Mert Yeldan 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Netlik güzel, ışık güzel, kedinin duruşu güzel. Güzel olmuş reyis, tebrik et arkadaşı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 f iso çekim hızı olaylarını daha dün öğrettim. 1 saat oturduk görsel eğitim verdim Ama benim lens fena keskin veriyor haa 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Lens abi lens, kalite akıyor rus optikten resmen. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Böyle dandirik bi fotoğraf böyle olabiliyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 rawdı dimi çektiğin ? Şimdi şöyle bir durum var. Binalara bakılırsa gece çekimi, gökyüzüne bakılırsa gündüz çekimi olmuş. Ya binaların olduğu yeri üstteki toolslarla beyazlatacaksın veyahut gökyüzündeki maviyi iyicem kırmızıya çaldırıp gün batımı havasını pekiştirteceksin. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 (düzenlendi) rawdı dimi çektiğin ? Şimdi şöyle bir durum var. Binalara bakılırsa gece çekimi, gökyüzüne bakılırsa gündüz çekimi olmuş. Ya binaların olduğu yeri üstteki toolslarla beyazlatacaksın veyahut gökyüzündeki maviyi iyicem kırmızıya çaldırıp gün batımı havasını pekiştirteceksin. Raw abi evet. Bu programı indirdiğimden beri makine yanımdan ayrılmadı. Otu moku çekiyorum oynuyorum üstünde. Özellikle öyle yaptım abi. Sen nasıl yapardın atayım mı caanım canondan taze çıkan bu fotoğrafı? Fotğraf oldukça noise'li çıkmış zaten. 24 Temmuz 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Güzel manzara biraz soft renkler. Sağa doğru 2 derece döndürürseniz tam oturacak ufuk çizgisi Yavaş salla.. 2 derece falan... nasıl gördün sen 2 dereceyi.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Bu da öyle bir raw fotoğraf. İftar öncesi oynadım öyle. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Bu arkadaşa keşke başka birisi öğretseydi fotoğraf çekmeyi.. Aynı hatalar onda da var.. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Raw abi evet. Bu programı indirdiğimden beri makine yanımdan ayrılmadı. Otu moku çekiyorum oynuyorum üstünde. Özellikle öyle yaptım abi. Sen nasıl yapardın atayım mı caanım canondan taze çıkan bu fotoğrafı? Fotğraf oldukça noise'li çıkmış zaten. At gmaile bi bakayım, Shadowu en sağa çekerdim binalar azcık görünsün diye Al sana püf nokta Yavaş salla.. 2 derece falan... nasıl gördün sen 2 dereceyi.. Denesin çeken kişi. Lüp ufuk çizgisi oturacak Bu arkadaşa keşke başka birisi öğretseydi fotoğraf çekmeyi.. Aynı hatalar onda da var.. 2 günden beri dslr kullanıyor çoçuk. Ve hep M modunda çekim yapıyor abi. Öyle düğmeyi çevir makroya çevir yeşil moda yok bizde. Sürüne sürüne öğreniriz evelAllah 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 At gmaile bi bakayım, Shadowu en sağa çekerdim binalar azcık görünsün diye Al sana püf nokta Attım. 2 tane var abi. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Attım. 2 tane var abi. Yarın bakayım nasipse. Şimdi eve gideceğim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Attım. 2 tane var abi. Mert, güzel gidiyorsun abicim devam. Ölü piksellerin hakkını ver bas deklanşöre Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Mert, güzel gidiyorsun abicim devam. Ölü piksellerin hakkını ver bas deklanşöre Bakalım Sayın Pentaxöver Hakan Abi bana; vaay ben mi çekmişim bu fotoğrafları dedirtebilecek mi ? 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Posta kutuna bak Mert. Lakin bir daha iso 4000 de çekim yapma. Uzun pozlama yap iso 100 olsun. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Al bakam mert bu birincisinin değişimi. İkinciyi dediğim gibi atmaya gerek duymadım. Hatanı biliyorsun Ufuk çizgisini yamultmuşsun minareler yamuktu, düzeltildi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Posta kutuna bak Mert. Lakin bir daha iso 4000 de çekim yapma. Uzun pozlama yap iso 100 olsun. Otomatikte kalmıştır ondandır. Yalnız 2side gelmemiş abi. Boş görünüyor. Mailler gelmiş fakat foto yok. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Otomatikte kalmıştır ondandır. Yalnız 2side gelmemiş abi. Boş görünüyor. Mailler gelmiş fakat foto yok. Hoppa, diret lightroom üzerinden attım, gmaile gidiyor. Sizin outlook mu kabul etmedi acep. Neyse yollayayım manuel olarak Sen B-A yı inceleyikoy. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Al bakam mert bu birincisinin değişimi. İkinciyi dediğim gibi atmaya gerek duymadım. Hatanı biliyorsun Ufuk çizgisini yamultmuşsun minareler yamuktu, düzeltildi Minareler zaten yamuktu. Güzel olmuş abi . Bunlar hep öyle sırf makineyi getirdim bari boş gitmeyim diye çektiğim özensiz fotoğraflar. Ondan yani Beğendim ama. Yahu iso nasıl 4000 olmuş ? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 (düzenlendi) Şu minareli çekimde görüntü çift bilgin olsun. Ya titremiş ya renk sapması çıkartmış makine ikisi de mail adresinde şuan. Bi bak bakalım tekrar. 25 Temmuz 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Şu minareli çekimde görüntü çift bilgin olsun. Ya titremiş ya renk sapması çıkartmış makine ikisi de mail adresinde şuan. Bi bak bakalım tekrar. Gelmiş abi baktım şimdi. Titremiş olabilir. Veya direk güneşe doğru bakıyordu ondan belki. Zaten son zamanlarda çektiğim fotoğraflar nedense pek hoşuma gitmiyor. Bi 50mm lens alayım bari. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Gelmiş abi baktım şimdi. Titremiş olabilir. Veya direk güneşe doğru bakıyordu ondan belki. Zaten son zamanlarda çektiğim fotoğraflar nedense pek hoşuma gitmiyor. Bi 50mm lens alayım bari. Hepsini sat, adam akıllı bir pentax alalım sana 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Hepsini sat, adam akıllı bir pentax alalım sana Mesela bi örnek göriyim Abi benimkinden iyi ayarda bi makine olsun ama. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 KX k20d var Yeldan ın makine. Kaç senelik cihazlar daha belki 2 3 tane ölü piksel vardır 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Mesela bi örnek göriyim Abi benimkinden iyi ayarda bi makine olsun ama. Aha buyur senin makinenin ayarda ki Pentax; 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts