Misafir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Biz burada beğen tuşuna basıyorduk ancak ödülle fotoğrafların güzelliği tescillenmiş. Güzel fotoğraf, portre çekilecekse güzel manken, peyzaj çekilecekse güzel doğa ile başlar:) Fotoğraftaki başarısından dolayı Buse'yi ve kendisini pek göremesek de fotoğrafa sevgi katan minik! Havhavını tebrik ediyorum:)) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Emmi iyidir iyiiiiiiiii. bugün iyilik iyicem tescillendi o kadar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Ustamın arkasından konuşmayın el aldım artık ustadan. Bundan sonra hedefimiz AFIAp falan öhüm öhüm Ne gelicek acaba Hıyar gelirse savcılığa koşma haa Fotoğraf makinesi askısı oluyor genelde ve çok güzel oluyor. Bizim Pentax'ın askıları neopren oluyor ve terletmiyor. Süet bir hissi var. Manyak kaliteli. Bundan kalitelisi Leica'da Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Sana gelirim sen üst kaşa koşarsın Mert Askı olayına gelince cidden kaliteli benim k-5 ile gelen. Enleşip genleşeybıl 70-200 le birlikte boynuma astığımda çokaz bi rahatsızlık veriyor, o da lensin ağırlığından. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Canon 1100D'nin askısı bildiğiniz çin malı 5 Tl'lik çanta askısı kalitesinde. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Canon 1100D'nin askısı bildiğiniz çin malı 5 Tl'lik çanta askısı kalitesinde. La oğlum makine çin malı 5TL'lik makine Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Beni tasiyabilcek erkek ariyorum diyen kadini anlatiyor Bence... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Emmi anca börtü böcek çeksin Gördük Niğde' de börtü böceği... fotoğraf ile ilgili facebook grubunda paylaşıldı. Ben ve arkadaşlarım fotoğrafçının anlatmak istediğini anlayamadık. Sizin fikirleriniz nedir Boyfriendim benden 40 cm. uzun ama takmıyoruz diyorlar... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 İşin ustaları burada olduğundan yeni konu açmak istemedim, severek kullandığım canon powershot a2200 makinemin lensi bozuldu. İnternetten bir kaç yer ile görüştüm bulamadım maalesef. Ebay'da 15-20 dolar arası var ama oradan alış veriş yapamıyorum. Yeni makine içinde bütçe yok Lens bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır? Lensi bulursam kendim takarım daha önce düşme sebebiyle bozulmuştu söküp düzeltmiştim, şimdi kendiliğinden gitti söktüm ama bir şey yapamadım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 I don't know man Ben çekmesini yeni öğrendim, tamiratına dalmadık daha Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Abi bunun parçası zor bulunur yahu. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 I don't know man Ben çekmesini yeni öğrendim, tamiratına dalmadık daha Şimdi neden sizler gibi resim çekemediğimi anladım, ben çekme işleminden önce sökme işlemine başlıyorum Konuya yanlış yerden dalmışım. Abi bunun parçası zor bulunur yahu. Yok Mert o kadar zor olmaması lazım yabancı sitelerde zibil gibi var, buradakilerde de var da sanıyorum satmaya yanaşmıyorlar. Tamiri onlar yapmak istiyorlar parça 30 TL işçilik 30-40 makinenin ikinci eli 100-150. Tamir yapan yerler isteseler daha kolay ve ucuaza bulurlar ama gel gör memleket Iğdır olunca el kol bağlı kalıyor... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 fotoğraf ile ilgili facebook grubunda paylaşıldı. Ben ve arkadaşlarım fotoğrafçının anlatmak istediğini anlayamadık. Sizin fikirleriniz nedir Doğaçlama olmuş akıllarına gelmiş çekmişler gibi. Ya da uçuk olmaya çalışmışlar sanki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 fotoğraf ile ilgili facebook grubunda paylaşıldı. Ben ve arkadaşlarım fotoğrafçının anlatmak istediğini anlayamadık. Sizin fikirleriniz nedir Sabrın sonu selamettir konusunu işlemişler. O kız elbet yorulacak ve düşecek. 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Haziran 2014 Paylaş 10 Haziran 2014 Sabrın sonu selamettir konusunu işlemişler. O kız elbet yorulacak ve düşecek. Yaş 70 ama iş bitmemiş yaşlı kurta bak sen 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2014 Paylaş 11 Haziran 2014 Yaş 70 ama iş bitmemiş yaşlı kurta bak sen Ne diyon len Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 11 Haziran 2014 Yazar Paylaş 11 Haziran 2014 (düzenlendi) Sabrın sonu selamettir konusunu işlemişler. O kız elbet yorulacak ve düşecek. Ben değil sen Sıkıştırmayın Emmiyi 11 Haziran 2014 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts