Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Hakan halaa fotoğraf çekiyor mu ya ? Yarışmaya bile katılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Geçenlerde Çocuk ve Doğa konulu bir yarışmaya Busenur'un sokak köpeğiyle birlikte bir karesi ile katılmıştım. Beğeni usulü yapıldı herşey. Sağolsun dostlar sevenler beğenenler destekledi. Ve ilk sırada yerimizi aldık Fotoğraf bu idi, Hatalar olsa dahi hoşuma giden bir kareydi. Neyse gelelim olayın sonuna. Bugün bir zat-ı muhteremden mesaj aldım, çok beğenmiş çekimimi. Ama nedense bugüne saklamış kendini. Ben de kendisine teşekkür ettim. 1'cilik ödülünden daha değerliydi bu benim için Çok uzatmayalım, Aramızdaki sohbet hemen altta 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Gıcık.. Görürsün sen İstifa dilekçeni ver emmi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Sansürlü kısımda tam ne diyor Eh pişmişim artık ben Eferin, benim kadar oldun :D Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Sansürlü kısımda tam ne diyor Eferin, benim kadar oldun :D Orası bibipli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Mehmet Abeey fena yakalandin Sorma Onur.. İstifa dilekçeni ver emmi İntikam almadan asla... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Sorma Onur.. İntikam almadan asla... Oooo intikam bizim işimiz.. Her türlü bilimum montaj, de-montaj ve kaset işleri itina ile yapılır .. Cemaatin montaj işleride bende abi :D Kalitemiz referansımız.. Kalitede öncü isim :D Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Bizde montaj kaset yok, neyse o kardeşşş Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Bunu kutlamamiz lazim. Su sigmayi gonderiyorsun dimi. ozelden yaziyorum adresi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hade leyn Tam güneşler çıkmış, işlerim bitmiş 10-20 deyon bana 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Baksana su gokyuzune, arka bahceden telefonla bile mavi beyaz guzellik akiyor. 10-20 olcakti varyaaa off diyorum, daga tepeye vururdum kendimi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 İntikam almadan asla... Abeyyyyyy seni seviyoreeeeee, beni anlıyoree Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Ustamın arkasından konuşmayın el aldım artık ustadan. Bundan sonra hedefimiz AFIAp falan Hediyenizi kargoya ilettim Aras Kargo ile gelecektir.. Yarışmaya katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederiz Başarılarınızın devamını dileriz Saygılar Sevgiler.. Profesyonel Fotoğrafçılık Yönetimi öhüm öhüm Ne gelicek acaba 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hayyam Teknik yollayacakmış hediyeyi, ne çıkacak ben de merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hayyam Teknik yollayacakmış hediyeyi, ne çıkacak ben de merak ediyorum. Fotoğraf makinesi askısı oluyor genelde ve çok güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Hayyam Teknik yollayacakmış hediyeyi, ne çıkacak ben de merak ediyorum. Öğrenem mi? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Fotoğraf makinesi askısı oluyor genelde ve çok güzel oluyor. ciddi kalite bir pentax askım var zaten Ama olsun Busenur'un kullandığı makineye takıveririm Öğrenem mi? Dadı olmaz ozaman be Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 İyi söylemiyim o zaman Ama işe yarar bir şey bence. Neyse tekrar hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts