Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) )) 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Uğraş abi, abi diyim ailecek beğeniyle takip ediyoruz seni Şaka bir yana, Hakan Abi'nin fotolarında sanki BF-FF sorunu var gibi. Senin yorumun ne? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Hevesli birine gaz vermek babında yorumla üstad )) Debug moddan ayar yapın de yapim, yazılım hiç sorundeğil. Yeni bir fw bile yazarız icabında Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Uğraş abi, abi diyim ailecek beğeniyle takip ediyoruz seni Şaka bir yana, Hakan Abi'nin fotolarında sanki BF-FF sorunu var gibi. Senin yorumun ne? Fotoğrafta önemli olan şey ilk sırada benim için kompozisyondur, gerisine pek bakmam her türlü hatanın olduğu fotoğraflar insanları bir şekilde vurabilir... yukarıda paylaştığım fotoğraflar kötü bir havada ve çok uzakta olan fotoğraflardı... ama çektiğim için mutlu olduğum kareler...anlatabildimmi bilmiyorum.Soruya tam olarak gelirsem..evet var diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Fotoğrafta önemli olan şey ilk sırada benim için kompozisyondur, gerisine pek bakmam her türlü hatanın olduğu fotoğraflar insanları bir şekilde vurabilir... yukarıda paylaştığım fotoğraflar kötü bir havada ve çok uzakta olan fotoğraflardı... ama çektiğim için mutlu olduğum kareler...anlatabildimmi bilmiyorum.Soruya tam olarak gelirsem..evet var diyebiliriz Komposizyon teknik bilgi zamanla gelişir. Kim anadan doğar doğmaz Ara Güler olabildi ki Hakan Abi, debug seni bekliyor. Emmi'nin kartal keskinliği gözlerini kutlarız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 çok da olamayacak anlarmış be şimdi fark ettim Fotoşop gibi.. Yani çekilmesi çok zor üç kare... Tebrik ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Komposizyon teknik bilgi zamanla gelişir. Kim anadan doğar doğmaz Ara Güler olabildi ki Hakan Abi, debug seni bekliyor. Emmi'nin kartal keskinliği gözlerini kutlarız Debug modu kurcalıyorum zaten şuan 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Debug modu kurcalıyorum zaten şuan En çok kullandığın lense göre ayar yap. Tek bir tane yapıyorsun çünkü. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) fotoğrafta, malzeme kalitesi, yani makinanın, objektiflerin kalitesi, ıvır zıvır çok önemlidir bir yere kadar bir yerden sonra tıkanır her şey, işte o zaman.. fotoğrafçılıkla ilgili ne bileyim gittiğiniz okul, kurslar, dökumanlar incelediğiniz fotoğraflar, üstadlardan tavsiyeler, hatta yaşadığınız hayat,okuduğunuz kitaplar,izlediğiniz filimler, aileniz yani ... yani siz devreye girersiniz... ben fotoğrafı sanat olarak yapanlardan değilim..amatörde değilim...profesyonel spor fotoğrafçısıyım ama olmadan önce, bu işin okulunu okuyan(gazetecilik) . Fotoğraf sanatıylada ilgili biriydim . Ama açıkca yazmak gerekirse, şu an gazete için çalışan bir dalda fotoğraf çeken biriyim... diğer fotoğraf bilgilerim 12 -15 yıl önceye dayanıyor... buraya pek fotoğraf yüklemememin nedenide budur...insanları yanıltmak istemem... amatör fotoğrafçılıktan da çok anlamam...onun tadı ayrıdır... tadını unuttuğum bir şeyler içinde çok yorum yapamam... yaptığım yorumları da onun için sizinkilerden ayırmayın .Ha temel fotoğraf bilgilerim iyidir.... bunları bir dip not düşeyim de Fotoşop gibi.. Yani çekilmesi çok zor üç kare... Tebrik ediyorum... Eyvallah abi... bizim işimiz anla;) 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 En çok kullandığın lense göre ayar yap. Tek bir tane yapıyorsun çünkü. 45 derece merece olayını şuan yapamam zaten de öylesine bir çektim bi bak istersen. +20 yaptım denedim sadece. http://img845.imageshack.us/img845/6988/igp9218.jpg kalemliğin arkasındaki atabilmek yazısına odakladım Mert. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bi tanede martı yükleyelim bakalım , ulen amatör damarım kabardı .Martı fotoğrafı demiyeyimde martı yorumu diyeyim... Martılar... bazen kendime benzetirim... bazende O' na bir süre için...bu kadar tadını çıkaracaklara.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 http://img845.images...988/igp9218.jpg kalemliğin arkasındaki atabilmek yazısına odakladım Mert. Aynı sorunu bunda da görüyorum ben Bi tanede martı yükleyelim bakalım , ulen amatör damarım kabardı .Martı fotoğrafı demiyeyimde martı yorumu diyeyim... Martılar... bazen kendime benzetirim... bazende O' na bir süre için...bu kadar tadını çıkaracaklara.... Üstd bunu orjinal yüklesene... yada 4000x3000 falan.. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Üstd bunu orjinal yüklesene... yada 4000x3000 falan.. Valla abi şu an bunu bulabildim, orjinali nerde bilmiyorum .Düzenleme ;Fotoğraf orjinaldir yalova vapurunun gölgesi sayesinde hafiften bir stüdyo efekti yaratılmıştır.. 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Uğraş'ın fotoğrafındaki martının gözündeki netliği arıyorum ben.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Uğraş'ın fotoğrafındaki martının gözündeki netliği arıyorum ben.. ikinci el 1000 liralık makineyle anca benim gözü veririm abi sana 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Espiri güzeldi ama... Hakan amatör bir makinan yok mu.. Onunla çekim yapmayı denesene... Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Uğraş'ın fotoğrafındaki martının gözündeki netliği arıyorum ben.. Damlayı kaçırmadın umarım eski makinalardan eos 1-d mark 2... 5-6 sene kadar önceden... 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Damla kaçar mı, orjinalini yüklesen orayı kesecektim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 eos 1-d mark 2 ve eski ohhh elim ayağımda can kesildi yeminle Mehmet abi buna bak bakim bi 200 mm ile çektim. http://img692.imageshack.us/img692/37/igp9232.jpg 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Damla kaçar mı, orjinalini yüklesen orayı kesecektim Bakarım ama bulmak zor, zaten bu makina o ölçeklerde çekmiyordu 3600 e 2800 falan... bizim kullandığımız makinalar, en yüksek ebatlarda çeken değilde en hızlı çeken makinalar... o zaman bile saniyede 8 kare çekmek gibi bir özelliği vardı eos 1-d mark 2 ve eski ohhh elim ayağımda can kesildi yeminle Mehmet abi buna bak bakim bi 200 mm ile çektim. http://img692.images.../37/igp9232.jpg Eos 1-d x var şimdi bi karşılaştırırsan 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 bir de bu zoom lensle çektiğim son iki örnek. http://img546.imageshack.us/img546/8118/igp9229.jpg Eos 1-d x var şimdi bi karşılaştırırsan bayılmak üzereyim 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 bir de bu zoom lensle çektiğim son iki örnek. http://img546.images...118/igp9229.jpg bayılmak üzereyim Kalemlerin arkasında bi mavilik mi var abi ? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 bir de bu zoom lensle çektiğim son iki örnek. http://img546.images...118/igp9229.jpg bayılmak üzereyim Valla bende bayılıyorum eos 1 d x ve 400 mm f;2,8 le maçta çekiyorum... inanılmaz... üretilmiş en iyi makina... karşı kalede kalecinin fotoğrafını çekiyorsun... örneğin eskişehir -gs maçında musleranın kurtarışı...yarım sayfa giriyor gazeteye ki Esikişehirin ışıkları berbat... iso 2500 f;3.5 enstantene 650... tertemiz 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Kalemlerin arkasında bi mavilik mi var abi ? tee karşı dükkanın tabelasının ışığı o. Bokeh olmuş Valla bende bayılıyorum eos 1 d x ve 400 mm f;2,8 le maçta çekiyorum... inanılmaz... üretilmiş en iyi makina... karşı kalede kalecinin fotoğrafını çekiyorsun... örneğin eskişehir -gs maçında musleranın kurtarışı...yarım sayfa giriyor gazeteye ki Esikişehirin ışıkları berbat... iso 2500 f;3.5 enstantene 650... tertemiz 1dx ayrı bir dünya. Videolarını seyrediyorum da müthiş bir alet yapmış canon. Ne kadar pentaxçı da olsak hakkını yememeli 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) ha... şu da var 9-10 sene önce nikon d-1 le çekiyorduk 2.5 mp sn de 4 kare 400 isonun üstü çamur ...senede 2 kere perde kırıyordu ...ama yinede işimizi yapıyorduk...yine kurtarıyorduk olayı Düzenleme; ama şu an ikinci makinam mark 3; ıvırı zıvırı çektiğim elime alasım gelmiyor... nikon d-4 kullanan arkadaşla maçta değiştik... ki d-4 de baba makinadır(sözde)... tek dediği inanılmaz oldu... auto focus o kadar hızlı ki..alışana kadar menüden yavaşlattım 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts