Guest Mert Boran 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Google'a pentax yazıyorum pentax nedir geliyor neden kimsede yok geliyor başka açıklaması var mı daha ? sgjhjkgsfhjksfgjdfhjkdkgfjdfhgjkdfjlk Canon yazıyorum direk nereden alınır, nasıldır çıkıyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Google'a pentax yazıyorum pentax nedir geliyor neden kimsede yok geliyor başka açıklaması var mı daha ? sgjhjkgsfhjksfgjdfhjkdkgfjdfhgjkdfjlk Canon yazıyorum direk nereden alınır, nasıldır çıkıyor. Len senin plastik ne alemde? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Canonda en çok aranan kelime teknik servismiş Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Canonda en çok aranan kelime teknik servismiş Ööyle tırt bi firma değil yazıcısı felanda var. Görüntü uzmanı yani. Len senin plastik ne alemde? Serviste abi . Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Ööyle tırt bi firma değil yazıcısı felanda var. Görüntü uzmanı yani. Serviste abi . Bir de hesap makinesi var Ivır zıvır fason üretim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 şikayetvar dot com a baktım da huuu huuuuu dükkanı kapatıp kaçacaktım neredeyse. O ne öyle canon mağdurları Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) foto koymuştumda sağolsun Tapatalk içine etmiş geri sildim 1 Ağustos 2013 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Aklım mı yok oldu benim kimim ben neyim uiylmekaluiemk Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Az bekleyin hele alıcam aklınızı Aklım mı yok oldu benim kimim ben neyim uiylmekaluiemk Yeni makinemi almama az kaldı manasına bekleyin dedim. Koyduğum foto ufaklığa ait standart bir fotoydu. sağolsun tapatalk buz gibi yapmış fotoyu. yoksam güzeldir Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Pentax'ı ağzına bile sürmezmiş. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Tabiki her teknik servisin bir sürü canonu olduğu gibi Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Tabiki her teknik servisin bir sürü canonu olduğu gibi adam gibi teknik servisi bile olmayan zugurt tesellisi şok mağazalarda bulunuyo mintax nostaji yapmislaavia Note2 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Nar teknoloji gibi bomba bir servisimiz var. Memnun olmayan yok gibi neredeyse. Hani bilmem birşeyler çağrıştırıyor mu :hahahooh: Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ne var burda X diyo bir şey yok ki. Biride Beğenmiş Hayırdır Pentaxçılar olarak X leremi merak saldınız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Pentax'ı ağzına bile sürmezmiş. Belgeselciyi yemiş len bu Makina kalmış bi.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Boğaza takılacak birşey olduğu için uiylemakluiyemka Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Bunu atmayım ben bir şeyler yaparım parçalarından demiş olabilir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts