Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 yolla abi o kadar korkma Ya yem atıyor, meydan boş kaldı. Koyamıyorsun ki kontra bir fotoğraf bol renkli bokehli cümbüş gibi bir foto da. Görsün kaliteyi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Muhahaha, bel altı vurdu şevkatli admin İki fotoda da wb ayarı tırt. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 WhiteBalance, Hakan bilmez şimdi kısaltmalarını..Özel mesajla sormadan ben açıklayayım dedim.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 WhiteBalance, Hakan bilmez şimdi kısaltmalarını..Özel mesajla sormadan ben açıklayayım dedim.. ovvvv Serkan Toker vurdu gol olduu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Sen bugüne kadar benim objektiften nasıl kaçtın yahu, anında misilleme yapacaktım ama dükkandaki bilgisyarda bir foto bulamadım, evdeki de pert oldu...Eski dosyaları bir karıştırmam lazım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Resimde oynama yok çünkü fotoğraf o Zafer bu konuya noktayı koymuştu... iki kelimeyi de kullanamızda TDK'ca sorun yok anladığım kadarıyla Abi ben bunu görmemiştim. İlkay ustandan öğrendiğini ustana satma hadi ordan . 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) O gün hiç unutmuyorum.. 6 Mart 2011, Sabah bi uyandım hafif soğuk ve yağışlıydı. Çorbacıda toplanacaktık. Ahmet Kiriş kalpli ve i love you'lu yorganlarla yatırmıştı gece boyu gelenleri Forumda boy boy fotoğraflar.. Çorbacıya geldiğimde hayatımda gördüğüm en sıcak ortamlardan biri vardı.. İlk defa gördüğüm insanlarla bu kadar çabuk kaynaşabileceğimi tahmin edemezdim. Çorba, çay derken yola koyulmuştuk. Dağılcak'a gidiyorduk, ben Emmi'nin Mondeo'ya binmiştim. Önden gidiyorduk güya, yolu gösterecektim.. Vardığımızda şansımıza çiseleyen yağmur durmuş hava biraz kırılmış ve masalarımız yerimiz erken gelen ekip vasıtasıyla ayrılmıştı. 36 Saat yol ile Semih taaa fizandan gelmişti toplantıya Derken mangalları yakma, salata yapma ve İlker abinin evlilik üzerine biz bekarlara(Tabi o zaman bekarım) verdiği evlilik nasihatı.. Etler sucuklar pişti afiyetle yeme faslı, üstüne çay keyfi.. Hava çok soğuk değildi ama sıcak ortam daha da ısıtmıştı.. Ardından Ahmet Kiriş'ten bir tatlı açılımı gelmişti ki neşe kat kat artmıştı.. Ahh ahh erken oldu İlker abi be, mekanın cennet, peygamber efendimize (s.a.v) komşu olursun inşallah. Güzel insan.. İlk orada tanışmıştım.. 7 Mayıs 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Abi ben bunu görmemiştim. İlkay ustandan öğrendiğini ustana satma hadi ordan . İyi de resim el ile çizilen, fotoğraf ta makina ile çekilen değil mi? El ile mi cızdınız yoksa kaçırdım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Ahmet Kiriş'e salata dersi veriyor komutanımız.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 İyi de resim el ile çizilen, fotoğraf ta makina ile çekilen değil mi? El ile mi cızdınız yoksa kaçırdım Elle çektik olma mı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 WhiteBalance, Hakan bilmez şimdi kısaltmalarını..Özel mesajla sormadan ben açıklayayım dedim.. Halen bekliyorum raw dosyası, kale boşken şut atılmaz. Hadi at bakalım şutu Yoksa Sabri reyize mi özendin abi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Pardon Hakanım, rar dosyasıymış ben yanlış anlamışım.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Biraz bilgileneyim diye girdim. Fakat bilgiden çok geyik varmış. Yapacak birşey yok. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 O da bir bilgi Asan Sen ilk önce isonu kıs paso 1600 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Bi efekt sorduk 2 gündür ses seda kesildi kurudunuz kaldınız Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Görmedim İK reyis Renk çıkartma ile ağartma yapılmış ama ondan başka bir şey varsa anlayamadım Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Görmedim İK reyis Renk çıkartma ile ağartma yapılmış ama ondan başka bir şey varsa anlayamadım Onu bizim çamaşır makinası bile yapıyor. Bi öğrenemedim salak makinayı kullanmayı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Onu bizim çamaşır makinası bile yapıyor. Bi öğrenemedim salak makinayı kullanmayı Abi makinenin içine girip çalıştırmayı dene bi de Yorum bağlantısı
Recommended Posts