53v7.gifnj72hd.jpgj94n2l4.jpgb094848.jpg7drh0d.jpgh4d4dff.jpgv40h3l9.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sağnak yağmurda fotoğraf çekebilir misiniz?

13874_775980952428170_683097314_n.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Canikonculara sormak lazım Mertcim :p CanonÖver Alibey nerelerde acep :p

Şansen ben çektim 2 gün önce. Müthiş bir zevk :)

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Gönderilen Resim

Gerek varmi?

Sualti fotograf makinem zaten var Benim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Al işte :p Gerek varmıymış, dün gerek varmıydı ? yoktu :) Ama zevkine pentaxla bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında çat çat çat poz çektim. Hem serinledim hem de zevkimi aldım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Ben Nikoncuyum :D

Sadece bu hakanın tarzı :D

Gönderilen Resim

Hangi Hakan :p
Yorum bağlantısı
Misafir

Al işte :p Gerek varmıymış, dün gerek varmıydı ? yoktu :) Ama zevkine pentaxla bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında çat çat çat poz çektim. Hem serinledim hem de zevkimi aldım :D

Çektin yani?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Simdi olay serinlemekse dusa girerim yada denize falan girerim O baska bisey, kuru havada da makinemi alir fotograf cekip zevkimi alirim. Ha istersemde denizin icinde fotograf cekip avatar yaparim ;) sizin yagmur altinda fotograf cektirmeniz yarim bir zevktir. Suyun icine girip deniz canlilarini cekemedikten sonra suya dayanikli olmusta ne olmus yani :sandalye:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Çektin yani?

Dağa kaçtı :p

Simdi olay serinlemekse dusa girerim yada denize falan girerim O baska bisey, kuru havada da makinemi alir fotograf cekip zevkimi alirim. Ha istersemde denizin icinde fotograf cekip avatar yaparim ;) sizin yagmur altinda fotograf cektirmeniz yarim bir zevktir. Suyun icine girip deniz canlilarini cekemedikten sonra suya dayanikli olmusta ne olmus yani :sandalye:

Body kalitesi budur işte :) Bilmem anlatabildim mi :p Ama siz sarımtırak renk tonlarınız ve acayip plastiğimsi bodynizle mutlusunuz ya, unutmuşum sory :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben ve kameram şeker gibiyiz. Yagmur da eririz hapşuruk oluruz.

İslanip yagmur fantezi yapayim derken kafayi üşütüp ben de canon u satip pentix mi alam ???

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Dağa kaçtı :p

Body kalitesi budur işte :) Bilmem anlatabildim mi :p Ama siz sarımtırak renk tonlarınız ve acayip plastiğimsi bodynizle mutlusunuz ya, unutmuşum sory :p

Sarimtrak diye bir ton olmaz default. White balans i iyi yapmamissan sari da olur kayisi da :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Islat abi kafayı üşütünce belki doğru yolu bulursun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hangi teknikle yada nasıl çektim bilmiyorum ama güzel gibime geldi  :D Dünkü yağmurdan sonra ambarın sundurmasında çektim. Aslında sadece yerdeki suyu çektim.

SUjpoB3.jpg?1

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Dijital ortamın ne kadar faydalı olduğuna dair bir çalışmam daha :) Çekim fransız bir adama ait, düzenleme bana :)

uvaz.png

Reiz nasıl olmuş ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dijital ortamın ne kadar faydalı olduğuna dair bir çalışmam daha :) Çekim fransız bir adama ait, düzenleme bana :)

uvaz.png

Reiz nasıl olmuş ? :)

Bu kadarı da fotoğrafçılık ruhuna ters.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Direkteki ışık çok belirgin. Realist olmamış bencede. :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Direkteki ışık çok belirgin. Realist olmamış bencede. :)

Mübarek gün batımında ışık belli olmaz mı zaten? Yansıması denize yakamoz tarzı şey oluşturmaz mı :) 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mübarek gün batımında ışık belli olmaz mı zaten? Yansıması denize yakamoz tarzı şey oluşturmaz mı :)

Direkteki ışık karanlık olmalıı. :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Direkteki ışık karanlık olmalıı. :D

ön direğin orta kısmı tam güneş ışığının denkgeldiği yer. Oranın doğal hali de öyle. Güneş ışığı lamba ışığından daha keskin olduğundan görüntü kaybına neden olmuş. Yapacak birşey yok. Çünkü fotoda manipülasyon hiç yok, yapmadım. 

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Küçük bir örnek daha. Fazla sınırları zorlamadım bu sefer :rofl: Yoksa dayanamıyor birileri çekemiyor :p

Çekim yine aynı adama ait, düzenleme bana. 

10097941543_3412fb1edd_b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şu fotoğrafta göze batan 3 kusuru bulana, Hakan Tarım ile LR eğitim seti bedava :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hıhı.. o adam bilmiyor demi bunları yapmayı... 

Kızıldeniz mi burası. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...