İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Mert Yeldan
(düzenlendi)

ben içmemmmmmmm dökerim. Karıştırmayın beni :D

Tükkanda şuan d3100 18-55 ve 55-200 lü bir müşterim var. Cs kurdu makiney cartlıyor çekimlerini :p

Manyak makineymiş arkadaş, öve öve bitiremedi 55-200 ve d3100 ü :hahahoho:

Ver eline Pentaxı ;) Şok geçirsin :D

Ben de içmem yasak bana :p

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

çantada, çıkarmadım. Anlattım. 70-200 ün çekimiyle 55-200 çekimini kıyaslayan adama ne diyecenki başka 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sen bilmezsin d3100 u. On numara makinedir o.

Hele hele 55-200 daha iyidir 70-200den. 55mm e kadar inebiliyor hemde f si daha yeni model. Seninki 2.8 den sonra guncelleme almamis. Adaminkinin shsh kaydi var v3.5 ile v5.6 arasi degistirebiliyor. Hey yavrum heeyy

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sen bilmezsin d3100 u. On numara makinedir o.

Hele hele 55-200 daha iyidir 70-200den. 55mm e kadar inebiliyor hemde f si daha yeni model. Seninki 2.8 den sonra guncelleme almamis. Adaminkinin shsh kaydi var v3.5 ile v5.6 arasi degistirebiliyor. Hey yavrum heeyy

:D 

Ben de onu diyecektim :p

Bizimkisi değişemiyor :'( :p

Ezik lensi seninkisi :p

Yorum bağlantısı
Misafir

10 Yıllık şey, kör eder be adamı :)

ben içmemmmmmmm dökerim. Karıştırmayın beni :D

Ben de içmem yasak bana :p

Börtü-böcüğe yazık değil mi? ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Dun Erindijital e gittim. Murat Bey le tanistim yuzyuze sonunda :)

Cok ilgili bir esnaf. Yasin Ozkan'a (forumdada uye ama pek gorunmez)

Dun ordan sifir 1 yil dukkan garantili 60d aldik 1600tlye.

650d fala alma niyetindeyken 60d aldik gectik.

Kendi teknik servisi mevcut ve fiyatlarida goze alinca 1 yil dukkan garantili olarak ordan almak gercekten mantikli.

Bilginize Evren Bey :)
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayatta yanlışlıklar yapılır :p

Evet pentax makine alirken nufus dairesinden satisi almamak gibi :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Onur şimdiye kadar nüfus dairesinden ne aarışı aldın la? :)

Not: "La" dedim argo anlaşılmasın aman :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
(düzenlendi)

Yav arkadaşlar siz pentax dedikçe neden benim aklıma 1988 deki '' Mintaxla canım Mintaxla , Mintaxla canım Mintaxla reklamı  geliyor....'' anlamadım gitti arkadaşlar.... :sandalye:

tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Onur şimdiye kadar nüfus dairesinden ne aarışı aldın la? :)

Not: "La" dedim argo anlaşılmasın aman :D

Aarışı nekine :)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

O 1 metrelikten bende de var, içini boşalttım akvaryum yaptım :p

Yoksa balıklar kafa ? :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aarışı nekine :)

Satışı yazacaktım telefon işte :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Satışı yazacaktım telefon işte :p

Pentaxi alacan iste. Bir ilk olacak ki manasi olsun malum son sahibi oluyo ya insan sifir alimlarda ozellikle :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Pentaxi alacan iste. Bir ilk olacak ki manasi olsun malum son sahibi oluyo ya insan sifir alimlarda ozellikle :)

Nerede son sahibi oluyor, uydurma. Bugüne kadar 3 Pentax makine sattım hepsi de 15 günü bulmadan gitti. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Dun Erindijital e gittim. Murat Bey le tanistim yuzyuze sonunda :)

Cok ilgili bir esnaf. Yasin Ozkan'a (forumdada uye ama pek gorunmez)

Dun ordan sifir 1 yil dukkan garantili 60d aldik 1600tlye.

650d fala alma niyetindeyken 60d aldik gectik.

Kendi teknik servisi mevcut ve fiyatlarida goze alinca 1 yil dukkan garantili olarak ordan almak gercekten mantikli.

Bilginize Evren Bey :)

İzmirde bizim şirketle arası sanırım 2 dükkan. Adresleri kontrol ettim çok yakın. Karar verdiğim gün irtibat kuracağım. Sanırım peşin satıyorlar. 70d'yi biraz ön plana çıkardım ancak bir miktar fiyatı düşse iyi olacak. Belki o arada wifi'li, oynar ekranlı Nikon d7200'de çıkar(hayali bile güzel).

Pentax forumlarını bu arada okuyorum, nesli tükenenler gibi olmuş. Elden makinelerini ucuz fiyata çıkarmak bir yana, gönülsüzce ama başka seçenekleri olmadığı için asimilasyonla canikon ırkına geçtikleri için üzülenler son derece fazla. Satıyorum ama gözümde tütecek, bu dağıtıcı yüzünden hep bunlar diyen, 5 sene önce ben sudan ucuz objektif kullanırken, objektife dünya para yatıran canikonlara gülüyordum, şimdi de onlar bana diyenler.... Kabus olmuş. Ancak makinenin netliği ve iso başarımı beni de etkilemedi desem yalan olur:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İzmirde bizim şirketle arası sanırım 2 dükkan. Adresleri kontrol ettim çok yakın. Karar verdiğim gün irtibat kuracağım. Sanırım peşin satıyorlar. 70d'yi biraz ön plana çıkardım ancak bir miktar fiyatı düşse iyi olacak. Belki o arada wifi'li, oynar ekranlı Nikon d7200'de çıkar(hayali bile güzel).

Pentax forumlarını bu arada okuyorum, nesli tükenenler gibi olmuş. Elden makinelerini ucuz fiyata çıkarmak bir yana, gönülsüzce ama başka seçenekleri olmadığı için asimilasyonla canikon ırkına geçtikleri için üzülenler son derece fazla. Satıyorum ama gözümde tütecek, bu dağıtıcı yüzünden hep bunlar diyen, 5 sene önce ben sudan ucuz objektif kullanırken, objektife dünya para yatıran canikonlara gülüyordum, şimdi de onlar bana diyenler.... Kabus olmuş. Ancak makinenin netliği ve iso başarımı beni de etkilemedi desem yalan olur:)< :) />

Saygılarımla.

Seneye kırılacak bu olay,ricoh türkiye de şirket satın aldı ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bir sene daha mi beklesem acaba:D

Yok abi aman :D al gitsin, sende kurtul bizde :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Pentax forumlarını bu arada okuyorum, nesli tükenenler gibi olmuş. Elden makinelerini ucuz fiyata çıkarmak bir yana, gönülsüzce ama başka seçenekleri olmadığı için asimilasyonla canikon ırkına geçtikleri için üzülenler son derece fazla. Satıyorum ama gözümde tütecek, bu dağıtıcı yüzünden hep bunlar diyen, 5 sene önce ben sudan ucuz objektif kullanırken, objektife dünya para yatıran canikonlara gülüyordum, şimdi de onlar bana diyenler.... Kabus olmuş. Ancak makinenin netliği ve iso başarımı beni de etkilemedi desem yalan olur:)

Saygılarımla.

YKredimi Abi Senin sirket?

Ayrica; netten kapida odemede oluyor karttan taksitte (vade farki yada baska bisey ekleniyor olmasi lazim)

70d nin guncel bi fiyatina bak istersen sahibinden uzerinde farkli bir fiyat gordum sanki.

Ayrica digitalrevTV de kai inceliyordu d7100 ve 70d yi. Hiz testi vs yapiyordu. Bi seyret abi istersen...

Pentax k5iis ile d7100 ude karsilastiriyor seyretmedim ama gordum bakmakta fayda var.

Pentax ile ilgili yazdigin yazidan cikarilicak sonuc; eger al satci biri degilsen ve uzun sure kullanicaksan 2.el bir k5ii almanin tam zamani anlamini cikardim. Dogruya dogru simdi...

Yorum bağlantısı
Misafir

Evet. Yapı Kredi Sigorta Onur.

Yok abi aman :D al gitsin, sende kurtul bizde :D

Karar verdiğim hiçbirşey bu kadar uzun sürmez aslında ama fotoğraf makinesi süreçleri sancılı oluyor. Zorla bir makine aldık onu da hırsız aldı, yine kararsızlığa düştük. Bu arada o aynasız dslr konusu 50 sayfa olmadan almam.

Onur, doğru diyorsun ama k5IIs sahibindene bile düşmemiş, hatta Nar(distürbitör) getirdi mi getirmedi mi belli değil. İki, üç sitede sadece body var. O da 3.500tl.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Evet. Yapı Kredi Sigorta Onur.

Karar verdiğim hiçbirşey bu kadar uzun sürmez aslında ama fotoğraf makinesi süreçleri sancılı oluyor. Zorla bir makine aldık onu da hırsız aldı, yine kararsızlığa düştük. Bu arada o aynasız dslr konusu 50 sayfa olmadan almam.

Onur, doğru diyorsun ama k5IIs sahibindene bile düşmemiş, hatta Nar(distürbitör) getirdi mi getirmedi mi belli değil. İki, üç sitede sadece body var. O da 3.500tl.

Saygılarımla.

K5iis sadece body satışı çıktı zaten ;) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...