İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Onur Demir
Bu tamron 17-50 ile f5.6 da 50mm de çekildi
10709764734_c71df9c83f_c.jpg

Bu 50mm helios ve uzatma tüpü ile çekildi

10709987673_70c9057b22_c.jpg

Buda uzatma tüpünün önüne Pentacon 29mm yi  elimle ters tutarak çektim :)

10709974053_c775b8b9fa_c.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Kımıl neki ? :D

1. Yarım kanatlılardan, sap, çiçek, yaprak ve başakları emerek veya yiyerek ekin hastalığına yol açan, vücudu kalkana benzeyen zararlı bir böcek (Aelia rostrata).
  2. Eklem bacaklılar (Insecta) sınıfının, hortumlu böcekler (Rhynchota) takımının, yarım kanatlılar (Hemiptera) alt takımından, vücudu kalkan biçiminde, yumurtalarını ekinlerin yapraklarına bırakan, pis kokan, zararlı bir böcek türü.
  3. Yarım kanatlılardan olup, sap, çiçek, yaprak ve başakları emerek yaşayan ekin asalağı. (Soydaşı birçok tür daha vardır.)
  4. Aelia rostrata

;)  :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

• Yarım kanatlılardan, sap, çiçek, yaprak ve başakları emerek veya yiyerek ekin hastalığına yol açan, vücudu kalkana benzeyen zararlı bir böcek (Aelia rostrata).
  • Eklem bacaklılar (Insecta) sınıfının, hortumlu böcekler (Rhynchota) takımının, yarım kanatlılar (Hemiptera) alt takımından, vücudu kalkan biçiminde, yumurtalarını ekinlerin yapraklarına bırakan, pis kokan, zararlı bir böcek türü.
  • Yarım kanatlılardan olup, sap, çiçek, yaprak ve başakları emerek yaşayan ekin asalağı. (Soydaşı birçok tür daha vardır.)
  • Aelia rostrata
;):p
Olabilir, evdeki solmus cicekte buldum :sandalya:
Yorum bağlantısı

Olabilir, evdeki solmus cicekte buldum :sandalya:

Yalnız dikkat ettiysen bir "emme" hobisi var hayvanda  :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yalnız dikkat ettiysen bir "emme" hobisi var hayvanda  :D

Bu nedir arkadaş Ayak yiyen pintaxçılar, Emen böcekler falan etrafımda normal birşey olmayacak mı Benim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu nedir arkadaş Ayak yiyen pintaxçılar, Emen böcekler falan etrafımda normal birşey olmayacak mı Benim :D

Sen gel Çorlu ya. Şöyle güzel bir Tekirdağ ın meşhur içeceğinden sofra yapar, burada tartışırız bu olayları. Birde foto çekeriz Canan la. 10 numara olur. Buraya da kapak olur hem  :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sen gel Çorlu ya. Şöyle güzel bir Tekirdağ ın meşhur içeceğinden sofra yapar, burada tartışırız bu olayları. Birde foto çekeriz Canan la. 10 numara olur. Buraya da kapak olur hem :D

Olur olur guzel olur :)
Yorum bağlantısı
Yasin Şıracı

ub9bf.jpg

sony a-580 + minolta 70-210 f:4 (beercan namı diğer)

f 5,6

1/400

iso 100

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Güzel kare,

Muğla'nın Neresindesiniz?

Milas'ta denk gelmiyor böyle şeyler...

Yorum bağlantısı
Yasin Şıracı

bodrum.

dağlarda bulabilirsiniz. ben makroya meraklı olduğum için bunların peşinden çok koşuyorum. 

salih çetin tanır beni, bodrum fotograf klubu başkan yardımcılığını yapıyorum şu an. milas ta selahattin Çelik var o da iyi tanır. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir

bodrum.

dağlarda bulabilirsiniz. ben makroya meraklı olduğum için bunların peşinden çok koşuyorum. 

salih çetin tanır beni, bodrum fotograf klubu başkan yardımcılığını yapıyorum şu an. milas ta selahattin Çelik var o da iyi tanır. 

Salih'i Bende tanırım. Dağlara çıkmak lazım haliyle tabi. Bu yörenin fotoğrafçılar klubünde genelde Nikon vardır sizde de durum öylemi ?

Buluşma falan ayarlayalım nereye çıkıyorsak artık çıkalımda çekicek birşeyler bulayım :)

Havalimanı dış hatlardayım bu arada gelirseniz beklerim.

Yorum bağlantısı
Yasin Şıracı

Salih'i Bende tanırım. Dağlara çıkmak lazım haliyle tabi. Bu yörenin fotoğrafçılar klubünde genelde Nikon vardır sizde de durum öylemi ?

Buluşma falan ayarlayalım nereye çıkıyorsak artık çıkalımda çekicek birşeyler bulayım :)

Havalimanı dış hatlardayım bu arada gelirseniz beklerim.

bizde de nikon kullananlar biraz fazla gibi. ben sony kullanıyorum.

milastaki arkadaşlarla zaman zaman ortak etkinliklerimiz oluyor. bu ay sonuna doğru Asos, Kazdağları gezimiz olacak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

https://www.facebook.com/events/496361153795905/?ref_newsfeed_story_type=regular

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)
10764948844_0ba060d698_c.jpg
10764973186_45c9582cdf_c.jpg
10764911205_c66d86ed2d_c.jpg

10764887395_4cd587690d_c.jpg

10764903584_085a61aedd_b.jpg
tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Ne diyorsunuz olmuş mu ? :)
N5N3Lf1.jpg?1

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Valla abi o kadar kalabalıktı ki inanamazsın. Bunu çekmem bile mucize. :p
Bu nasıl? :)
QbCGDD9.jpg?1

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Mertcim çok güzel yakalamıssın. Aslına Anıtkabri biraz daha flu hale getirebilseymişsin çocuk ve bayrağı daha ön plana taşıyabilirdin. Kötü değil ama yanlış anlama.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mertcim çok güzel yakalamıssın. Aslına Anıtkabri biraz daha flu hale getirebilseymişsin çocuk ve bayrağı daha ön plana taşıyabilirdin. Kötü değil ama yanlış anlama.

Saygılarımla.

Dar açılı ve düşük diyaframlı bir lens lazım onun için ;)

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol
(düzenlendi)
Çanakkaleye gelmişsiniz deseydiniz eceabat feribota biniyorum gelirdim bende :)

Bunlarda benim çektiklerim evde camdan dışarıya bakaraktan :)

y7u9esu8.jpg

6ypu4equ.jpg

je5eruvu.jpg

tarihinde Güvenç Terzierol tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Komşu okul, okul için bir fotoğraf makinesi alacak. İyi video çekimi yapabilen, pratik, lion pilli, 1500tl e kadar slr veya değil fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz. teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Komşu okul, okul için bir fotoğraf makinesi alacak. İyi video çekimi yapabilen, pratik, lion pilli, 1500tl e kadar slr veya değil fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz. teşekkürler. :)

Kesinlikle sony nex serisi. Nex3 +18-55 gelir bu fiyata. Baska makine aramayin bence abi. :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Video da Panasonic'i tek geçerim.

Olursa GH3

Olmazsa GF3

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...