İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Gerçekten vaaay dedim. Çok çok iyi.
Sahi Canon'umdan uzak nasıl uyuyacağım ben bu gece.  :(  :tirs:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu da k5 ile çekilmiş bir kelebek. Tabiki Pentax K5 :rofl:

Düzenleme bana ait. Çekim Alper kardeşime. 

9395820660_505672eb75_b.jpg

Camera Pentax K-5

Exposure 0.005 sec (1/200)

Aperture f/5.6

Focal Length 105 mm

ISO Speed 250

Exposure Bias -2 EV

Software Adobe Photoshop Lightroom 5.0 (Macintosh)

Bir gün şöyle bir poz çek.. toplum önünde beğeneceğim... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Acayip teknikleri var adamın. Tam bir kırık :rofl: Mikroskop lensi bile kullanıyor adam :sandalye:

Hakan Tarım, buyur? Biti miti bırak, kelebek yeterliymiş.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:D

Acayip teknikleri var adamın. Tam bir kırık :rofl: Mikroskop lensi bile kullanıyor adam :sandalye:

Sorsana o vatandaşa lensi ters bağlayarak da çekebiliyor mu :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Çok büyük konuştun abi :hahahoho:

Hakan Tarım, buyur? Biti miti bırak, kelebek yeterliymiş.

Abi gece 1,30 da dükkanımdan çıkıyorum, internet kafe işletiyorum :p Nasıl çıkam ben dağa bayıra ? :)

:D

Sorsana o vatandaşa lensi ters bağlayarak da çekebiliyor mu :p

Adam aşmış aşmış, lens yetersiz geliyor adama :p

Yorum bağlantısı

Abi gece 1,30 da dükkanımdan çıkıyorum, internet kafe işletiyorum :p Nasıl çıkam ben dağa bayıra ? :)

Adam aşmış aşmış, lens yetersiz geliyor adama :p

Hmmm ipi de gördük, unu da gördük. O kadar yoğun çalışıyon da mintax'ın marifetlerini nasıl test edebiliyon?da Conan'a da tırt atıyon?

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Duydum ki ortalığı Pantex ciler sarmış hatta tazeleri aşılıyolarmış :seytan:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hmmm ipi de gördük, unu da gördük. O kadar yoğun çalışıyon da mintax'ın marifetlerini nasıl test edebiliyon?da Conan'a da tırt atıyon?

Oturduğum yerden yeter abi, canon ne ki ? :rofl: Dışarı çıkma fırsatım olsa pentax hakkında merak ettikleriniz diye değişir konunun ismi :sandalye:

Yorum bağlantısı

Oturduğum yerden yeter abi, canon ne ki ? :rofl: Dışarı çıkma fırsatım olsa pentax hakkında merak ettikleriniz diye değişir konunun ismi :sandalye:

Canon pentax anlamam, Emmi'nin sözünün takipçisiyim,  delikanlı çoban tekeden süt sağar, delikanlı pentaxçı da ....... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Canon pentax anlamam, Emmi'nin sözünün takipçisiyim,  delikanlı çoban tekeden süt sağar, delikanlı pentaxçı da ....... :fiuw:

O artık teke değil uiyelamkuilyeak :D ehtiyarlar göreceksiniz ikiniz de  :jedi:  :jedi:  :jedi:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Duydum ki ortalığı Pantex ciler sarmış hatta tazeleri aşılıyolarmış :seytan:

Aklını alırım dostum :p canonla otur :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Gerçekten vaaay dedim. Çok çok iyi.

Sahi Canon'umdan uzak nasıl uyuyacağım ben bu gece.  :(  :tirs:

Seni unutmuşum güccük mert :) Sen canon kullandıkça çok hasret çekeceksin, gel doğru yola :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Aklını alırım dostum :p canonla otur :D

Canon ne la, ben Nikon'cuyum :p :p

Kurt kocayınca... :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yoo.. çekemezsin ki.. göremem ben o günü.. :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yalan söylemeyiz abi :)

Hiç bir şekilde yalancılıkla itham etmek istemedim. Mesajım kastını aştıysa özür dilerim. Böyle bir savunma şaka sınırlarını zorladı. :blush:  :flowers:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hiç bir şekilde yalancılıkla itham etmek istemedim. Mesajım kastını aştıysa özür dilerim. Böyle bir savunma şaka sınırlarını zorladı. :blush:  :flowers:

Abi asıl ben özür dilerim, Mesajın arkasına gülücük işareti koymuştum gırgır olduğu belil olsun diye :) Bi fotoğraf için birbirimizi kırmam merak etmeyin :) Ama emmiyi affetmem hıncım büyük uyilmeak :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bendeki Canon da özellik pek yok hali ile av seçeneğide göremedim.Resimlerin çoğunu sessiz mod seçeneğinde çekiyorum.

Bana fazlası ile yetiyor.Bu makina ile fırsat bulursam bende sınırları zorlarım.1 parça için bir sürü açıdan resim çekiyorum ama ışık vesaire ev içinde belli balkonda ise hava şartı değişip duruyor takip etmeye üşeniyorum.

Yorum bağlantısı

Abi asıl ben özür dilerim, Mesajın arkasına gülücük işareti koymuştum gırgır olduğu belil olsun diye :) Bi fotoğraf için birbirimizi kırmam merak etmeyin :) Ama emmiyi affetmem hıncım büyük uyilmeak :D

:friends2:  :friends:

Yorum bağlantısı

Hakan Pentax mintax falan yazıp duruyorsun sonra dağ bayır da ne işim var fırsatım yok diyorsun.Hakkını vermen lazım.Elindeki köfteleri çek dağ bayır şart değel ki? :p:D

Hiç olmaz ise foruma yakışır resimler olur heyecana gelip bir toplantıya vesile olur. :tongue:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Canon ne la, ben Nikon'cuyum :p :p

Kurt kocayınca... :D :D

Aynı pokun laciverti :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...