Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 (düzenlendi) Çok alingan gordum seni Mert! Hakan Tarim kadar ugrassak senle istifa etcen herhalde forumdan Baslangic serisi zaten seninki sende basliyorsun biseylere. En dogrusunu aldin zaten ama keske xxxd bir seri alabilseydin. Dedigin sebeplerden alamamissin yapcak bisey yok. Takilma bukadar bozulurda kirilirda. Ayrica sendekinin makine ile alakasi yok , sende var biseyler (bkz: note2) via Note2 Sabah kalkınca daha afyon patlamadan tek gözle yükleyip yazmışım. Bu arada ben olsam ederdim galiba en azından fotoğraf konusundan Çok istedim 450D işte ama babam 2. el aldırmadı. Neyse değiştirip daha iyi birşeye terfi edeceğim abi. Aynen galiba ben şanssızım. Note 2, netbook, birde bu çıktı başıma. len takılıyoz hemen duygusala bağlamışsın Aynasız Pentax K-01 alalım sana para iadesi olursa. DSLR apsc sensör var içinde. SR var alırsın sonra bi 50mm f1.7, Onur'un çekemediklerini çekersin Duygusal değilde atar diyelim abi. Sebebini yazdım yukarıda abi. Ben dslr sınıfını bırakacam haa? Çok zor. güzel fotoğraflar mert eline sağlık ancak en acilinden bir gridline açılıyor mu DSLR'da bilmiyorum ama şu kareyi 9 eşit parçaya bölen çizgileri açmalısın. her fotoğrafta bir eğrilik mevcut kisi haricinde Teşekkür ederim. (Çiçek veren smile. ) Açılıyor Güvenç, bu fotoğrafları bisiklet üzerinde inmeden çektim ondan öyle olmuş galiba. Yoksa yeni bir HT mi geliyor? (ağzıaçılarakşaşıransmile) Bende farkettim yüklerken. Forum yüzünden ifade koyamıyorum. 19 Ağustos 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 (düzenlendi) Önümde ağaç olmasaydı belki daha iyi olabilirdi. Artık işten çıktım istanbula ayak bastım. bol bol çekicem Denemeler yine öyle sx150'nin canı neye yeterse 19 Ağustos 2013 tarihinde Güvenç Terzierol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Sabah kalkınca daha afyon patlamadan tek gözle yükleyip yazmışım. Bu arada ben olsam ederdim galiba en azından fotoğraf konusundan Çok istedim 450D işte ama babam 2. el aldırmadı. Neyse değiştirip daha iyi birşeye terfi edeceğim abi. Aynen galiba ben şanssızım. Note 2, netbook, birde bu çıktı başıma. Duygusal değilde atar diyelim abi. Sebebini yazdım yukarıda abi. Ben dslr sınıfını bırakacam haa? Çok zor. Teşekkür ederim. (Çiçek veren smile. ) Açılıyor Güvenç, bu fotoğrafları bisiklet üzerinde inmeden çektim ondan öyle olmuş galiba. Yoksa yeni bir HT mi geliyor? (ağzıaçılarakşaşıransmile) Bende farkettim yüklerken. Forum yüzünden ifade koyamıyorum. Like alacam dedin ona istinaden yazdım. Önerdiğim makine aynasız dslr. Normal DSLR'da ki ayna düzeneği yok bundan dolayı hem ufak hem hafif Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Like alacam dedin ona istinaden yazdım. Önerdiğim makine aynasız dslr. Normal DSLR'da ki ayna düzeneği yok bundan dolayı hem ufak hem hafif Ben onuda uyku şeyiylen yazmışım. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Like alacam dedin ona istinaden yazdım. Önerdiğim makine aynasız dslr. Normal DSLR'da ki ayna düzeneği yok bundan dolayı hem ufak hem hafif Abi makineye boşuna .ok atmışız. Kart bi tuhaf olmuş,bilgisayarda çalışıyor fakat makine okumuyor. Başka kart ile çalıştı. Ne ki bu sorun? Kart'ada 40 tl vermiştim sony marka. Özel ultra hızlı bir kartmış vb. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Abi makineye boşuna .ok atmışız. Kart bi tuhaf olmuş,bilgisayarda çalışıyor fakat makine okumuyor. Başka kart ile çalıştı. Ne ki bu sorun? Kart'ada 40 tl vermiştim sony marka. Özel ultra hızlı bir kartmış vb. Demiştim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Abi makineye boşuna .ok atmışız. Kart bi tuhaf olmuş,bilgisayarda çalışıyor fakat makine okumuyor. Başka kart ile çalıştı. Ne ki bu sorun? Kart'ada 40 tl vermiştim sony marka. Özel ultra hızlı bir kartmış vb. Kartın formatla ama formatlar iken ntsc ya da fat32 teker teker dene bakim, hangisnde çalışacak. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Abi makineye boşuna .ok atmışız. Kart bi tuhaf olmuş,bilgisayarda çalışıyor fakat makine okumuyor. Başka kart ile çalıştı. Ne ki bu sorun? Kart'ada 40 tl vermiştim sony marka. Özel ultra hızlı bir kartmış vb. CF mi kartin yoksa SD mi?via Note2 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Demiştim :P :P Kartın formatla ama formatlar iken ntsc ya da fat32 teker teker dene bakim, hangisnde çalışacak. Abi denemiştim farketmedi. CF mi kartin yoksa SD mi? via Note2 SD abi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 :P :P Abi denemiştim farketmedi. SD abi. bende 32gb class 10 sandisk var 70tl idi. En iyilerden biri bu oldugina gore 8 veya 16gb alablirsin enkotuvia Note2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 bende 32gb class 10 sandisk var 70tl idi. En iyilerden biri bu oldugina gore 8 veya 16gb alablirsin enkotu via Note2 5 yıl Garantisi varmış göndereyim gitsin bari. Fiyat uygunmuş abi alayım bir tane ondan. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 5 yıl Garantisi varmış göndereyim gitsin bari. Fiyat uygunmuş abi alayım bir tane ondan. Ne cektin be Mert su garantilerden via Note2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Marka vermeyeceğim, 15 Liralık dandik kart ile 70 liralık kaliteli kartı kendi makinem k20d'de inceledim. Peş peşe çekimde bile bir fark göremedim. Kart olayını kullandığımız bu makineler ile kafaya takmayın. Ne zaman FF bir makinemiz olur o zaman kart önemli olur. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Marka vermeyeceğim, 15 Liralık dandik kart ile 70 liralık kaliteli kartı kendi makinem k20d'de inceledim. Peş peşe çekimde bile bir fark göremedim. Kart olayını kullandığımız bu makineler ile kafaya takmayın. Ne zaman FF bir makinemiz olur o zaman kart önemli olur.Bende aşırı derecede farkediyor abi. Bugün dandirik bi hafiza kartı buldum evde onu taktim. Çok fazla yavaş kaydediyor. Acilen iyi birsey almam lazim. İlk kez bugün busy mesajını gördüm mesela. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Makine gergin tabi meşgul olacak Güccük Mert, ilk karenin rawını yolla bakim. Sakin raw çekmedim deme Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Ben de 50 çekim yap arka arkaya çekim hızı hiç düşmüyor. Çekerken işlemci ışığı yanıyor bir yandan kaydediyor bir yandan çekiyor Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Makine gergin tabi meşgul olacak Güccük Mert, ilk karenin rawını yolla bakim. Sakin raw çekmedim deme Denizli'den geçerken kulağını cinlattik bu arada abi. Çok gergin plastikten yapmışlar. Raw abi bilgisayara geçince gondereyim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Makine gergin tabi meşgul olacak Güccük Mert, ilk karenin rawını yolla bakim. Sakin raw çekmedim deme Gönderttirttirdim abi. Görelim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Yolladım abem mailine. Değişik birşey yaptım bu sefer. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Yolladım abem mailine. Değişik birşey yaptım bu sefer.burağya goy da görem demi hacıbuba. Altına süha yazıpdurunmu yine yohsam.via Note2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 sene nee hee? sene neeeeee, sen gid oyuncaklarınla oyneş Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 sene nee hee? sene neeeeee, sen gid oyuncaklarınla oyneş Abi küçük boyutlu gelmiş 40 Kb'lik. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Allah allah Direkt LR üzerinden mail atmıştım. Demek ayarları öyleymiş Bekle yollayayım büyüğünü. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Allah allah Direkt LR üzerinden mail atmıştım. Demek ayarları öyleymiş Bekle yollayayım büyüğünü. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Hafiza karti konusunda detayci olmadim hicbir makinede. Hatta su anda sandisc'in bir modeli var Sony'de. Bazen kartlari direk makineye taktigimizda sorun cikarabiliyorlar,bilgisayarda format atip makineye takmak, bundan sonra bir sorun varsa karti arizali veya uyumsuz olduguna karar vermek daha dogru. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts