Mert Yeldan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Onun her limanda bir sevgilisi de vardır O kadar samimi değilim bilemem Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Dost başa düşman ayağa bakar diyoruz hep başı netliyoruz Sorunumuz buysa boynumuz kıldan ince ylumiekaylumikeal Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 (düzenlendi) Smc-F AF 50mm ahh ahh 30 Temmuz 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Bu benimkinden farklı mı reyiz ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Bu benimkinden farklı mı reyiz ? Sende ki FA değil miydi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Hangisi pentax oluyor şimdi secemedim. Yaziyada pentax ile cekilmis efekti eklenmis sanirim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Dc lensle çekilmiş uyilemkaulieamk Çeken canon 1100 d 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Canon a2200 hd. Gece karanlıkta oldukca yakın mesafeden çekebildiğim bu görüntüyü uzaktanda aynı şekilde çekebilir miyim?Nasıl?Zor olacağını biliyorum ama bu makina ile en yakını nasıl elde edebilirim. Gözle görünebilen bu görüntüyü makina ile ancak ışığın dibine gelince elde edebiliyorum. Bu görüntüyü karanlıkta ve uzaktan daha net çekmenin yolu elimdeki makina ile var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Zor oktay.. Bundan sonrası manuel çekime girer.. O da bu tarz makinalarda yok. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Canon a2200 hd. Gece karanlıkta oldukca yakın mesafeden çekebildiğim bu görüntüyü uzaktanda aynı şekilde çekebilir miyim?Nasıl?Zor olacağını biliyorum ama bu makina ile en yakını nasıl elde edebilirim. Gözle görünebilen bu görüntüyü makina ile ancak ışığın dibine gelince elde edebiliyorum. Bu görüntüyü karanlıkta ve uzaktan daha net çekmenin yolu elimdeki makina ile var mı? Oktay Abi, elinde ki makine de Av modu ya var mı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Canon a2200 hd. Gece karanlıkta oldukca yakın mesafeden çekebildiğim bu görüntüyü uzaktanda aynı şekilde çekebilir miyim?Nasıl?Zor olacağını biliyorum ama bu makina ile en yakını nasıl elde edebilirim. Gözle görünebilen bu görüntüyü makina ile ancak ışığın dibine gelince elde edebiliyorum. Bu görüntüyü karanlıkta ve uzaktan daha net çekmenin yolu elimdeki makina ile var mı? Selamlar Oktay abi, makinede uzun pozlama seçeneği var onunlar doğru zamanlama ayarları ile çok güzel fotoğraflar çekebilirsin. Yanlız hem makine hem nesneler sabit kalmalı tripod kullanmalısın. Bir iki deneme yanılma sonrası çok güzel sonuçlar alabilirsin. Fırsat bulursam akşam bir iki örnek çekim yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Uzakyol Kaptan'ı, denizci gitmediği yer mi var Herkesin bir tarzı var emmi, Hakan Tarım'da böyle napalım Yine makineyi servise götürmek için Kızılay yollarindayim abi bakalim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Yine makineyi servise götürmek için Kızılay yollarindayim abi bakalim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. hayırlısı bakam Güccük Mert. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Yine makineyi servise götürmek için Kızılay yollarindayim abi bakalim. Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Mert, boş zamanlarında teknik servislerle uğraşmak gibi bir hobi yaptın kendine? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Mert, boş zamanlarında teknik servislerle uğraşmak gibi bir hobi yaptın kendine? Canon cular genelde aynı abi Almıyorlar ki bir pentax Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Mert, boş zamanlarında teknik servislerle uğraşmak gibi bir hobi yaptın kendine? Canon kullanan insanın böyle hobiler edinmesi kaçınılmaz bir durum Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Mert laptop'un tamiri konusunda da epey bir staj yapmıştı, sanırsam alışkanlık yaptı. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Mert, boş zamanlarında teknik servislerle uğraşmak gibi bir hobi yaptın kendine? Evet abi netbookun servisi alışkanlık yaptı canım servislerle kavga etmek istiyor. Canon cular genelde aynı abi Almıyorlar ki bir pentax Canon kullanan insanın böyle hobiler edinmesi kaçınılmaz bir durum Çünkü pentax'ın servisi bile yok kullan-at. Mert laptop'un tamiri konusunda da epey bir staj yapmıştı, sanırsam alışkanlık yaptı. Aynen abi. Daha sırada telefon var. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Çünkü pentax'ın servisi bile yok kullan-at. Ömürlük makine, al 10-15 sene kullan at Benim k20d 2008 çıkışlı 5 senelik makine sensörü patlıyanı görmedim daha Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Ömürlük makine, al 10-15 sene kullan at Benim k20d 2008 çıkışlı 5 senelik makine sensörü patlıyanı görmedim daha 90000 çekimde halen olmayan var, Alperinki sapasağlam 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Makrodunyasi.com diye bir sitenin sahibinin çekimlerinden. Makine tabiki Pentax K-X ve körük mörük techizatlar. Çekilen nesne ağaç bitiymiş ve yanındaki ufaklık ta yarım saatlik yavrusu 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Makrodunyasi.com diye bir sitenin sahibinin çekimlerinden. Makine tabiki Pentax K-X ve körük mörük techizatlar. Çekilen nesne ağaç bitiymiş ve yanındaki ufaklık ta yarım saatlik yavrusu Macro tüpüyle mi çekmiş Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Macro tüpüyle mi çekmiş Acayip teknikleri var adamın. Tam bir kırık Mikroskop lensi bile kullanıyor adam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts