Guest Mert Boran 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Kart bozulmuş olabilir ; başka kart ile denedinmi Mert?Kart bulamadim qbi deneyemedim. Kartı pc görüyor mu?Görüyor abi.Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Kart bulamadim qbi deneyemedim. Görüyor abi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Ömrün Canon servis yollarında geçti çocuk.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Ömrün Canon servis yollarında geçti çocuk..Servise gidip o suratsiz çok bilmiş kadını göreceğime uzulmuyorumda bugunku fotograflari kaciragacima üzülüyorum abi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Servise gidip o suratsiz çok bilmiş kadını göreceğime uzulmuyorumda bugunku fotograflari kaciragacima üzülüyorum abi. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Alacaktın makinenin hasını çekmeyecektin cefasını Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Tam da ben yazacaktım, Yeldan yazmış 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Siz anca birbirinizi begenin durun. Hatta Rep falanda verin via Note2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Acayip dikkatlisin, bir de çektiklerine dikkat etsen Hadi ben acemiyim 1 sene oldu daha alalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Acayip dikkatlisin, bir de çektiklerine dikkat etsen Hadi ben acemiyim 1 sene oldu daha alalı Bir sene az zaman mı.. ? Bir senede, daldaki portakaldaki protein çocuğa dönüşebiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bir sene az zaman mı.. ? Bir senede, daldaki portakaldaki protein çocuğa dönüşebiliyor. Ooo Mehmet bey hoşgeldiniz, çay kahve ? Haftalık ziyaretiniz başım üstüne 1 senelik değişim. İlk çektiğim fotoğraf. Tabiki babam üzerinde denemiştim Bu da en son çektiğim fotoğraf, bu da kızım İkisi de oynama olmayan çekimler. Dijital hiçbir oynama yok yani Demekki bizim portakaldaki protein de birşeyler yapmış 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Acayip dikkatlisin, bir de çektiklerine dikkat etsen Hadi ben acemiyim 1 sene oldu daha alalı Ben acemi-Usta muhabbeti yapmadimki Ama durduk yere acemiligi kabul etmekte buyukluk olsa gerek Benim zaman-cekim sayisi-cikan sonuc iliskisi bakimindan iyi sayilirim. 5 yil gibi bir zamanda 13bin kare(draglar, timetrialler, 2adette dugun var shutter sayisina etken) ancak cekmisim. 150tl lik kitlens, 200tl lik 50mm, 300tl lik tamron zoom lense sahiptim (gerci hala ayni) ve 400d gibi bir makine ile sonuclar heryerde mevcut. Sende ekipman ve sonuclar ne durumda ? Ha simdi makinem daha iyi. Bu saatten sonrasini bilemem via Note2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bu saatten sonrasına bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bu da en son çektiğim fotoğraf, bu da kızım İkisi de oynama olmayan çekimler. Dijital hiçbir oynama yok yani Demekki bizim portakaldaki protein de birşeyler yapmış Hadi ordan, ikincide Süha yazıyor... Kandıramazsın beni.. Bal gibi oynamışsın.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 rawi jpeg dönüştürürken bile atar o imzamı abi. O kadar diyim yani sana Yalan yok bizde Lightroom un en güzel özelliği, kataloglama yapabiliyorsun abi. Onun için hep lightroom kullanıyorum artık. Aile vs vs diye herşey katalog halinde bende. İkinci ilave, tüm export ve upload olaylarını da (facebook, 500px, flickr etc...) bu yazılımla hallediyorum. Başka hiçbirşeye ihtiyacım kalmıyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Ben acemi-Usta muhabbeti yapmadimki Ama durduk yere acemiligi kabul etmekte buyukluk olsa gerek Benim zaman-cekim sayisi-cikan sonuc iliskisi bakimindan iyi sayilirim. 5 yil gibi bir zamanda 13bin kare(draglar, timetrialler, 2adette dugun var shutter sayisina etken) ancak cekmisim. 150tl lik kitlens, 200tl lik 50mm, 300tl lik tamron zoom lense sahiptim (gerci hala ayni) ve 400d gibi bir makine ile sonuclar heryerde mevcut. Sende ekipman ve sonuclar ne durumda ? Ha simdi makinem daha iyi. Bu saatten sonrasini bilemem via Note2 Önemli olan lens hacı, niye body değiştin. Alaydın adam akıllı bir "L" İşin gücün hava civa Hadi ordan, ikincide Süha yazıyor... Kandıramazsın beni.. Bal gibi oynamışsın.. Sen bilmiyorsun burada Busenur; Hadi Baba çekeceksen çek artık bıktım senin şu titremenden, barbilerim bekliyor hadiii diyip ell kol yapıyordu. İşte sesli çıkmıyor fotoğraf 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Hadi Baba çekeceksen çek artık bıktım senin şu titremenden, barbilerim bekliyor hadiii diyip ell kol yapıyordu. İşte sesli çıkmıyor fotoğraf Koynumuzda yılan beslemişiz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Koynumuzda yılan beslemişiz Yok canım, koynun filan yok öyle bir şey Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Önemli olan lens hacı, niye body değiştin. Alaydın adam akıllı bir "L" İşin gücün hava civa L serisi lensle bitmiyor bazen isler. Vizor pentamirror olunca isigi ve ayrintiyi iyi alamayinca L olsa ne olmasa ne. Bu ayni tospaya porşe canti takmaya benziyor 60d fullframe makinelerden sonra gelen bir makinedir. Ne yapacaksan bununla yapacaksin vs. Ayrica full hd video vs. Gibi extralarda var. Tamron 17-50 f2.8 var aklimda aslinda bendeki 3 lens ile kafa tokustursammi diyorum ya du bakalim via Note2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 L serisi lensle bitmiyor bazen isler. Vizor pentamirror olunca isigi ve ayrintiyi iyi alamayinca L olsa ne olmasa ne. Bu ayni tospaya porşe canti takmaya benziyor 60d fullframe makinelerden sonra gelen bir makinedir. Ne yapacaksan bununla yapacaksin vs. Ayrica full hd video vs. Gibi extralarda var. Tamron 17-50 f2.8 var aklimda aslinda bendeki 3 lens ile kafa tokustursammi diyorum ya du bakalim via Note2 Laaan dün aldım ben bu lensi Ama iptal oldu şimdi başka bakıyorum. Yalnız bir şey söyleyim, bu lensi sende alırsan üzülürsün bende ki fotoğraf kalitesinden sonra Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 ve full croplu hali Pentaxa gel pentaxa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 ve full croplu hali Pentaxa gel pentaxa Beğenecektim de bağzzıııı arkadaşlar kıskanıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bu pozun aynısını tekrar çekmesi mümkün değil... Allah yardım etmiş, ışık çok güzel denk gelmiş.. Hayatta düşünmemiştir bunları.. Tamamen tesadüf.. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 (düzenlendi) Bu pozun aynısını tekrar çekmesi mümkün değil... Allah yardım etmiş, ışık çok güzel denk gelmiş.. Hayatta düşünmemiştir bunları.. Tamamen tesadüf.. Tesadüf + Makinenin SR motoru.. Pentax bile ancak bu kadar müdehale edebiliyor Hakan Tarım'a 17 Ağustos 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bu pozun aynısını tekrar çekmesi mümkün değil... Allah yardım etmiş, ışık çok güzel denk gelmiş.. Hayatta düşünmemiştir bunları.. Tamamen tesadüf.. Nasıl sen onu söyle abi ? Mümkün veyahut değil. Takdir et ulakumheia ;huike a;huiea ;uieak;h uiek;h a Tesadüf + Makinenin SR motoru.. Pentax bile ancak bu kadar müdehale edebiliyor Hakan Tarım'a 200 mm olması lazım bu çekim Mehmet beyy Mehmet beyyy nerdesin. Kaçma. İlla çıkarttırıyorsun silahları bana Bu pozun aynısını tekrar çekmesi mümkün değil... Allah yardım etmiş, ışık çok güzel denk gelmiş.. Hayatta düşünmemiştir bunları.. Tamamen tesadüf.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 bu lensi sende alırsan üzülürsün bende ki fotoğraf kalitesinden sonra ins cnm ya Hele pentixcinin biride bi foto cekiyor neresi net olmussa orayi cropluyor. Normalide odur da iste burda yanlis olan kizi netlicem derken babayi netliyince onunla hava atiyor via Note2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Nasıl sen onu söyle abi ? Mümkün veyahut değil. Takdir et ulakumheia Aynı pozu tekrar çekersen bir ay bişey yazmayacağım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts