İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Benim 200 liralık canon, bu konuda, pentax'ı mintax yaptı..

Bu canon o fujiyi deli eder...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Alacağım artık bir şeyler :) Baktıkça kafa karışıyor, araba işine dönecek, o kadar vermişken şu kadar ver diye diye Uğraş Abi'nin makineye doğru ilerliyoruz :D

Alacağın zaman haberim olsun kardeşim..

Yurt dışında çok ucuz cihazlar Osman keşke imkan olsa getirsen.Yok mu pasaport şubeden falan bağlantı ;)

Yurt dışı fiyatına burdan alırız Tahir istediğin zaman..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

En kısa sürede almayı düşünüyorum Abi :) Haberin olsun ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yurt dışı fiyatına burdan alırız Tahir istediğin zaman..

Teşekkür ederim Fatih.İnşallah ben de istiyorum yarı profesyonel bir makine. ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

En kısa sürede almayı düşünüyorum Abi :) Haberin olsun ;)

Özel mesaj gönderdim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

üstadlar bir sorum var. yukarıda 2 tane dev gibi florasanı olan akvaryumu çekiyorum. akvaryumun tabanı tamamen siyah kum, arada beyaz bir yol maketi var. bu maketin beyazı patlıyor, bunu nasıl engelleyebilirim. bir de balıkları fotolarken hangi ayarı kullanmamı önerirsiniz? ben geçen sefer "M" 1/80 ISO:1600 manuel zoom kullanmıştım. makinem nikon d3000 18-55 lens.

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Yola kum ser :)

karanlıkta flaşla çek demeni bekledim abey :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ
karanlıkta flaşla çek demeni bekledim abey :D

Flaşlı çekimde daha çok patlar beyaz yerler, yola gri tonda kum serilmesi daha uygun gibi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

üstadlar bir sorum var. yukarıda 2 tane dev gibi florasanı olan akvaryumu çekiyorum. akvaryumun tabanı tamamen siyah kum, arada beyaz bir yol maketi var. bu maketin beyazı patlıyor, bunu nasıl engelleyebilirim. bir de balıkları fotolarken hangi ayarı kullanmamı önerirsiniz? ben geçen sefer "M" 1/80 ISO:1600 manuel zoom kullanmıştım. makinem nikon d3000 18-55 lens.

HDR ;)

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Çakması onu açmaz abi zaten ;)

:) Bu arada yeri değil ama ( :rolleyes:) yeni aracını gördüm, çok beğendim Muhammet tam istediğim araç, maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Allah kaza bela vermesin, kazasız belasız bin kardeşim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

:) Bu arada yeri değil ama ( :rolleyes:) yeni aracını gördüm, çok beğendim Muhammet tam istediğim araç, maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Allah kaza bela vermesin, kazasız belasız bin kardeşim

Daha iyisi senin olsun, teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Eksik pozlama kullanıp iso yu kısarsan istediğin sonucu alabilirsin diye düşünüyorum.. Ayrıca neden 1/80 ? ışık yetersiz değil gibi?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Balıkları çekerken enstantane hızına dikkat edilmeli ve flaş kullanılmamalı,flaş akvaryum camında patlama yapar.. yanal açı ile harici ışık kullanabilirsin bence..

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Eksik pozlama kullanıp iso yu kısarsan istediğin sonucu alabilirsin diye düşünüyorum.. Ayrıca neden 1/80 ? ışık yetersiz değil gibi?

bir forumda akvaryumda foto çeken adam bu mod'u kullandığını ve basarılı olduğunu yazmış, ona istinaden kullandım. zaten manuel focus modunda çektim.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Geçen gün arka arkaya şimşek çaktı durdu ; elime makinayı aldım hepsi kesildi :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Geçen gün arka arkaya şimşek çaktı durdu ; elime makinayı aldım hepsi kesildi :D

Al benden de o kadar :) Şans olsa bekar kalırdık zaten uiylemkaylumieka :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Şans olsa bekar kalırdık zaten uiylemkaylumieka :D

Bu kısmı ocak başında tartışmak gerek ; buraya yorum yapamıyorum :D Yerin kulağı vardır :ninja:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bu kısmı ocak başında tartışmak gerek ; buraya yorum yapamıyorum :D Yerin kulağı vardır :ninja:

Okey mayk :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Harika fotoğraflar Mehmet, Canon'u konuşturmuşsun ;)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Harika fotoğraflar Mehmet, Canon'u konuşturmuşsun ;)

Geldi bıyıklı :hahahoho:

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...