Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 (düzenlendi) Aha buyur senin makinenin ayarda ki Pentax; iemylamluiyekayl muki eayuliemak yuimleakuyil akyuiemalku a akuieahuiealukyoyuikea oruç bozuldu len benim uiyemakuiylemakumlie 25 Temmuz 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Şimdi de ufuk çizgisine taktı çekirge Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Şimdi de ufuk çizgisine taktı çekirge Emmi, berberin bıyığı yamuk bırakmış, bi foto atta LR ile düzelteyim 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Şimdi de ufuk çizgisine taktı çekirge Sende bıyık çizgisi var biz birşey diyormuyuz Emmi, berberin bıyığı yamuk bırakmış, bi foto atta LR ile düzelteyim cevabi verilmiş, bana .ok yemek düşer uyilemkayluimekaluiek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Emmi, berberin bıyığı yamuk bırakmış, bi foto atta LR ile düzelteyim :sandalye: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Bu da Mehmet hoca için taze taze profil çekimi Oynama yok yanlış olmasın haaa Bu da sigarası Detaya gel Pentaxa gel hahaha eee, ne anlayacağız buradan şekerim ? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 eee, ne anlayacağız buradan şekerim ? duman nasıl duman ? Yanında çay içen mi ? Közde büşmüş uiyleamkyulieak Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 KX k20d var Yeldan ın makine. Kaç senelik cihazlar daha belki 2 3 tane ölü piksel vardır Valla istediği kadar ölü piksel olsun.Tüm pikselleri ölene kadar ben onu çoktan postalayıp yeni canon/nikon'uma kavuşurum. Aha buyur senin makinenin ayarda ki Pentax; Aa işte gerçek bir pentax. Nihayet kendi kimliğine kavuşmuş. Oyuncak yapsın onlar. Orjinalinden daha güzel amacını yerine getirir eminim. Asdsfdgfsdfgsafdhgdsfaghf. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Valla istediği kadar ölü piksel olsun.Tüm pikselleri ölene kadar ben onu çoktan postalayıp yeni canon/nikon'uma kavuşurum. Aa işte gerçek bir pentax. Nihayet kendi kimliğine kavuşmuş. Oyuncak yapsın onlar. Orjinalinden daha güzel amacını yerine getirir eminim. Asdsfdgfsdfgsafdhgdsfaghf. Şakacı çocuk seni Hanimiş de hanimiş 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ? Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ? Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... D90dı galiba. Emmi, berberin bıyığı yamuk bırakmış, bi foto atta LR ile düzelteyim Ha şu ölü pikselleri bi kontrol edelim mi abi ? Kaça alıyorduk neydi ? Eğer arttıysa gideyim atayım makineyi başlarına . 25 Temmuz 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ? Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... D90 mı seninki. Satıyormusun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 D200 olabilir ama geriye doğru konu okumayı sevmiyorum... D90 mı seninki. Satıyormusun. Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup... Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 (düzenlendi) D200 olabilir ama geriye doğru konu okumayı sevmiyorum... Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup... Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe... Bu olmalı. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246505-sat%C4%B1l%C4%B1k-nikon-d100-nikon-em-nikon-f401s-ve-lensler/#entry2037761 Neden direk iletinin linkini veremiyorum. boş çıkıyor gönder deyince. 9. ileti. 25 Temmuz 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 D200 olabilir ama geriye doğru konu okumayı sevmiyorum... Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup... Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe... Hakan Tarım yisin sizi emi Kurban olun ben gibisine uyliemkayluimak Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 D200 olabilir ama geriye doğru konu okumayı sevmiyorum... Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup... Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe... Butce varsa D300 yoksa D200 al abi. Ben de durumu duzeltince D200 almayi duaunuyorum, yine Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ? Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... Nikon masa, fiskos örtüsü filan çıkarmış, değerlendir bence D90dı galiba. Ha şu ölü pikselleri bi kontrol edelim mi abi ? Kaça alıyorduk neydi ? Eğer arttıysa gideyim atayım makineyi başlarına . Lens kapağı kapalı, M modu, çekim hızı 30 sn, Diyafram f11.. koy rahvan gitsin hadi koçum ölü piksellerin hakkını ver 26 Temmuz 2013 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi şşştttt... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Şurada benimde iki resmim bulunsun 200 liralık Canon ile abidik gubidik pc programına maruz kalmamış geçen senelerde çekilmiş orijinal... Bu günlerde de güzel manzara var ama güzel kare yakalayamadım yine geçen senelerden orijinal: 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Köprülü olan çok patlamış,raw ise yolla da adam edelim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Köprülü olan çok patlamış,raw ise yolla da adam edelim Küçücük bir tane mercimekle bir kazan çorba yapmaya kalkılırsa olacağı bu 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Köprülü olan çok patlamış,raw ise yolla da adam edelim Makine 200 liralık ne gezer raw maw anca jpeg çekiyor Hem dokundurtmam fotoğraflarıma kötü olsun orijinal olsun Çok fena kar yağıyordu. Uzun pozlama bilmem kaç saniye. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Makine 200 liralık ne gezer raw maw anca jpeg çekiyor Hem dokundurtmam fotoğraflarıma kötü olsun orijinal olsun Çok fena kar yağıyordu. Uzun pozlama bilmem kaç saniye.İşte bu. Makjaca gerek yok doğal güzellik isterük :lol: 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Pentax deyince aklıma gelen: Gerçeğinden daha başarılı çekim yapar bence. Canon deyince aklıma gelen: Herkes bildiği işi yapsın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Mert, ankaraya gelecem yakın bir tarihte. Alırım aklını Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 MK bırak şu boş teselli muhabbetlerini Siyah beyaz çok eski zamanlarda karanlık odayı bilirsin dimi? İşte benim yaptğım zamane karanlık oda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts