İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Aha buyur senin makinenin ayarda ki Pentax;

iemylamluiyekayl muki eayuliemak yuimleakuyil akyuiemalku a akuieahuiealukyoyuikea :sandalye: oruç bozuldu len benim uiyemakuiylemakumlie :rofl:

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şimdi de ufuk çizgisine taktı çekirge :D

Emmi, berberin bıyığı yamuk bırakmış, bi foto atta LR ile düzelteyim :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Şimdi de ufuk çizgisine taktı çekirge :D

Sende bıyık çizgisi var biz birşey diyormuyuz :D

cevabi verilmiş, bana .ok yemek düşer uyilemkayluimekaluiek :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:sandalye: :sandalye:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu da Mehmet hoca için taze taze profil çekimi :p Oynama yok yanlış olmasın haaa :D

9325869911_05ddbd9381_c.jpg

Bu da sigarası :D Detaya gel Pentaxa gel hahaha :D

9328942558_2298d8e1a0_o.jpg

eee, ne anlayacağız buradan şekerim ?  :D 

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

eee, ne anlayacağız buradan şekerim ?   :D

duman nasıl duman ? Yanında çay içen mi ? Közde büşmüş  uiyleamkyulieak :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

KX :rofl: k20d var Yeldan ın makine. Kaç senelik cihazlar daha belki 2 3 tane ölü piksel vardır :p

Valla istediği kadar ölü piksel olsun.Tüm pikselleri ölene kadar ben onu çoktan postalayıp yeni canon/nikon'uma kavuşurum. :p

Aha buyur senin makinenin ayarda ki Pentax;

8674177721_8c8f269bde.jpg

Aa işte gerçek bir pentax. Nihayet kendi kimliğine kavuşmuş. Oyuncak yapsın onlar. Orjinalinden daha güzel amacını yerine getirir eminim. Asdsfdgfsdfgsafdhgdsfaghf. :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Valla istediği kadar ölü piksel olsun.Tüm pikselleri ölene kadar ben onu çoktan postalayıp yeni canon/nikon'uma kavuşurum. :p

Aa işte gerçek bir pentax. Nihayet kendi kimliğine kavuşmuş. Oyuncak yapsın onlar. Orjinalinden daha güzel amacını yerine getirir eminim. Asdsfdgfsdfgsafdhgdsfaghf. :D:p

Şakacı çocuk seni :) Hanimiş de hanimiş  :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ?  Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Hanginiz bir Nikon modeli yazdı, kendimi toparlayıp alayım bir tane diye ?  Yarın bakacağım o modele, hazır her şeyi değiştiriyorken makineyi de araya katalım... :D

D90dı galiba. :D

Ha şu ölü pikselleri bi kontrol edelim mi abi ? Kaça alıyorduk neydi ? Eğer arttıysa gideyim atayım makineyi başlarına . :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

D90 mı seninki. Satıyormusun.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

D200 olabilir ama geriye doğru konu okumayı sevmiyorum... :)

D90 mı seninki. Satıyormusun.

Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup...  Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe...  :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup...  Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe...   :D

Bu olmalı. :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246505-sat%C4%B1l%C4%B1k-nikon-d100-nikon-em-nikon-f401s-ve-lensler/#entry2037761

Neden direk iletinin linkini veremiyorum. boş çıkıyor gönder deyince. 9. ileti. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup...  Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe...   :D

Hakan Tarım yisin sizi emi :D Kurban olun ben gibisine uyliemkayluimak :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Yok hocam, henüz Dslr mekineye geçemedim fırsat bulup... Nikon alacağım da hangi modelini alacağım karar verecek kadar düşünmeye vaktim olmadı..Hevesim pek yok Hakan gibi fotoğrafçıları gördükçe... :D

Butce varsa D300 yoksa D200 al abi. Ben de durumu duzeltince D200 almayi duaunuyorum, yine ;)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Nikon masa, fiskos örtüsü filan çıkarmış, değerlendir bence :D

D90dı galiba. :D

Ha şu ölü pikselleri bi kontrol edelim mi abi ? Kaça alıyorduk neydi ? Eğer arttıysa gideyim atayım makineyi başlarına . :p

Lens kapağı kapalı, M modu, çekim hızı 30 sn, Diyafram f11.. koy  rahvan gitsin hadi koçum ölü piksellerin hakkını ver :D

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
şşştttt...
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Şurada benimde iki resmim bulunsun 200 liralık Canon ile abidik gubidik pc programına maruz kalmamış geçen senelerde çekilmiş orijinal...

429390_10150661085364297_720305579_n.jpg

Bu günlerde de güzel manzara var ama güzel kare yakalayamadım yine geçen senelerden orijinal:

261255_10150255102694297_4660471_n.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Köprülü olan çok patlamış,raw ise yolla da adam edelim :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Küçücük bir tane mercimekle bir kazan çorba yapmaya kalkılırsa olacağı bu :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Makine 200 liralık ne gezer raw maw anca jpeg çekiyor :) Hem dokundurtmam fotoğraflarıma kötü olsun orijinal olsun :) Çok fena kar yağıyordu. Uzun pozlama bilmem kaç saniye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Makine 200 liralık ne gezer raw maw anca jpeg çekiyor :) Hem dokundurtmam fotoğraflarıma kötü olsun orijinal olsun :) Çok fena kar yağıyordu. Uzun pozlama bilmem kaç saniye.

İşte bu. Makjaca gerek yok doğal güzellik isterük :lol:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Pentax deyince aklıma gelen: Gerçeğinden daha başarılı çekim yapar bence. :p
1.jpg
Canon deyince aklıma gelen: 
canon_ef_lenses.jpg
Herkes bildiği işi yapsın. :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mert, ankaraya gelecem yakın bir tarihte. Alırım aklını :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

MK bırak şu boş teselli muhabbetlerini :) Siyah beyaz çok eski zamanlarda karanlık odayı bilirsin dimi? İşte benim yaptğım zamane karanlık oda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...