İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

A C İ L    aşağıdaki makine hakkında görüşlerinizi rica edeceğim. Gerçekten işe yarar mı?

Şu an için ona ayıracak nakitim yok, fakat cazip ise bir şekilde almaya çalışacağım.. teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-hic-kullanilmamis-conan-1100d-cift-mercek-1100-tl-dustu-141780935/detay

daha sonra da şunu gördüm... ama istanbul! :unsure2:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d5100-18-55-ve-55-200-lens-canta-hafiza-karti-dahil-145137780/detay/

edit: ilan ilavesi..

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

1100tl pahali. 1100d ise zayif bir makine.

1200tl ye 600d ve 18-55 alinir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Forumdan Cem Işık'tan aldığım, Canon 450 D + 18-135mm+75-300 mm+lowepro çanta+batterygrip ( çift batarya)+hafıza kartı 1.600-TL verebilirim.

tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Pentax k20D, orjinal grip ve pentax 16-45 f.4 gibi bir takımı 1000 liraya almak varken, pehh diyeyim ve kaçayım ortalıktan :p 

Bu arada 16-45 baba lenstir. İkinci el piyasası 600 civarı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

A C İ L    aşağıdaki makine hakkında görüşlerinizi rica edeceğim. Gerçekten işe yarar mı?

Şu an için ona ayıracak nakitim yok, fakat cazip ise bir şekilde almaya çalışacağım.. teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-hic-kullanilmamis-conan-1100d-cift-mercek-1100-tl-dustu-141780935/detay

daha sonra da şunu gördüm... ama istanbul! :unsure2:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d5100-18-55-ve-55-200-lens-canta-hafiza-karti-dahil-145137780/detay/

edit: ilan ilavesi..

Benim makineden ama sıfırından pahalı fiyat çekmiş. Amatörler için güzel makine bence. Not: Canon'dan bahsediyorum. Bir arkadaşım 800 tl veriyor ama şu an üstüne koyup değiştiremem malesef. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Benim makineden ama sıfırından pahalı fiyat çekmiş. Amatörler için güzel makine bence. Not: Canon'dan bahsediyorum. Bir arkadaşım 800 tl veriyor ama şu an üstüne koyup değiştiremem malesef.

Alicisi varken ver Bence. Makine elbet bulunur.
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Pentax k20D, orjinal grip ve pentax 16-45 f.4 gibi bir takımı 1000 liraya almak varken, pehh diyeyim ve kaçayım ortalıktan :p

Bu arada 16-45 baba lenstir. İkinci el piyasası 600 civarı

Boşver söyleme kimseye :p biz ucuza kullanıyoruz bu kaliteyi :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Boşver söyleme kimseye :p biz ucuza kullanıyoruz bu kaliteyi :D

Olsun be, sevaptır :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Olsun be, sevaptır :D

Piyasayı yükseltme ;) Herkesin aklı fikri var, ulaşmak isteyen ulaşır :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Piyasayı yükseltme ;) Herkesin aklı fikri var, ulaşmak isteyen ulaşır :p

Taam :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim. Şu an için kafam karıştı..yukarıda da dediğim gibi şu an için bütçe ayırmayacağım. Daha sonra daha ciddi olarak araştırma yapacağım..  

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bu nasıl oluyor? Kocaman bir fotoğrafı alttan üsten kırpıyor musunuz? :fiuw:

Yok abi oyle degil. Makinayi ayni hizada tutarak yatay sekilde 8-10 kare cekip bitlestirerek olusturuyoruz. Orjinali 160mb lik bir foto
Yorum bağlantısı

Yok abi oyle degil. Makinayi ayni hizada tutarak yatay sekilde 8-10 kare cekip bitlestirerek olusturuyoruz. Orjinali 160mb lik bir foto

Meşhur panaromik çekim  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

En makbulu oyledir ancak ben elde cekiyorum

Cerrah olacak adamsın :tap2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

kareler arası senkronize hatası var. Ne kadar manuel modda çekilse bile Lightroom gibi yazılımlarda tek kare ayarlanıp diğerleriyle senkronize edilmesi gerekir.

Misal bu karede en sağ tarafta acayip bir beyaz patlaması ve mavi tonajinin kaybolması oluşmuş. Bu arada keskinlik de tırt yani. Bir pentax keskinliği yok maalesef.

Yorum bağlantısı

kareler arası senkronize hatası var. Ne kadar manuel modda çekilse bile Lightroom gibi yazılımlarda tek kare ayarlanıp diğerleriyle senkronize edilmesi gerekir.

Misal bu karede en sağ tarafta acayip bir beyaz patlaması ve mavi tonajinin kaybolması oluşmuş. Bu arada keskinlik de tırt yani. Bir pentax keskinliği yok maalesef.

Orada kare mare yok!!! ;)  Uzunca bir dikdörtgen var. Anlamıyoruz dediysek o kadar da değil yani :angry:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hakan Bey madem okadar ayrintici ve iyisiniz bu konuda, sizdende Ssk li kedinin panaromik goruntulerini bekliyoruz :sandalye:
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Ben hatayı söyledim, benim gezip tozacak fotoğraf çekecek kadar vaktim yok zaten. Tüm çekimler neredeyse kızım oldu artık. He vaktim olsaydı ne olurdu? Tırsardınız buraya fotoğraf koymaya :nargile:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...