Hikmet Demirtaş 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 DERS ( 2) den devam. Ancak, metin arasına yerleştirmek ssıkıntı yarattı vaktim yok, sadece resimleri paylaşacağım... isteyen olursa mail adresine word dosyası olarak gönderebilirm. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Sağnak yağmurda fotoğraf çekebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 (düzenlendi) Sağnak yağmurda fotoğraf çekebilir misiniz? Canikonculara sormak lazım Mertcim CanonÖver Alibey nerelerde acep Şansen ben çektim 2 gün önce. Müthiş bir zevk 2 Ekim 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Sağnak yağmurda fotoğraf çekebilir misiniz? Gerek varmi?Sualti fotograf makinem zaten var Benim 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Al işte Gerek varmıymış, dün gerek varmıydı ? yoktu Ama zevkine pentaxla bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında çat çat çat poz çektim. Hem serinledim hem de zevkimi aldım 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Ekim 2013 Yazar Paylaş 2 Ekim 2013 Canikonculara sormak lazım Mertcim CanonÖver Alibey nerelerde acep Şansen ben çektim 2 gün önce. Müthiş bir zevk Ben Nikoncuyum Sadece bu hakanın tarzı Hangi Hakan Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Al işte Gerek varmıymış, dün gerek varmıydı ? yoktu Ama zevkine pentaxla bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında çat çat çat poz çektim. Hem serinledim hem de zevkimi aldım Çektin yani? Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Al işte Gerek varmıymış, dün gerek varmıydı ? yoktu Ama zevkine pentaxla bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında çat çat çat poz çektim. Hem serinledim hem de zevkimi aldım Simdi olay serinlemekse dusa girerim yada denize falan girerim O baska bisey, kuru havada da makinemi alir fotograf cekip zevkimi alirim. Ha istersemde denizin icinde fotograf cekip avatar yaparim sizin yagmur altinda fotograf cektirmeniz yarim bir zevktir. Suyun icine girip deniz canlilarini cekemedikten sonra suya dayanikli olmusta ne olmus yani 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Çektin yani? Dağa kaçtı Simdi olay serinlemekse dusa girerim yada denize falan girerim O baska bisey, kuru havada da makinemi alir fotograf cekip zevkimi alirim. Ha istersemde denizin icinde fotograf cekip avatar yaparim sizin yagmur altinda fotograf cektirmeniz yarim bir zevktir. Suyun icine girip deniz canlilarini cekemedikten sonra suya dayanikli olmusta ne olmus yani Body kalitesi budur işte Bilmem anlatabildim mi Ama siz sarımtırak renk tonlarınız ve acayip plastiğimsi bodynizle mutlusunuz ya, unutmuşum sory Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Canikonculara sormak lazım Mertcim CanonÖver Alibey nerelerde acep Şansen ben çektim 2 gün önce. Müthiş bir zevk Ben ve kameram şeker gibiyiz. Yagmur da eririz hapşuruk oluruz. İslanip yagmur fantezi yapayim derken kafayi üşütüp ben de canon u satip pentix mi alam ??? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Dağa kaçtı Body kalitesi budur işte Bilmem anlatabildim mi Ama siz sarımtırak renk tonlarınız ve acayip plastiğimsi bodynizle mutlusunuz ya, unutmuşum sory Sarimtrak diye bir ton olmaz default. White balans i iyi yapmamissan sari da olur kayisi da Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Islat abi kafayı üşütünce belki doğru yolu bulursun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Hangi teknikle yada nasıl çektim bilmiyorum ama güzel gibime geldi Dünkü yağmurdan sonra ambarın sundurmasında çektim. Aslında sadece yerdeki suyu çektim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Dijital ortamın ne kadar faydalı olduğuna dair bir çalışmam daha Çekim fransız bir adama ait, düzenleme bana Reiz nasıl olmuş ? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Dijital ortamın ne kadar faydalı olduğuna dair bir çalışmam daha Çekim fransız bir adama ait, düzenleme bana Reiz nasıl olmuş ? Bu kadarı da fotoğrafçılık ruhuna ters. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 (düzenlendi) Bu kadarı da fotoğrafçılık ruhuna ters. Demekki yapmışım Masaüstü falan kullanacaklar için büyük boyut. http://farm4.staticflickr.com/3690/10088374546_f61ddbb990_h.jpg 4 Ekim 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Şeyini çıkarmışsın. Hahah demekki tam olmuş Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Direkteki ışık çok belirgin. Realist olmamış bencede. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Direkteki ışık çok belirgin. Realist olmamış bencede. Mübarek gün batımında ışık belli olmaz mı zaten? Yansıması denize yakamoz tarzı şey oluşturmaz mı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Mübarek gün batımında ışık belli olmaz mı zaten? Yansıması denize yakamoz tarzı şey oluşturmaz mı Direkteki ışık karanlık olmalıı. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Direkteki ışık karanlık olmalıı. ön direğin orta kısmı tam güneş ışığının denkgeldiği yer. Oranın doğal hali de öyle. Güneş ışığı lamba ışığından daha keskin olduğundan görüntü kaybına neden olmuş. Yapacak birşey yok. Çünkü fotoda manipülasyon hiç yok, yapmadım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Küçük bir örnek daha. Fazla sınırları zorlamadım bu sefer Yoksa dayanamıyor birileri çekemiyor Çekim yine aynı adama ait, düzenleme bana. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Şu fotoğrafta göze batan 3 kusuru bulana, Hakan Tarım ile LR eğitim seti bedava 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Hıhı.. o adam bilmiyor demi bunları yapmayı... Kızıldeniz mi burası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts